>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 26.495 NOK
19 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Thailands høydepunkter og Koh Samui

Drømmer du om å oppleve noe av det beste Thailand har å by på med en god blanding av kultur, natur og fantastiske sandstrender?

 

Denne 19 dagers turen er en fantastisk måte å oppleve noen av Thailands absolutte høydepunkter – fra imponerende templer og fargerike markeder i pulserende Bangkok og frodige regnskoger og lokale stammer i Chiang Mai til fascinerende ruiner i Sukhothai og Death Railway og broen over elven Kwai i Kanchanaburi.

 

Reisen avsluttes med en herlig badeferie på den populære ferieøya Koh Samui, som byr på billedskjønne sandstrender, krystallklart vann, fantastisk snorkling og dykking samt et vell av aktivitetsmuligheter.

 

På denne reisen vil du ha muligheten til å oppleve noen av Thailands mest fantastiske områder i ditt eget tempo. Vi stiller med hotell og privat sjåfør, så det er bare å lene seg tilbake og nyte de mange opplevelsene.

 

Høydepunkter

 • 2 netter i Bangkok – kontrastenes by
 • 3 netter i Kanchanaburi – opplev Death Railway og broen over elven Kwai
 • 1 natt i Sukhothai – Thailands første hovedstad
 • 3 netter i Chiang Mai – opplev templer, jungel og stammelandsbyer
 • 7 netters badeferie på Koh Samui – paradisstrender, snorkling og dykking
 • Opplev Thailands høydepunkter
 • Mulighet for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnattingssteder, flere destinasjoner eller flere/færre netter?

Skriv til oss. Da skreddersyr vi gjerne ditt program.

På grunn av været anbefaler vi spesielt denne turen fra mars til september. Drømmer du om å reise om vinteren, anbefaler vi å avslutte turen på Phuket i stedet.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

Du reiser fra Norge til Thailands hovedstad Bangkok med mellomlanding(er) underveis.

På turen har du god tid til å slappe av, lese bok, se film eller rett og slett hvile øynene, slik at du er frisk og uthvilt når du lander i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du kommer til Bangkok etter en forhåpentligvis hyggelig reise og blir møtt av din private sjåfør som kjører deg direkte til hotellet. Her sjekker du inn og har resten av dagen på egenhånd.

Ta en dukkert i bassenget, utforsk området rundt hotellet eller slapp av på rommet ditt og få en god natts søvn, slik at du er klar til å utforske den spennende hovedstaden i morgen.

Inkludert
Ibis Styles Khao San 3
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Riva Surya Bangkok 4
Dag 3:

Bangkok på egen hånd

Se frem til en hel dag i magiske Bangkok – en hektisk metropol der nytt og gammelt møtes med moderne høyhus og kjøpesentre, koselige gatekjøkken og fargerike markeder, kongelige palasser og fascinerende templer. Bangkok har noe for enhver smak.

Hvis dette er ditt første besøk i Bangkok, ikke gå glipp av en spasertur i Bangkoks historiske distrikt, hvor du blant annet kan oppleve det overdådige kongepalasset Grand Palace og Wat Phra Kaew-tempelet, som huser det verdenskjente Emerald Buddha og er et av de viktigste og helligste templene i hele Thailand. Rett rundt hjørnet finner du Wat Pho, hvor du kan oppleve den enorme liggende Buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy, samt en mengde vakre stupaer og andre Buddha-figurer.

Drømmer du om å oppleve det «ekte» Thailand og få et blikk bak fasaden til den travle metropolen, kan vi anbefale en avslappende sykkeltur eller en spasertur i rolige Lumpini Park, som er en herlig pust i bakken midt i den kaotiske metropolen . Du kan også dra på en hyggelig longtail-båttur på klongene – de roligere sidekanalene til den hektiske Chao Praya-elven, hvor lokalbefolkningen bor i små styltehus rett i vannet.

Bangkok har også en rekke markeder hvor du kan teste dine pruteferdigheter, samt et virvar av restauranter, barer, butikker, suvenirbutikker, gatekjøkken, massasjesalonger og mye mer.

Inkludert
Ibis Styles Khao San 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Riva Surya Bangkok 4
Dag 4:

Turen går til Kanchanaburi

Du spiser frokost på hotellet før du blir hentet av din private sjåfør som kjører deg videre til Kanchanaburi.

