>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Rundreise Kenya

05.02.2019

Reis til Afrikas østkyst og opplev det fasinerende og fargestrålende Kenya med storslåtte savanner, tradisjonelle afrikanske stammesamfunn, unikt dyreliv og skjønne paradisstrender.

En rundreise i Kenya er fylt med opplevelser for livet. Naturreservatene med mange dyr og de vakre nasjonalparker i Kenya byr på naturopplevelser i særklasse og et imponerende rikt og variert dyreliv. Opplev for eksempel mektige Great Rift Valley, se solen stå opp over majestetiske Kilimanjaro eller vær på "jakt" etter ”The Big Five” – elefanten, løven, leoparden, bøffelen og neshornet.

Kenya byr naturligvis også på en lang rekke andre dyr, blant annet flodhester, giraffer, sebraer, hyener, impalaer og en bred vifte av fuglearter, blant annet pelikaner, storker, ulike rovfugler og ikke minst den fargestrålende, rosa flamingoen. Hvis du reiser til Kenya med barn, vil de med garanti elske å få oppleve de eksotiske, afrikanske dyr, som de kjenner fra bøker, film og kanskje fra dyrehagen.

I perioden juli-oktober kan du dessuten oppleve den store migrasjon, der millioner av gnuer, sebraer og gaseller krysser Mara-elven for å gresse på de frodige sletter på den andre siden. Dette skjer ikke uten fare og kan gi anledning til noen dramatiske scener. Den fasinerende migrasjon er en opplevelse for livet og er et av Afrikas syv naturlige vidundere.

Utover fantastiske naturopplevelser byr Kenya på hele 42 fargerige stammer, en vennlig og varm lokalbefolkning og tropisk klima, palmekledde paradisstrender og fargestrålende koralrev langs Mombasa-kysten. Det er derfor opplagt å kombinere din safari i Kenya med en avslappende badeferie, der du kan komme helt ned i tempo og fordøye de mange inntrykk og minneverdige opplevelser, som du har fått på rundreisen.

Du kan også velge å kombinere din safari i Kenya med Zanzibar, som er en øygruppe utfor Tanzanias kyst. Zanzibar byr på tropiske sandstrender med krystallklart vann og en frodig natur, som er ideell for folk, som bare ønsker å slappe av og nyte livet, men også for de om ønsker å være mer aktive.

Hos Flamingo Tours tilbyr vi fler ulike rundreiser i Kenya og vi tør godt å love at uansett hvilken tur du velger, så kommer Kenya ikke til å skuffe deg. En rundreise i Kenya er en unik opplevelse, som gir deg minner for livet.

Har du noen spørsmål angående en safari i Kenya, er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 219 55 827 mandag-torsdag 09-16 og fredag 09-15 eller skrive til oss på e-post info@flamingotours.no. Våre flinke og kompetente reisekonsulenter står klar til å hjelpe deg med å finne den reisen, som passer best til deg.

Se alle våre reiser til Kenya her.

Elefant kaster med jord
Flodhester som gaber
Farger agama i Masai Mara
Flott hyggelig antilope
elefant og kalv
Lions i naturen
Elefanten passerer med vakkert tre i bakgrunnen
Giraffer går forbi på sletten
Lion ved elva
Elefant på vei til Amboseli
Hyena på farten i Amboseli
løver leker i gresset
Relatert reise