>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Fihalhohi Island Resort

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Fihalhohi Island Resort

Fihalhohi Island Resort er et fantastisk hotell, som ligger i skjønne naturomgivelser på øya Fihalhohi i South Malé Atoll på Maldivene, bare 45 minutters seiltur med speedbåt fra flyplassen. Her blir du møtt av frodige omgivelser med store svaiende palmer, kritthvite sandstrender og krystallklart vann – et vidunderlig, eksotisk paradis.

 

Aktiviteter og utflukter
De flotte paradisstrendene og den fredfylte, tyrkisblå lagunen innbyr til avslapping, solbading og svømmeturer i det krystallklare vann. Men hvis du vil ha litt mer fart over feltet, er det også god mulighet for aktiviteter og utflukter.

Ved koralrevet rett ved hotellet kan du utforske det fasinerende livet under havets overflate på egen hånd. Og hvis du ønsker å oppleve enda mer, da tilbyr hotellets dykkesenter en bred vifte av aktiviteter for både begynnere og rutinerte dykkere.

På Fihalhohi Island Resort finns det også vannsportsaktiviteter som jetski, kano og seilturer med katamaran, ping-pong, biljard, badminton, fitness-rom og beachvolley.

Drømmer du om absolutt avslapning, har Fihalhohi Resort også et spaområde, der du kan bli bortskjemt med avslappende behandlinger i rolige omgivelser. Hvis du har med hele familien på ferie, kan barna brenne av litt energi på lekeplassen.

Hotellet arrangerer også en rekke utflukter, der du blant annet kan snorkle med hvalhaier og djevelrokker eller dra på fisketur, delfincruise eller natsnorkling. Utvalget av utflukter varierer og opplyses når du ankommer hotellet.

 

Restauranter og barer
Når sulten melder seg, kan du velge mellom et stort utvalg av retter i den koselige Palm Grove Restaurant, som serverer frokost, lunsj og middag fra en lekker og variert buffet. Til lunsj blir det servert internasjonale, asiatiske og maldiviske retter, mens middagen serveres etter tema, som varierer i en to-ukers syklus, så det alltid er noe nytt og spennende på menyen.

På Blue Lagoon Bar får du dessuten servert snacks som burger, pizza og salater til lunsj og lekre biffer og ferskfanget sjømat til middag.

Det er også mulig å bestille en uforglemmelig, privat middag med din eneste ene eller hele familien. Spør på hotellet, hvis du vil høre mer om dette.

Tørsten kan du slukke i en av de tre strandbarer, der du har mulighet for å velge mellom et stort utvalg av drikkevarer. Uansett om du foretrekker en stille cocktail og fantastisk solnedgang eller livemusikk og karaoke, finner du en bar på Fihalhohi Island Resort, som lever opp til dine ønsker.

 

Mulighet for all inclusive
På Fihalhohi Island Resort er halvpensjon, dvs. frokost og middag (uten drikkevarer), som utgangspunkt inkludert. Men det er mulig å oppgradere til helpensjon eller all inclusive.

Ved helpension får du frokost, lunsj og middag inkludert. For de fleste lønner det seg å kjøpe all inclusive, der alle måltider og drikkevarer (oftest lokale merker) er inkludert, for mat og drikkevarer er relativt dyrt på Maldivene.

Vær også oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel, og at drikkevarer kjøpt i strandbaren Beach Hut ikke er inkludert i all inclusive. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer opplyses ved ankomst.

 

Slik bor du
Alle rommene på Fihalhohi Island Resort er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning. På rommene finns det dessuten aircondition, safebox, gratis wi-fi, hårføner, telefon, mulighet for å lage kaffe og te, minibar, en gratis flaskevann pr person pr dag og baderom med dusj eller badekar og gratis toalettartikler.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

Alle rommene på Fihalhohi Island Resort er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og har mulighet for en ekstra oppredning. På rommene finner du dessuten aircondition, safebox, gratis wi-fi, hårføner, telefon, mulighet for å lage kaffe og te, minibar, en gratis flaske vann pr person pr dag og baderom med dusj eller badekar og gratis toalettartikler.

Opplev ultimativ luksus i en Water Villa med dobbeltseng og plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1 barn i ekstra seng. De koselige, stråtekte hyttene står på påler i det krystallklare havet og har privat solterrasse med solsenger, sitteområde og direkte adgang til havet via en liten trapp. Overalt i hytten har du en spektakulær utsikt over det tyrkisblå havet og god mulighet for å slappe av til lyden av de blide bølger.

Koselige, enkelt innrettet rom med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Classic-rommene ligger i små stråtekte hytter med to rom i hver og har en liten, privat terrasse, der du kan slappe av og nyte utsikten til den grønne hagen.

Sjarmerende rom med lite sitteområde, skrivebord og plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Comfort-rommene ligger i stråtekte, to-etasjers hytter og har enten balkong eller terrasse, som du kan nyte utsikten fra. Det er mulighet for utsikt til både hagen og havet, men vi kan dessverre ikke garantere en bestemt utsikt.

Pene rom med lite sitteområde, skrivebord og plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Premium-rommene ligger nærmest stranden i små, stråtekte hytter eller i koselige to-etasjers hytter, og alle har privat balkong eller terrasse.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende