>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 17.995 NOK
13 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Badeferie på Phuket

Phuket er en fantastisk badeferiedestinasjon for deg, som drømmer om en avslappende badeferie eller en koselig ferie med hele familien.

 

Phuket er Thailands største øy og er en av de mest populære ferieøyene i hele landet. Her får du alt hva du kan drømme om fra lange, gylne sandstrender med krystallklart vann, fascinerende kalksteinsklipper og fantastisk snorkling til fascinerende templer, frodig natur og gode shoppingmuligheter.

 

På vestkysten av øya ligger det praktfulle strender som perler på en snor, og ønsker du å oppleve enda mer, er det ikke langt til Khao Sok Nasjonalpark, der du kan vandre i den frodige junglen, svømme i kjølige fossefall eller seile i kaiakk på Cheow Larn-sjøen. Er du til snorkling eller dykking, da kan du lett ta båten til James Bond Island, Phi Phi-øyene eller Similan-øyene, som er kjent som et av de beste dykkestedene i verden, og foretrekker du historie, kan du besøke Phuket Old Town og utforske de sjarmerende, gamle gatene, besøke et museum eller slå deg ned på en av de koselige caféer.

 

Ved Kata Beach, som er en av Phukets vakreste og mest barnevennlige strender, kan du nyte livet med sand mellom tærne, ta en svømmetur i havet eller i hotellets deilige basseng, la deg bli skjemt bort med en massasje på stranden eller nyte et lekkert, thailandsk måltid på en av de mange restauranter. Stranden ved Kata er lang, gylden og finkornet, og vannet er som regel rolig og veldig barnevennlig i højsesongen fra november til mai. I lavsesongen fra juni til november er det gode muligheter for surfing.

 

I Kata finner du et stort utvalg av vannsportaktiviteter, restauranter og gatekjøkkener, massasjeklinikker og butikker. Stemningen er avslappet, og du kan enkelt bevege deg rundt på egen hånd.

 

Høydepunkter

 • 10 netter på Phuket med frokost
 • Privat transfer til/fra flyplassen
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Vidunderlige sandstrender
 • Fantastisk snorkling
 • Mange utfluktsmuligheter

 

Ønsker du flere netter på Phuket eller et annet sted i Thailand, skreddersyr vi gjerne programmet ditt.

På grunn av været anbefaler vi spesielt denne turen mellom november og april. Drømmer du om å reise om sommeren anbefaler vi turen Badeferie på Koh Samui i stedet.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag begynner eventyret, og du flyr til Thailand med mellomlanding(er) underveis.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

I dag ankommer du til Thailand etter en forhåpentligvis behagelig reise. På flyplassen på Phuket står det en sjåfør klar til å ta imot deg, så du enkelt og kjapt kan komme til hotellet.

Når du har sjekket inn, har du resten av dagen til fri disposisjon. Ta en svømmetur i bassenget, gå en tur langs stranden eller slapp av på rommet, så du er frisk til en ny dag i paradis i morgen.

Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3-11:

Badeferie på Phuket

Her kan du se frem til en masse dager, der du på egen hånd kan nyte de eksotiske omgivelsene på Phuket. Begrav føttene i det myke strandsandet, bygg sandslott med barna, ta en svømmetur i det vidunderlige, tyrkisblå vannet eller tilbring dagen ved hotellets deilige bassengområde. Her er det god mulighet for å komme helt ned i gir.

Kata Beach er en av de vakreste og mest populære strendene på Phuket med fint, gyldent sand og krystallklart, rolig vann. Området består av to strender – Kata (Yai) Beach og Kata Noi Beach. Kata (Yai) er med sine 1,5 km den lengste og mest besøkte av de to strendene. Her finner du et stort utvalg av restauranter og små butikker. Kata Noi er mindre og har ikke helt så mange restauranter, men du kan lett bevege deg fra den ene stranden til den andre.

Begge strender har fint, mykt sand og relativt rolig vann i højsesongen fra november til mai. Strendene er derfor ideelle for barnefamilier og andre vannhunder, som ønsker å bade i det deilige sjøvannet. Ved Kata Noi finnes dessuten et rev, der du kan snorkle og oppleve fargerike, tropiske fisk. Ønsker du å oppleve enda mer av det fantastiske undervannsliv, kan du lett ta båten ut til nærliggende koralrev for å snorkle.

I Kata by finns et stort utvalg av restauranter, gatekjøkkener, butikker og skreddere, som tilbyr å sy skreddersydd tøy til rimelige penger. Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende thaimassage eller dra på utflukt for å oppleve fascinerende templer, frodig jungle eller øy-hopp til øyer rett i nærheten.

På Phuket finner du en masse deilige opplevelser for både voksne og barn, og det er ingen risiko for at du kommer til å kjede deg.

Badeferien kan uten problemer forlenges, hvis du vil ha enda mer tid på vidunderlige Phuket.

Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Beyond Resort Kata 4
Dag 12:

Hjemreisen begynner

Det er nå på tide å dra fra Thailand og reise hjemover.

Sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Inkludert
Frokost
Dag 13:

Velkommen hjem

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise lander du igjen i Norge med mange vidunderlige minner i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 10 netter på Phuket
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!