Ved ankomst Kanchanaburi sjekker du inn på hotellet ditt og har resten av dagen på egenhånd. Her kan du for eksempel ta en tur i byen, besøke den kjente broen over elven Kwai eller bare slappe av på hotellet, nyte den formidable utsikten over elven, unne deg en avslappende massasje eller ta en dukkert i den herlige svømmebasseng.

Inkludert
Good Times Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
U Inchantree Kanchanaburi 4
Dag 5-6:

Opplev Kanchanaburi og elven Kwai

Du har nå to dager til å utforske Kanchanaburi på egen hånd, som er et sant paradis for både naturelskere og historieinteresserte. Du kan også bestille utflukter og aktiviteter hjemmefra hvis du foretrekker guidede turer.

De mest kjente severdighetene ved Kanchanaburi er dødsjernbanen med broen over elven Kwai og Hellfire Pass, som nå er et museum – noen veldig spennende severdigheter med en fryktelig barsk historie.

Dødsbanen ble bygget under andre verdenskrig, og var et brutalt prosjekt som krevde livet til tusenvis av tvangsarbeidere og krigsfanger. Broen over elven Kwai står i dag som et minnesmerke over grusomhetene som fant sted, og på Hellfire Pass Memorial Museum kan du få et innblikk i de forferdelige forholdene fangene jobbet under for å kjøre jernbanen gjennom den massive klippen.

Er du for vakker natur kan du ta en togtur på dødens jernbane og nyte den fantastisk vakre naturen langs elven Kwai. Du kan også dra på utflukt til Erawan Waterfalls, som er en av de vakreste og mest kjente fossefallene i Thailand, eller besøke Elephants World, der du får muligheten til å komme tett på de majestetiske dyrene og få lov til å mate dem eller bade dem i elven.

Inkludert
Good Times Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
U Inchantree Kanchanaburi 4
Dag 7:

Historiske Sukhothai

Etter noen spennende dager i Kanchanaburi er det på tide å reise videre nordover til den historiske byen Sukhothai. Kjøreturen tar cirka 7 timer, så du har god tid til å nyte utsikten over den vakre naturen.
 
Ved ankomst Sukhothai sjekker du inn på hotellet og har resten av dagen til å utforske området på egenhånd.
 
Sukhothai er kjent som den første hovedstaden i det gamle Siam og er i dag en av Thailands mest historisk betydningsfulle destinasjoner. I Sukhothai Historical Park, som står på UNESCOs verdensarvliste, kan du oppleve ruinene av den gamle hovedstaden med templer, kongelige palasser og et vell av historiske monumenter.
 
Området oppleves best på sykkel, så vi sørger for at hotellet har en sykkel klar til deg når du kommer. Hvis du foretrekker å utforske området til fots, kan det også enkelt gjøres.
Inkludert
Le Charme Sukhothai 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Sukhothai Heritage Resort 4
Dag 8:

Velkommen til Chiang Mai

I dag går turen videre nordover til Chiang Mai, kjent for sine mange imponerende templer, unike stammekulturer, fargerike markeder og frodig jungel med muligheter for trekkingturer og adventure-aktiviteter.

Ved ankomst Chiang Mai sjekker du inn på hotellet og har resten av dagen på egenhånd. Her kan du for eksempel gå på oppdagelse i området, slappe av ved hotellets svømmebasseng eller oppleve stemningen på et av byens mange markeder, som bugner av suvenirer, klær, stammehåndverk, frukt, blomster og mye mer.

Den berømte og hektiske Night Bazaar er spesielt populær blant turister og prisene er deretter, men markedet er en opplevelse likevel, og her er det god stemning og et mangfold av matboder hvor du kan unne deg deilige thailandske spesialiteter.

Inkludert
Sala Lanna Chiang Mai 4
Frokost
Dag 9-10:

Chiang Mai på egen hånd

Se frem til to deilige dager i fantastiske Chiang Mai, kjent som Thailands kulturelle hovedstad. Her står opplevelsene på rad, uansett om du er interessert i historie, kultur, natur eller eventyr.

I gamlebyen finner du et mangfold av templer, museer, restauranter og markeder som enkelt kan utforskes til fots, og hvis bena blir slitne, er den neste tuk-tuk eller rickshaw aldri langt unna.

