>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Visum til Sør-Afrika

09.05.2019

Bli klokere på reglene for visum til Sør-Afrika.

Visum er påkrevd ved reiser til Sør-Afrika og ved turistreiser på opptil 90 dager kan visum fåes ved på flyplassen ved ankomst uten kostnad.

Vær oppmerksom på at passet ditt skal kunne leses digitalt, det skal være gyldig i minimum 6 måneder, etter at du reiser ut av Sør-Afrika og skal ha minst to blanke sider med plass til stempler og visum.

Har du bestilt vår kombinasjonsreise med Victoria Falls, skal du foruten visum til Sør-Afrika også ha visum til Zambia. Dette kan du søke om på flyplassen i Livingstone ved ankomst. Prisen for et slikt visum er 50 USD pr person, som skal betales kontant ved skranken på flyplassen, og deretter får du stempel i passet. Les mer i vår reiseinfo til Zambia.

Vær oppmerksom på at våre kombinasjonsreiser med Mauritius og Zanzibar har lignede regler angående separat visum. Les mer om dette på våre sider med reiseinfo til Zanzibar og reiseinfo til Mauritius.

 

Klikk her og bli inspirert til din neste reise til Sør-Afrika