>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Kandolhu Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Kandolhu Maldives

Snorkling
Bryllupsreise
Kandolhu Maldives er et idyllisk og intimt barfotparadis med brede, hvite sandstrender, krystallklart vann og et av de beste og mest fargerike husrevene på hele Maldivene.
 
Med bare 30 villaer, mange vannsportsaktiviteter, flere romantiske spisesteder og fantastisk snorkling rett fra stranden er Kandolhu Maldives det perfekte stedet for en romantisk parferie eller bryllupsreise.
 
Kandolhu ligger 70 kilometer sørvest for Malé i Nord-Ari-atollen, og transporten fra flyplassen tar ca. 25 minutter med sjøfly - en fantastisk opplevelse der dere kan nyte utsikten over de mange små øyene og oppdage nyanser av blått som dere ikke ante fantes.
 

Snorkling og dykking i verdensklasse

Snorkling er et must når du reiser til Maldivene, og det er ikke uten grunn at Kandolhu Maldives er kjent for sitt spektakulære husrev som omgir paradisøya. Her kan du snorkle og dykke direkte fra stranden ved et av de mest fargerike og livlige husrevene på hele Maldivene.
 
Ved husrevet kan du være heldig å se majestetiske skilpadder, hvittippede og svarttippede revhaier, ørnerokker og en rekke fargerike revfisker. Feriestedet arrangerer også snorkleturer til nærliggende rev hvis du vil oppleve enda mer, og hvis du drømmer om å dykke, finnes det en rekke dykkesteder i verdensklasse bare noen minutter fra feriestedet.
 
Innenfor en 60-minutters båttur finner du 30 dykkesteder og flere marine verneområder der du kan dykke med gigantiske mantarokker, utforske skipsvrak og grotter, og se fargerike korallrev, havskilpadder, tunfisk, grå revhaier, napoleonsleppefisk, skorpionfisk og, hvis du er veldig heldig, kanskje til og med en leopardhai eller hammerhai.
 
Dykkesenteret på Kandolhu Maldives tilbyr også PADI- og SSI-kurs for både nybegynnere og viderekomne dykkere, og hvis du ikke har dykket før, er dette et ypperlig sted å starte dykkeeventyret med enkel tilgang til det fantastiske husrevet.
 

Bryllupsreise

Hvis dere planlegger en romantisk bryllupsreise med muligheter for avslapning, velvære og uforglemmelige opplevelser, er Kandolhu Maldives det perfekte stedet.
 
Start dagen med en deilig frokost, ta en dukkert i det krystallklare vannet og nyt en avslappende parmassasje i det luksuriøse spaområdet før dere svømmer ut for å utforske det fascinerende undervannslivet i det fargerike korallrevet.
 
Nyt en forfriskende cocktail mens solen går ned over det vakre Indiske hav, og fortsett kvelden på en av feriestedets romantiske restauranter med utsikt over havet og den klare stjernehimmelen.
 
Som bryllupsgave fra feriestedet får dere også en 30-minutters massasje per person og en romantisk middag med lysekroner på stranden. Husk bare å nevne at det er en bryllupsreise når dere bestiller, og ta med vigselsattesten.
 

Aktiviteter og utflukter

Kandolhu Maldives tilbyr et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter som dere kan prøve på egen hånd eller med hjelp av en erfaren instruktør.
 
Du kan for eksempel prøve stand up paddling (SUP) eller utforske det rolige vannet i en kajakk. Du kan også låne en kajakk med glassbunn for å utforske det fascinerende undervannslivet uten å bli våt på beina. Hvis du er ute etter noe litt raskere, kan du prøve vindsurfing, katamaranseiling, wakeboarding eller kneeboarding.
 
Feriestedet har også et herlig spa-område med badstue og dampbad, der du kan unne deg selv - og kanskje partneren din - en avslappende massasje, manikyr, kroppsinnpakning eller ansiktsbehandling. Det finnes også en herlig avslapningsterrasse der du kan slappe av og nyte roen før eller etter behandlingen, samt et treningsrom der du kan holde deg i form.
 
Når du forlater paradisøya for en stund, får du muligheten til å oppleve enda mer av de fantastiske Maldivene. Fra solnedgangscruise og havfiske til revhopping og besøk på øde øyer - feriestedet tilbyr et vell av utfluktsmuligheter der du kan nyte ditt eget lille romantiske paradis hvor du kan sole deg og snorkle dagen lang.
 

Restauranter og barer

Selv om Kandolhu Maldives er et lite og intimt feriested, finnes det fire forskjellige à la carte-restauranter som tilbyr spennende gastronomiske opplevelser i vakre og romantiske omgivelser. Her er det noe for enhver smak, med retter fra hele verden og selvfølgelig rikelig med nyfanget sjømat.
 
Det finnes også en koselig strandbar som serverer lette, meksikanskinspirerte retter hele dagen, og en stemningsfull bar der du kan nyte en ferskpresset juice, et glass vin eller en fargerik cocktail med utsikt over stranden og det endeløse havet.
Oppholdet på Kandolhu Maldives starter med frokost.
 
Det er imidlertid mulig å oppgradere til helpensjon eller all inclusive, der du kan velge fra feriestedets à la carte-restauranter. For de fleste reisende lønner det seg å oppgradere, ettersom mat og drikke er dyrt på Maldivene. 

Slik bor du:

På Kandolhu Maldives bor du i en av feriestedets 30 luksuriøse villaer med dobbeltseng, klimaanlegg, minibar, elektronisk safe og badehåndklær.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 7 overnattinger i valgt romtype
 • Utvalgte måltider
 • Flyreiser inkl. bagasje
 • Flytransport til/fra flyplassen
 • Gebyr for reisegarantifond

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikke utenom de valgte
 • Personlige utgifter og ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende