>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 27.495 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Kruger safari og Dubai

Denne safarireise til Sør-Afrika er ideell for deg, som drømmer om fantastiske safariopplevelser, tid til avslapping og eksotisk luksus.

 

På safarireisen bor du på Lamai Safari Lodges, som er dansk-eid, men som har lokalt personale og som består av flere mindre lodges og hytter, som alle har samme høye standard og ligger i dyrerike områder. Her får du autentisk, sør-afrikansk stemning med et touch av dansk "hygge" i helt fantastiske omgivelser.

 

Lodgen har sitt eget private ”Big Five”-område, som brer seg over 10.000 ha. og er i åpen forbindelse med Kruger Nasjonalpark. Det er her alle game drives foregår og du kan blant annet være heldig å få oppleve de legendariske "Big Five": elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard.

 

Reisen avsluttes med en avslappende storby- og badeferie i fasinerende Dubai.

 

 

Høydepunkter

 • 7 netter på safari i Sør-Afrika med all inclusive
 • 5 netter på 5-stjernet hotell i Dubai med frokost
 • Game drives på Lamai Safaris private ”Big Five”-område – mulighet for å oppleve ”The Big Five”
 • Picnic og game drive ved Oliphant River – opplev flodhester, krokodiller og elefanter
 • Dubai – vakre sandstrender, unik arkitektur og shopping i verdensklasse

 

Ønsker du andre overnattingssteder eller flere/ferre netter i Dubai?
Skriv til oss! Så skreddersyr vi gjerne ditt program.

Sør-Afrika

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Utreise fra Norge

Reisen starter med en flytur til Sør-Afrika med mellomlanding(er) underveis.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er klar til de mange fantastiske opplevelser, som venter deg - først i Sør-Afrika og deretter i Dubai.

Dag 2:

Velkommen til Sør-Afrika

Du ankommer Johannesburg flyplass, der din sjåfør tar imot deg og kjører deg til Lamai Safari Lodges. Det tar 5-6 timer å kjøre, inklusiv et par stopp underveis, der du kan strekke beina.

Det er også mulig å fly fra Johannesburg til Kruger-området, men så koster det litt ekstra.

Etter sjekk-inn har du mulighet for å se nærmere på området, innen middagen serveres under åpen himmel.

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
Middag
Dag 3:

Game drive med fokus på dyrespor

Du blir hentet tidlig på morgenen for å kjøre på en stemningsfull morgen game drive. 

Dyresporene etter nattens aktiviteter er fortsatt ferske og du blir kjørt ut i området, der du har mulighet for å oppleve ”The Big Five” (elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard). 

Du har også sjansen for å oppleve mange av de andre ikoniske afrikanske dyr som giraffer, sebraer, kuduer, vortesvin og impalaer. 

Ved et vakkert utsiktspunkt stopper du og får en kopp kaffe, mens du blir varmet av solens første stråler.

Du kjører tilbake til lodgen, der du spiser frokost. Heretter kan du slappe av ved bassenget eller ved en av de små utsiktssteder/terrasser, som har direkte utsikt til dyrene. 

På ettermiddagen drar du på enda en game drive – denne gang med fokus på dyresport og de små dyrene i bushen.

Hvis været er godt og rangeren vurderer at det er sikkert, kan dere være heldige å gå ut av bilen og gå en liten tur for å se nærmere på for eksempel termittboer eller spennende dyrespor, som dere ser underveis.

Deretter er det tid til kos og avslapping på lodgen, innen middagen serveres.

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 4:

Flere game drives i Big Five-området

I dag kan du se frem til en dag med enda fler fantastiske dyreopplevelser.

På morgenen og på ettermiddagen kjører du på game drives i Big Five-området med mulighet for å oppleve det fasinerende dyrelivet helt tett på. Her kan du blant annet være heldig å oppleve elefanter, giraffer, løver, aper og kanskje de sjeldne afrikanske villhundene.

Mellom de to game drives er det god tid til å slappe av på lodgen, ta en svømmetur i bassenget og nyte utsikten til de omkringliggende gressområder og vannhull, der dyrene kommer og drikker.

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 5:

Oliphant River

I dag går turen til Oliphant River, der du har mulighet for å oppleve blant annet flodhester, krokodiller og elefanter, som bader langs elven.

Du kjører på game drive i området omkring elven og får uten tvil en masse fantastiske dyreopplevelser.

Underveis stopper du og holder picnic i området – en koselig og helt særlig opplevelse.

Etter en begivenhetsrik utflukt vender du tilbake til lodgen.

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 6:

Avslapping eller aktiviteter i området

Dagen er til fri disposisjon med god mulighet for å slappe av og nyte området på lodgen - kanskje ta en svømmetur i bassenget. Utvalget av aktiviteter og utflukter kan variere, men det kan eksempelvis være:

 • Quad bike i Big Five-området inkl. game drive
 • Besøk hos den tamme flodhesten Jessica og Reptilparken
 • Besøk i landsby med smaksprøver på tradisjonelle, sør-afrikanske retter
 • Båtsafari på Blyde River Dam og besøk på bilmuseum
 • Game drive i den offisielle del av Kruger Nasjonalpark
 • Danseshow med tradisjonell, sør-afrikansk dans
Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 7:

Flere Big Five-opplevelser

Dagen er satt av til fantastiske Big Five-opplevelser i Lamai Safaris eget private område i forbindelse med Kruger Nasjonalpark.

Du kjører på opplevelsesrike game drives med mulighet for å oppleve de fasinerende, ville dyr og imellom de planlagte game drives har du mulighet for å slappe av på lodgen.

Lunsj spises enten på lodgen eller i bushen, avhengig av hvordan det passer inn med det øvrige program.

På kvelden er det mulighet for at spise middag under åpen himmel og nyte ferien i skjæret fra bålet.

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 8:

Game drive og sundowner

Din siste safaridag starter med en morgen game drive. 

Heretter spiser du frokost og har så litt tid til å nyte dagen og omgivelsene. 

På kveldstid kjører du ut til vårt fantastiske «spot» i Big Five-området, der du kan se solen gå ned over fjellene, mens du nyter et glass champagne og snacks.

På turen tilbake til lodgen kjører rangeren med spotlight og finner dyr og øyne i natten. 

Du har mulighet for å få øye på løver, som er på jakt etter sitt bytte, elefanter, som er trøtte etter dagens inntak og står og halvsover mellom trærne og nysgjerrige hyener, som ikke er redd for å komme helt tett på bilen.

Når du kommer tilbake til lodgen, er det middag og kveldskos i skjæret fra bålet.

 

Inkludert
Lamai Safari Lodges 4
All inclusive
Dag 9:

Turen går til Dubai

Det er tid til å si farvel til Lamai Safari Lodges og det fantastiske dyrelivet som er her.

Sjåføren henter deg på lodgen og kjører deg til Johannesburg. Herfra flyr du videre til Dubai sent på kvelden.

Du tilbringer det meste av natten på flyet, så du er klar til å nyte dagen i morgen i skjønne Dubai, som blant annet byr på vakre sandstrender, shopping i verdensklasse og unik arkitektur blandet med sjarmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Inkludert
Frokost
Dag 10:

Velkommen til Dubai

Du ankommer til Dubai tidlig på morgenen og blir kjørt til det lekre hotellet, som ligger i gåavstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kalt Marina Beach.

Marina Beach byr på en lekker, finkornet sandstrand med blant annet lekeplass, en haug av vannsportsaktiviteter, kino, vannland og kort gåavstand til Dubais berømte The Walk – en populær, utendørs shopping-promenade, som går parallelt med stranden og byr på et stort utvalg av butikker og restauranter.

Motsatt andre bydeler i Dubai kan du på Jumeirah Beach Residence (JBR) enkelt komme deg rundt til fots. Du har derfor god mulighet for å utforske dette spennende område i ditt helt eget tempo og for eksempel ta en gårtur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskapte marina.

En kort kjøretur fra Jumeirah Beach Residence finner du dessuten gigantiske Palm Jumeirah, som er dannet av mange små øyer, som samlet sett viser bildet av en palme og glimrende golfbaner, gigntiske vannland og mange andre aktivitetsmuligheter.

Inkludert
Stella Di Mare 5
Frokost
Dag 11-14:

Shopping og badeferie i Dubai

Når du reiser til Dubai med Flamingo Tours, bor du i gåavstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kalt Marina Beach.

Marina Beach byr på en lekker, finkornet sandstrand med blant annet lekeplass, et stort utvalg av vannsportaktiviteter, kino, vannland og kort gåavstand til Dubais berømte The Walk – en populær, utendørs shopping-promenade, som går parallelt med stranden og byr på en haug av butikker og restauranter.

Motsatt andre bydeler i Dubai kan du enkelt komme rundt til fots på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor god mulighet for å utforske dette spennende området i ditt helt eget tempo og for eksempel gå en stille og rolig tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskapte marina.

En kort kjøretur fra Jumeirah Beach Residence finner du dessuten gigantiske Palm Jumeirah med sine mange små øyer, som danner bildet av en palme og glimrende golfbaner, gigantiske vannland og mange andre aktivitetsmuligheter.

Flere opplevelser i Dubai

Dubai byr på en fantastisk mix av unik arkitektur, shopping i verdensklasse og en haug av aktiviteter blandet med gamle, tradisjonelle kvarterer og eksotiske markeder.

La deg imponere av de enorme og glamourøse bygninger, nyt den enestående utsikt fra ikoniske Burj Khalifa, besøk shopping-paradiset Dubai Mall eller opplev et av de populære shows ved fontenen Dubai Fountain.

Hvis du vil ha action og underholdning, kan du besøke LEGOLAND Dubai, IMG Worlds of Adventure, Aquaventure Waterpark eller en av Dubais andre forlystelsesparker og vannland, oppleve det gigantiske Dubai Aquarium and Underwater Zoo i Dubai Mall eller legge veien forbi Ski Dubai – Dubais berømte, innendørs skibakke i Mall of the Emirates.

Bur Dubai og Dubai Creek

Selv om Dubai spesielt er kjent for luksus og glamour, byr den arabiske storbyen også på massevis av spennende kultur og historie – særlig i området omkring Dubai Creek. Her finner du blant annet Dubai Museum og Al Fahidi Fort, der du kan få et unikt innblikk i Dubais fasinerende historie og en god forståelse for landets utvikling.

I Dubai Creek-området finner du også massevis av cafeer og restauranter, der du kan nyte utsikten til det hektiske liv ved The Creek og de mange, tradisjonelle Dhows i vannet. Dra også på en stemningsfylt seiltur med vanntaxi til de fargerike souks i Deira på den andre siden av Dubai Creek, der du kan kjøpe blant annet gull, krydderier og tekstiler.

En gåtur langs de kringlete gater med tradisjonelle vindtårn og små butikker og boder i Al Fahidi-kvarteret i Bur Dubai kan også anbefales. Kontrasten til de enorme og glamourøse skyskrapere i de nyere områder i Dubai er slående og her opplever du livet, som det leves av de lokale.

I Bur Dubai kan du også oppleve en annen mangfoldighet enn i resten av Dubai, siden innbyggerne her er en sjarmerende sammensetting av blant annet indere, pakistanere, srilankanere og egyptere.

Ørkensafari i Dubai

Drømmer du om å oppleve en ekte ørkensafari, er Dubai også et ideelt sted å utleve denne drømmen. Mindre enn en times kjøretur fra hektiske Dubai kan du oppleve det vidunderlige arabiske ørkenlandskap med tårnhøje sanddynger og silkemykt, rødt sand så langt øyet rekker.

Det imponerende ørkenlandskap byr på en lang rekke aktivitetsmuligheter, fra adrenalinfylt off-road-tur i firhjulstrekker, sandboarding og kjøreturer på ATV til besøk i en beduinleir med mulighet for å se solen gå ned bak de imponerende sanddynger, få malt hendene med henna, prøv en vannpipe eller få en ridetur på en kamel.

Inkludert
Stella Di Mare 5
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Marina Dhow Cruise
Desert Safari
Full day Dubai private tour
Half day Dubai private tour
Full day Abu Dhabi private tour
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Din reise til Dubai nærmer seg sin avslutning. Forhåpentlig har du fått sett alt det du ville – uansett om du er til avslapping og solbading, sightseeing, shopping eller noe av alt det andre, som den fasinerende metropol byr på.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og derfra går turen hjem til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Med deg i baggasjen har du uforglemmelige minner fra både din safari i Kenya og din ferie i Dubai.

Inkludert
Frokost
Dag 16:

Hjemkomst til Norge

Velkommen hjem fra en uforglemmelig reise!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 7 netter på Lamai med all inclusive
 • 1 natt på flyet fra Sør-Afrika til Dubai
 • 5 netter i Dubai på 5-stjernet hotell med frokost
 • Fly og innkvartering som beskrevet i programmet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Måltider og drikkevarer som beskrevet i programmet
 • Alle turer som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/sjåfør
 • Gebyr til reisegarantifondet
 • Dobbeltrom ved 2 personer, trippelrom ved 3 personer
 • Reisen gjennomføres ved minst to reisende

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter og tips
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Måltider og drikkevarer i tillegg til de nevnte i programmet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
 • Turistskatt i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Sandefjord
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Sør-Afrika

 • 7 netter på Lamai Safari Lodges med all inclusive
 • 4 netter i Cape Town på 4-stjernet hotell
 • Game drives - «The Big Five»
 • Blyde River Canyon
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.995 NOK
Les mer
 • 7 netter på Lamai Safari Lodges med all inclusive
 • 5 netter på Zanzibar på 4-stjernet hotell
 • Game drives - «The Big Five»
 • Piknik og game drive ved Oliphant River
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
27.495 NOK
Les mer