Et besøk til det vakre Doi Suthep-tempelet, som ligger på toppen av Doi Suthep-fjellet i nasjonalparken med samme navn like utenfor Chiang Mai, anbefales på det sterkeste. Templet er det helligste i Chiang Mai, og når du har klatret de 300 trappetrinnene opp til tempelet, blir du belønnet med en helt formidabel 360 graders utsikt over byen og dens omgivelser.

Er du for storslåtte naturopplevelser er det mange alternativer i Chiang Mai. Du kan for eksempel gå på trekking i den frodige jungelen, seile nedover elva på en flåte eller dra på ziplining, der du får en unik utsikt over regnskogen mens du flyr mellom tretoppene via en lang taubane – en fantastisk opplevelse for både store og liten.

Du kan også ta en matlagingskurs, besøke et elefantreservat og komme på nært hold med de majestetiske dyrene, eller dra på en utflukt for å oppleve lokale stammelandsbyer. Mulighetene er nesten uendelige i Chiang Mai.

Inkludert
Sala Lanna Chiang Mai 4
Frokost
Dag 11:

Turen går til Koh Samui

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren som kjører deg til flyplassen i Chiang Mai. Herfra flyr du direkte til Koh Samui, hvor en ny sjåfør står klar til å hente deg og kjøre deg til hotellet ditt.
Resten av dagen har du på egen hånd. Du kan for eksempel gå til stranden, ta en dukkert i det herlige svømmebassenget eller gå på oppdagelsesferd i området rundt hotellet.
Koh Samui er Thailands nest største øy og en av landets mest populære ferieøyer med et bredt utvalg av restauranter, butikker, strandbarer, markeder, skreddere, dykkesentre og vannsportaktiviteter. Her finner du en herlig blanding av vakre sandstrender som inviterer til avslapning, gode shoppingmuligheter samt frodig natur og spennende severdigheter som bare venter på å bli utforsket.
Inkludert
La Vida Samui 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Dag 12-17:

Strandferie på Koh Samui

Se frem til de neste dagene hvor du kan nyte de fantastiske omgivelsene på Koh Samui på egen hånd.
 
Her er alt det beste samlet på en øy med fantastiske sandstrender, krystallklart vann, livlige gatemarkeder, tropisk regnskog og vakre fossefall, fascinerende templer, gode shoppingmuligheter og mange restauranter. Er du interessert i snorkling eller dykking bør du besøke de vakre korallrevene i Ang Thong nasjonalpark eller dykkerparadiset Koh Tao, som lett nås med båt.
 
Chaweng Beach på østkysten av Koh Samui er den lengste, vakreste og mest populære stranden på øya med fin, lys sand, svaiende kokospalmer og krystallklart vann. Stranden her er både barnevennlig og livlig, med mange muligheter for å slappe av, bade, leke i sanden eller prøve deg på noen av de mange vannsportaktivitetene som tilbys på stranden. Du kan også få en deilig massasje eller bevege deg opp til området bak stranden, hvor det er et bredt utvalg av restauranter, butikker, barer og skreddere.
 
Kommer du inn midt på øya blir du møtt av frodige, grønne kokosplantasjer, vakre fossefall og gode turstier. Koselige Fisherman's Village på nordkysten er også verdt et besøk - spesielt på fredager, når det livlige fredagsmarkedet med et mangfold av boder gir liv til området. Strendene på nordkysten er mindre og roligere enn i Chaweng, og sanden er litt grovere. Også her er det et fint utvalg av koselige restauranter og små butikker.
 
Strandferien kan enkelt forlenges dersom du ønsker enda mer tid på fantastiske Koh Samui.
Inkludert
La Vida Samui 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Dag 18:

Hjemreisen begynner

Etter en begivenhetsrik rundtur og noen fantastiske dager på Koh Samui, er det på tide å si farvel til Thailand.
Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise.
Avhengig av flyreiseplanen kan du - på grunn av tidsforskjellen - ankomme til Norge allerede samme kvelden.
Inkludert
Frokost
Dag 19:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 16 netter i Thailand
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand

 • 15 netters øy-hopp
 • Phuket, Koh Lanta, Krabi og Phi Phi
 • Fantastiske strender og fantastisk snorkling
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 18 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
22.995 NOK
Les mer
 • 6 netter på Koh Samui
 • 4 netter på Koh Tao
 • 5 netter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Eksotisk øy-hopp
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 18 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
24.495 NOK
Les mer