>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 24.995 NOK
19 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Thailands høydepunkter og Phuket

Drømmer du om å oppleve noe av det beste Thailand har å by på med en god blanding av kultur, natur og fantastiske sandstrender?

 

Denne 19 dagers turen er en fantastisk måte å oppleve noen av Thailands absolutte høydepunkter – fra imponerende templer og fargerike markeder i pulserende Bangkok og frodige regnskoger og lokale stammer i Chiang Mai til fascinerende ruiner i Sukhothai og Death Railway og broen over elven Kwai i Kanchanaburi.

 

Reisen avsluttes med en herlig badeferie på den populære ferieøya Phuket, som byr på billedskjønne sandstrender, krystallklart vann, fantastisk snorkling og dykking samt et vell av aktivitetsmuligheter.

 

På denne reisen vil du ha muligheten til å oppleve noen av Thailands mest fantastiske områder i ditt eget tempo. Vi stiller med hotell og privat sjåfør, så det er bare å lene seg tilbake og nyte de mange opplevelsene.

 

Høydepunkter

 • 2 netter i Bangkok – kontrastenes by
 • 3 netter i Kanchanaburi – opplev Death Railway og broen over elven Kwai
 • 1 natt i Sukhothai – Thailands første hovedstad
 • 3 netter i Chiang Mai – opplev templer, jungel og stammelandsbyer
 • 7 netters badeferie på Phuket – paradisstrender, snorkling og dykking
 • Opplev Thailands høydepunkter
 • Mulighet for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnattingssteder, flere destinasjoner eller flere/færre netter?

Skriv til oss. Da skreddersyr vi gjerne ditt program.

På grunn av været anbefaler vi spesielt denne turen mellom november og april. Drømmer du om å reise om sommeren anbefaler vi å avslutte rundreisen med en badeferie på Koh Samui i stedet.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

Du reiser fra Norge til Thailands hovedstad Bangkok med mellomlanding(er) underveis.
 
På turen har du god tid til å slappe av, lese bok, se film eller rett og slett hvile øynene, slik at du er frisk og uthvilt når du lander i morgen.
Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du kommer til Bangkok etter en forhåpentligvis hyggelig reise og blir møtt av din private sjåfør som kjører deg direkte til hotellet. Her sjekker du inn og har resten av dagen på egenhånd.
 
Ta en dukkert i bassenget, utforsk området rundt hotellet eller slapp av på rommet ditt og få en god natts søvn, slik at du er klar til å utforske den spennende hovedstaden i morgen.
Inkludert
Ibis Styles Khao San 3
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Riva Surya Bangkok 4
Dag 3:

Bangkok på egen hånd

Se frem til en hel dag i magiske Bangkok – en hektisk metropol der nytt og gammelt møtes med moderne høyhus og kjøpesentre, koselige gatekjøkken og fargerike markeder, kongelige palasser og fascinerende templer. Bangkok har noe for enhver smak.
 
Hvis dette er ditt første besøk i Bangkok, ikke gå glipp av en spasertur i Bangkoks historiske distrikt, hvor du blant annet kan oppleve det overdådige kongepalasset Grand Palace og Wat Phra Kaew-tempelet, som huser det verdenskjente Emerald Buddha og er et av de viktigste og helligste templene i hele Thailand. Rett rundt hjørnet finner du Wat Pho, hvor du kan oppleve den enorme liggende Buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy, samt en mengde vakre stupaer og andre Buddha-figurer.
 
Drømmer du om å oppleve det «ekte» Thailand og få et blikk bak fasaden til den travle metropolen, kan vi anbefale en avslappende sykkeltur eller en spasertur i rolige Lumpini Park, som er en herlig pust i bakken midt i den kaotiske metropolen . Du kan også dra på en hyggelig longtail-båttur på klongene – de roligere sidekanalene til den hektiske Chao Praya-elven, hvor lokalbefolkningen bor i små styltehus rett i vannet.
 
Bangkok har også en rekke markeder hvor du kan teste dine pruteferdigheter, samt et virvar av restauranter, barer, butikker, suvenirbutikker, gatekjøkken, massasjesalonger og mye mer.
Inkludert
Ibis Styles Khao San 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Riva Surya Bangkok 4
Dag 4:

Turen går til Kanchanaburi

Du spiser frokost på hotellet før du blir hentet av din private sjåfør som kjører deg videre til Kanchanaburi.
 
