>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Paradise Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Paradise Island Resort & Spa

Familievennlig

Paradise Island Resort & Spa er et moderne strandresort, som ligger på den vakre øya Lankanfinolhu i North Male Atoll på Maldivene – ca. 20 minutter i speedbåt fra flyplassen. Resortet er omgitt av svaiende palmer, tropiske planter, kritthvite sandstrender og krystallklart vann, som gir deg følelsen av å være i paradis.

 

Aktiviteter og utflukter
Her kan du tilbringe dagen med å svømme, snorkle eller dykke i havet og utforske det fantastiske koralrevet. Du kan også bli bortskjemt med en avslappende massasje eller skjønnhetsbehandling (mot ekstra betaling).

På Paradise Island Resort & Spa finner du fasiliteter for enhver smak. Hotellet har blant annet et dykkesenter, som tilbyr kurser for nybegynnere og de som har prøvd det før - det er også dykketurer med mulighet for å oppleve hvalhaier, hammerhaier og hvaler. Du kan også bestille båtturer, som omfatter delfinsafari, fisketurer, øyhopp og kveldsturer med mulighet for å se solnedgangen.

Foretrekker du å bli over vann, kan du prøve kanoseilas, tennis, windsurfing, squash og badminton. Du kan også holde formen i fitnessrommet eller bare slappe av ved hotellets basseng, som har solsenger, parasoller og en vidunderlig utsikt.

 

Restauranter og barer
Når du blir sulten, kan du velge mellom flere forskjellige restauranter, som serverer en vifte av japanske, italienske og maldiviske retter med blant annet ferskfanget fisk og skalldyr i koselige og idylliske omgivelser.

Etter maten kan du sette deg i baren, som byr på et stort utvalg av lekre cocktails.

 

Mulighet for all inclusive
Oppholdet ditt på Paradise Island Resort & Spa er som utgangspunkt med halvpensjon – dvs. frokost og middag – med det er mulig å oppgradere til helpensjon, der lunsj også er inkludert. Ved både halv- og helpensjon serveres gratis vann til maden.

Men for de fleste lønner det seg å kjøpe all inclusive, for mat og drikkevarer er ganske dyrt på Maldivene. Ved all inclusive er både frokost, lunsj, middag, snacks i løpet av dagen og drikkevarer (oftest lokale merker) som vann, brus, øl, kaffe, te, vin og utvalgte cocktailer og mocktailer inkludert i prisen. I tillegg får du gratis bruk av snorkelutstyr, badstue og dampbad samt flere sportsaktiviteter på land og til sjøs en time daglig (etter avtale).

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer samt inkluderte aktiviteter opplyses når du ankommer.

Slik bor du:

På Paradise Island Resort & Spa kan du velge mellom å bo i villaer på stranden eller på havet. Felles for alle romtypene er at de har balkong eller terrasse, aircondition, wi-fi og minibar.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende