>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Safari i Kenya

05.02.2019

Dra på safari i Kenya og opplev safariens "moderland". Det skjønne Kenya har alt; fra store, åpne savanner med elefanter, løver og neshorn og vakre innsjøer med flodhester og flamingoer til fantastiske nasjonalparker med regnskog, høylandshete, bambusskog og storslåtte vannfall. Kenya har hele pakken.

På safari i Kenya vil du møte et imponerende rikt dyreliv og den mest fantastiske natur. Opplev den åpne savanne med de karakteristiske, flate akasietrær og se de store dyreflokkene vandre gjennom landet med sine majestetiske fjell og dyrerike innsjøer. En safarireise med Flamingo Tours gir deg mulighet for å komme helt tett på de fasinerende, afrikanske dyr og det er derfor også opplagt å dra på fotosafari i Kenya.

En safarireise i Kenyas nasjonalparker er uten tvil en opplevelse for livet og en unik mulighet for å komme tett på de nysgjerrige og lekne elefanter, se de elegante impalaer på spring gjennom landskapet eller oppleve de fasinerende store kattedyr på savannen. Kanskje du tilmed kan være heldig å se løver på jakt etter sitt bytte. Reiser du i perioden juli-oktober, kan du dessuten være vitne til et av verdens syv “nye” vidundere – den store vandring, der millioner av gnuer, sebraer og gaseller vandrer i stor flokk gjennom landet.

Den fantastiske, kenyanske natur utforskes i firhjulstrukket Land Cruisere med plass til max 6 personer i hver bil. Bilene har oppklappbart paraplytak, så det er mulig å stå opp i bilen under safarien. Det gir et bra utsyn og en perfekt mulighet for å ta noen gode bilder av dyrene. Land Cruiserne er en veldig sikker måte å oppleve de afrikanske dyr på, så du kan trygt reise til Kenya med barn.

Kenya ligger på tvers av ekvator og langs The Great Rift Valley. Det gir en gjennomsnittstemperatur på ca. 27°C om dagen og ca. 13°C om natten i safariområdene. Du kan derfor dra på safari i Kenya hele året rundt.

Det tropiske klima og de hvite, palmekledde sandstrender gjør det dessuten opplagt å avslutte din safari i Kenya med en badeferie i Mombasa langs den vakre kenyanske kyst eller på den eksotiske øya Zanzibar, som ligger i Det Indiske Ocean uten for den østafrikanske kyst.

Finn inspirasjon til din drømmereise til Kenya her

 

Lions slapper av i treets skygge
Elefanter med en liten fugl på hodet
elefant og kalv
Lions slapper av i et tre
Grib ser opp fra sitt måltid
Lion ved elva
Relatert reise