Ved ankomst Kanchanaburi sjekker du inn på hotellet ditt og har resten av dagen på egenhånd. Her kan du for eksempel ta en tur i byen, besøke den kjente broen over elven Kwai eller bare slappe av på hotellet, nyte den formidable utsikten over elven, unne deg en avslappende massasje eller ta en dukkert i den herlige svømmebasseng.
Inkludert
Good Times Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
U Inchantree Kanchanaburi 4
Dag 5-6:

Opplev Kanchanaburi og elven Kwai

Du har nå to dager til å utforske Kanchanaburi på egen hånd, som er et sant paradis for både naturelskere og historieinteresserte. Du kan også bestille utflukter og aktiviteter hjemmefra hvis du foretrekker guidede turer.
 
De mest kjente severdighetene ved Kanchanaburi er dødsjernbanen med broen over elven Kwai og Hellfire Pass, som nå er et museum – noen veldig spennende severdigheter med en fryktelig barsk historie.
 
Dødsbanen ble bygget under andre verdenskrig, og var et brutalt prosjekt som krevde livet til tusenvis av tvangsarbeidere og krigsfanger. Broen over elven Kwai står i dag som et minnesmerke over grusomhetene som fant sted, og på Hellfire Pass Memorial Museum kan du få et innblikk i de forferdelige forholdene fangene jobbet under for å kjøre jernbanen gjennom den massive klippen.
 
Er du for vakker natur kan du ta en togtur på dødens jernbane og nyte den fantastisk vakre naturen langs elven Kwai. Du kan også dra på utflukt til Erawan Waterfalls, som er en av de vakreste og mest kjente fossefallene i Thailand, eller besøke Elephants World, der du får muligheten til å komme tett på de majestetiske dyrene og få lov til å mate dem eller bade dem i elven.
Inkludert
Good Times Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
U Inchantree Kanchanaburi 4
Dag 7:

Historiske Sukhothai

Etter noen spennende dager i Kanchanaburi er det på tide å reise videre nordover til den historiske byen Sukhothai. Kjøreturen tar cirka 7 timer, så du har god tid til å nyte utsikten over den vakre naturen.
 
Ved ankomst Sukhothai sjekker du inn på hotellet og har resten av dagen til å utforske området på egenhånd.
 
Sukhothai er kjent som den første hovedstaden i det gamle Siam og er i dag en av Thailands mest historisk betydningsfulle destinasjoner. I Sukhothai Historical Park, som står på UNESCOs verdensarvliste, kan du oppleve ruinene av den gamle hovedstaden med templer, kongelige palasser og et vell av historiske monumenter.
 
Området oppleves best på sykkel, så vi sørger for at hotellet har en sykkel klar til deg når du kommer. Hvis du foretrekker å utforske området til fots, kan det også enkelt gjøres.
Inkludert
Le Charme Sukhothai 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Sukhothai Heritage Resort 4
Dag 8:

Velkommen til Chiang Mai

I dag går turen videre nordover til Chiang Mai, kjent for sine mange imponerende templer, unike stammekulturer, fargerike markeder og frodig jungel med muligheter for trekkingturer og adventure-aktiviteter.
 
Ved ankomst Chiang Mai sjekker du inn på hotellet og har resten av dagen på egenhånd. Her kan du for eksempel gå på oppdagelse i området, slappe av ved hotellets svømmebasseng eller oppleve stemningen på et av byens mange markeder, som bugner av suvenirer, klær, stammehåndverk, frukt, blomster og mye mer.
 
Den berømte og hektiske Night Bazaar er spesielt populær blant turister og prisene er deretter, men markedet er en opplevelse likevel, og her er det god stemning og et mangfold av matboder hvor du kan unne deg deilige thailandske spesialiteter.
Inkludert
Sala Lanna Chiang Mai 4
Frokost
Dag 9-10:

Chiang Mai på egen hånd

Se frem til to deilige dager i fantastiske Chiang Mai, kjent som Thailands kulturelle hovedstad. Her står opplevelsene på rad, uansett om du er interessert i historie, kultur, natur eller eventyr.
 
I gamlebyen finner du et mangfold av templer, museer, restauranter og markeder som enkelt kan utforskes til fots, og hvis bena blir slitne, er den neste tuk-tuk eller rickshaw aldri langt unna.
 
