>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Paradise Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa er et moderne strandresort, som ligger på den vakre øya Lankanfinolhu i North Male Atoll på Maldivene – ca. 20 minutter i speedbåt fra flyplassen. Resortet er omgitt av svaiende palmer, tropiske planter, kritthvite sandstrender og krystallklart vann, som gir deg følelsen av å være i paradis.

 

Aktiviteter og utflukter
Her kan du tilbringe dagen med å svømme, snorkle eller dykke i havet og utforske det fantastiske koralrevet. Du kan også nyte hotellets spaområde med dampbad, badstue og jacuzzi eller bli bortskjemt med en avslappende massasje eller skjønnhetsbehandling (mot ekstra betaling).

På Paradise Island Resort & Spa finner du fasiliteter for enhver smak. Hotellet har blant annet et dykkesenter, som tilbyr kurser for nybegynnere og de som har prøvd det før - det er også dykketurer med mulighet for å oppleve hvalhaier, hammerhaier og hvaler. Du kan også bestille båtturer, som omfatter delfinsafari, fisketurer, øyhopp og kveldsturer med mulighet for å se solnedgangen.

Foretrekker du å bli over vann, kan du prøve kanoseilas, tennis, windsurfing, squash og badminton. Du kan også holde formen i fitnessrommet eller bare slappe av ved hotellets basseng, som har solsenger, parasoller og en vidunderlig utsikt.

 

Restauranter og barer
Når du blir sulten, kan du velge mellom flere forskjellige restauranter, som serverer en vifte av japanske, italienske og maldiviske retter med blant annet ferskfanget fisk og skalldyr i koselige og idylliske omgivelser.

Etter maten kan du sette deg i baren, som byr på et stort utvalg av lekre cocktails.

 

Mulighet for all inclusive
Oppholdet ditt på Paradise Island Resort & Spa er som utgangspunkt med halvpensjon – dvs. frokost og middag – med det er mulig å oppgradere til helpensjon, der lunsj også er inkludert. Ved både halv- og helpensjon serveres gratis vann til maden.

Men for de fleste lønner det seg å kjøpe all inclusive, for mat og drikkevarer er ganske dyrt på Maldivene. Ved all inclusive er både frokost, lunsj, middag og drikkevarer (oftest lokale merker) inkludert i prisen.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer opplyses når du ankommer.

 

Slik bor du
På Paradise Island Resort & Spa kan du velge mellom å bo i villaer på stranden eller på vannet. Felles for alle romtyper er at de har balkong eller terrasse, aircondition, wi-fi, strandhåndklær, te-og kaffefasiliteter, hårføner, slåbrokker og tøfler, minibar og en flaske vann pr person pr dag.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Paradise Island Resort & Spa kan du velge mellom å bo i villaer på stranden eller på havet. Felles for alle romtypene er at de har balkong eller terrasse, aircondition, wi-fi, strandhåndklær, te-og kaffefasiliteter, hårføner, slåbrokk og tøfler, minibar og en flaske vann pr person pr dag.

Beach villaen ligger på stranden og er på 53 kvm med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Villaen består av et soverom med en dobbeltseng, daybed og tv, et baderom med badekar og dusj. Villaen har en privat terrasse med solstoler.

Water villaen ligger på påler i det krystallklare vann og har privat solterrasse med direkte adgang til havet og utsikt over Det Indiske Ocean. Villaen er på 77 kvm, fordelt på et stort soverom og baderom. Soverommet er innrettet i varme farger og har en king-size seng, et skrivebord og tv. Baderommet inneholder to håndvask og et stort dusjrom. Villaen har plass til 2 voksne og 1 barn.

Deluxe-villaene ligger på stranden og har solterrasse og privat basseng med utsikt over Det Indiske Ocean. Villaen er moderne innrettet og omfatter et soverom med en king-size seng og tv, et baderom med badekar og separat dusj. Villaen er på 150 kvm og har plass til 2 voksne og 1 barn.

Sunset-villaen er innrettet i nautisk stil og ligger rett på stranden med egen solterrasse og privat basseng med havutsikt. Villaen er på 140 kvm, fordelt på et romslig soverom og et baderom. Soverommet har en king-size seng, sofaområde og tv, baderommet inneholder badekar og utendørs dusj. Villaen har plass til 2 voksne og 1 barn.

Water villaen ligger på påler i det krystallklare vannet med privat solterrasse, som har direkte adgang til havet. På solterrassen er det også loungeområde og boblebad med utsikt over Det Indiske Ocean. Villaen er på 86 kvm, fordelt på et romslig soverom med en king-size seng, daybed, skrivebord og tv, baderom med to håndvask og stort dusjrom. Villaen er innrettet i varme farger og naturlige materialer og har plass til 2 voksne og 1 barn.

Ocean suite er en villa på 237 kvm, fordelt på oppholdsstue med walk-in garderobe, to baderom, et soverom og en stor solterrasse med loungeområde, privat basseng, direkte adgang til havet og utsikt over Det Indiske Ocean. Stuen er innrettet med spiseområde og sofaområde med tv og havutsikt. Soverommet har king-size seng og tv, og baderommet inneholder håndvask og dusj. Villaen har plass til 2 voksne og 2 barn.

Ocean suite er en villa, som ligger på vannet, med en stor solterrasse med privat basseng, direkte adgang til havet, loungeområde og havutsikt. Villaen er på 386 kvm, fordelt på to soverom med en king-size seng i hver, tre baderom og en romslig stue med spise- og sitteområde. Baderommene har dusj og separat badekar. Villaen er innrettet i varme farger med naturlige materialer og har plass til 4 voksne og 2 barn.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende