Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Safarireiser i Kenya med badeferie

06.05.2019

safari i Kenya kommer du helt tett på naturen og får de mest magiske og storslåtte naturopplevelser. Med et tropisk klima og fantastisk flotte strender er det opplagt å avslutte safarireisen med en avslappende badeferie, der du kan fordøye alle inntrykkene og komme helt ned i gir.

En safari i Kenya kan enkelt kombineres med en eksotisk og avslappende badeferie. Så drømmer du om en kombinasjon av storslåtte naturopplevelser og masse sol, vakre strender og turkisblått vann, da er Kenya det helt riktige stedet for deg. En safarireise i Kenya med badeferie er også et opplagt valg, når du reiser til Kenya med barn.

Langs Kenyas kyst finns det kilometerlange, hvite sandstrender, der du kan slappe av i skyggen av et palmetre. De fantastiske sandstrendene strekker seg 536 kilometer fra grensen til Tanzania i sør og helt til Lamu og Manda i nord. Med en gjennomsnittstemperatur på ca. 30 grader året rundt er Kenyas kyst et ideelt sted for badeferie.

Les også: Safari i Kenya og badeferie i Mombasa

Det Indiske Ocean er vidunderlig og kysten utfor Kenya byr på masse å utforske ved det turkisblå havet, både over og under havoverflaten. Så hvis du vil ha enda flere fantastiske opplevelser kan du dra ut for å dykke eller snorkle i et av verdens lengste koralrev, surfe eller seile rundt i en av de mange vakre laguner, der du kan være heldig å få oppleve ville delfiner.

Vi anbefaler å kombinere en safarireise i Kenya med badeferie i havnebyen Mombasa, som ligger vakkert plasert ved Det Indiske Ocean med flotte strender og rik mulighet for å utforske alt det, som det turkisblå havet har å by på, eller på eksotiske Zanzibar, som ligger utfor Tanzanias kyst og som byr på frodig natur, kritthvite sandstrender og fargestrålende koralrev.

Les også: Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

Felles for de afrikanske strendene er at de er noen av de lekreste strendene i verden og uansett hvor du velger at skjemme bort deg selv med en avslappende badeferie, får du noe helt unikt, massevis av afrikansk atmosfære og minner for livet.

 

Se alle våre reiser til Kenya og les mer om safari i Kenya her.

Elefant på vei til Amboseli
Flodhester som gaber
Fugler på utkikk etter mat i Lake Nakuru
Vakker hvit sandstrand
strand med hvit sand og blått hav
vakker himmel på stranden i Mombasa
Fiskebåt på hvit sandstrand på Zanzibar
Gamle seilbåt strandet på kysten.
Vakker hvit sandstrand fra øya Zanzibar
Vakker gruppe unge løver