Et besøk til det vakre Doi Suthep-tempelet, som ligger på toppen av Doi Suthep-fjellet i nasjonalparken med samme navn like utenfor Chiang Mai, anbefales på det sterkeste. Templet er det helligste i Chiang Mai, og når du har klatret de 300 trappetrinnene opp til tempelet, blir du belønnet med en helt formidabel 360 graders utsikt over byen og dens omgivelser.
 
Er du for storslåtte naturopplevelser er det mange alternativer i Chiang Mai. Du kan for eksempel gå på trekking i den frodige jungelen, seile nedover elva på en flåte eller dra på ziplining, der du får en unik utsikt over regnskogen mens du flyr mellom tretoppene via en lang taubane – en fantastisk opplevelse for både store og liten.
 
Du kan også ta en matlagingskurs, besøke et elefantreservat og komme på nært hold med de majestetiske dyrene, eller dra på en utflukt for å oppleve lokale stammelandsbyer. Mulighetene er nesten uendelige i Chiang Mai.
Inkludert
Sala Lanna Chiang Mai 4
Frokost
Dag 11:

Turen går til Phuket

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren som kjører deg til flyplassen i Chiang Mai. Herfra flyr du direkte til Phuket, hvor en ny sjåfør står klar til å hente deg og kjøre deg til hotellet ditt.
 
Resten av dagen har du til ro. Du kan for eksempel gå til stranden, ta en dukkert i det herlige svømmebassenget eller gå på oppdagelsesferd i området rundt hotellet.
 
Phuket er Thailands største øy og en av de mest populære ferieøyene i hele landet. Her får du alt du kan drømme om fra lange, gylne sandstrender med krystallklart vann, fascinerende kalksteinsklipper og fantastisk snorkling til fascinerende templer, frodig natur og flotte shoppingmuligheter.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 12-17:

Strandferie på Kata Beach

Kata er vårt favorittområde på Phuket med noen av øyas vakreste og mest barnevennlige sandstrender med fin, gyllen sand og rolig, krystallklart vann, samt et vell av restauranter, gatekjøkken, butikker, skreddere, massasje klinikker og aktivitetsmuligheter.
 
Kata-området har to fantastiske strender – Kata (Yai) Beach og Kata Noi. Kata (Yai) Beach er den lengste og mest besøkte av de to strendene med flere restauranter og små butikker, mens Kata Noi er mindre og har ikke så mange fasiliteter.
 
Begge strendene har fin, myk sand og relativt rolig vann i høysesongen fra november til mai. Strendene er derfor ideelle for alle som vil bade i det nydelige sjøvannet. Her kan du nyte livet med sand mellom tærne, ta en dukkert i havet, la deg skjemme deg bort med en massasje på stranden eller tilbringe dagen ved hotellets herlige bassengområde.
 
Ved Kata Noi er det også et rev hvor du kan snorkle og oppleve fargerike, tropiske fisker. Hvis du vil oppleve enda mer av det fantastiske undervannslivet, kan du enkelt ta en båt ut til nærliggende korallrev eller til James Bond-øya, Phi Phi-øyene eller de verdenskjente Similan-øyene, kjent som et av de beste dykkestedene i verden.
 
Er du ute etter uforglemmelige naturopplevelser på land, ligger Khao Sok nasjonalpark kun en 3-timers kjøretur herfra. Her kan du vandre i den frodige jungelen, bade i kule fossefall eller kajakk på Cheow Larn Lake, og hvis du foretrekker historie, kan du besøke Phuket gamleby og utforske de sjarmerende gamle gatene, besøke et museum eller slå deg ned på en av de koselige kafeene .
 
Strandferien kan enkelt forlenges dersom du ønsker enda mer tid i fantastiske Phuket.
Inkludert
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 18:

Hjemreisen begynner

Etter en begivenhetsrik rundtur og noen fantastiske dager i Phuket er det på tide å si farvel til Thailand.

Du spiser frokost på hotellet og blir kjørt til flyplassen i god tid før avreise. Kjøreturen til flyplassen tar ca. 1½ time.
 
Avhengig av flyreiseplanen kan du - på grunn av tidsforskjellen - ankomme til Norge allerede samme kvelden.
Inkludert
Frokost
Dag 19:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 16 netter i Thailand
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand