Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 23.995 NOK
13 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Det beste av Cuba

"Det beste av Cuba" er en ideell tur for deg som drømmer om å oppleve Cubas absolutte høydepunkter.

 

Nyt fascinerende kultur og historie, klassiske amerikanske biler, vakker natur og frodige tobakksplantasjer, krystallklart vann og fantastisk snorkling, brosteinsbelagte gater og forførende salsarytmer.

 

Høydepunkter

 • 11 netters opplevelsesrik tur
 • Havanna, Viñales, Playa Larga, Cienfuegos og Trinidad
 • Guidet byrundtur i Havanna og Trinidad
 • Sykkel-, ridetur eller fottur i Viñales
 • Mulighet for å kjøpe ekstra utflukter
 • All transport inkludert

 

Har du andre ønsker til reisen, for eksempel flere/ferre overnattinger eller andre overnattingssteder, kontakt oss da på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper veldig gjerne med å lage et skreddersydd program, som oppfyller nettopp dine drømmer og ønsker.

Det er mulig å oppgradere til privat transport under hele reisen for 1800 kroner per person.

Cuba

Slik bestiller du en reise

Det er et stort valg å velge en reise. Start med å bestille et uforpliktende tilbud i dag

Finn drømmereisen Finn drømmereisen på vår hjemmeside. Hvis du trenger hjelp, kan du ringe oss på 21 95 58 27 eller skrive til oss på info@flamingotours.no.
Velg dato og flyplass Velg både avreisedato og flyplass i skjemaet. Tilbudet ditt vil være basert på disse valgene.
Motta personlig tilbud Vi setter opp og sender deg et helt uforpliktende tilbud, vanligvis innen én arbeidsdag.
Se flyplan og skreddersy I ditt personlige tilbud kan du se reiseplanen, tilleggsvalg, viktig informasjon og skreddersy reisen med vår reiserådgiver.
Godkjenn og bestill Når dere er fornøyde, godkjenner dere tilbudet på deres personlige tilbud, hvor dere også finner depositumsbeløpet.
Reisen venter! Vi sørger for å holde dere oppdatert om eventuelle tidsendringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag stiger du ombord på flyet og setter kurs mot det fantastiske Cuba. Eventyret har begynt!

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til José Martí International Airport, der vår lokale samarbeidspartner står klar til å ta imot deg og sørge for at du kommer deg godt videre til Havana.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 2:

Byrundtur i Havana

Gled deg til denne første dag i vidunderlige Havana – Cubas pulserende og sjarmerende hovedstad.

Du starter dagen med en rolig frokost på ditt casa/hotell. Deretter blir du hentet av en sykkeltaxi som kjører deg til vår lokale partners kontor, der du får vite mye mer om hva de neste dagene har i vente for deg.

Etter velkomstmøtet blir du hentet av guiden og så kan du se frem til to timers byrundtur i Havana Vedado og Miramar i klassisk amerikanerbil etterfulgt av en times guidet rundtur til fots i sjarmerende Havana Vieja.

Fra den sjarmerende amerikanerbilen kan du nyte utsikten til blant annet El Malecon (den 8 km lange promenaden langs kysten), Revolusjonsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Underveis er det mulighet for å ta små pauser og du vil få god mulighet for å oppleve Havanas byliv med klassiske biler, små butikker og sjarmerende hus.

Ved Plaza de la Revolución holder du en lenger pause med tid til å oppleve og ta bilder av de spennende omgivelser i området. Dette inkluderer Jose Marti Memorial, Nasjonalbiblioteket og Palacio de la Revolución. Du får også mulighet for å oppleve blant annet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana, La Rampa og den berømte isbutikken Coppelia.

Etter den to timer lange kjøreturen fortsetter turen til fots i den sjarmerende gamle bydelen Havana Vieja, som er på UNESCOs verdensarvliste.

Her kommer du blant annet til å oppleve Plaza de Armas, fortet Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaden Calle Obispo, Havanas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og stemningsfulle Bodeguita del Medio.

Det vil også være tid til å besøke det koselige og sjarmerende Palacio de la Artesania for å kjøpe souvenirs eller bare nyte stemningen.

Når byrundturen er slutt, sier du farvel til guiden og har da resten av dagen på egen hånd.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 3:

Havana på egen hånd

Dagen i dag er fri til å gjøre hva du har lyst til. Det er god mulighet for å gå på oppdagelse på egen hånd og oppleve Cubas fasinerende historie og kultur.

Ta en gåtur langs Havanas ikoniske strandpromenade, El Malecón, nyt synet av de mange amerikanerbiler i bybildet, gå på oppdagelse i de smale gatene i den gamle bydelen Havana Vieja, opplev spennende museer, kirker og historiske bygninger og la deg inspirere i små kunststudier og gallerier. Du kan også nyte en mojito på en lokal café, mens gatemusikantene sørger for livemusikk.

Hvis du vil oppleve enda mer, er det mulig å kjøpe spennende ekstra-utflukter. For eksempel kan du lære å danse salsa eller ta en fin sykkeltur gjennom sjarmerende Havana. Les mer om mulige utflukter og aktiviteter i Havana under Ekstra/oppgradering.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Tilleggsturer
Sykkeltur i Havana
Tropicana Show
Lær salsa i Havana
Dag 4:

Turen går til Viñales

Du spiser frokost på ditt casa/hotell og deretter blir du hentet av sjåføren, som kjører deg videre til casa/hotellet ditt i Viñales.

Kjøreturen fra Havana til Viñales foregår i en delt bil eller minibuss og tar cirka tre timer.

Ved ankomst til Viñales har du har resten av dagen til fritt å gjøre det du føler for. Du kan for eksempel gå på oppdagelse i de naturskjønne omgivelser.

Inkludert hotell
Casa particular i Viñales 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Dag 5:

Utflukt i naturskjønne Viñales

Dagen starter med en guidet sykkeltur gjennom Viñales-dalen, kjent som et av de vakreste naturområder på Cuba og er et sant paradis for naturelskere med frodige tobakks-, kaffe- og bananplantasjer, kjølige vannfall, innsjøer og elver, grønne åssider og karakteristiske “mogotes” (kalksteinsklipper).

Du sykler gjennom de vakre omgivelsene i rolig tempo, og underveis besøker du en lokal tobakksfarm, der du får et unikt innblikk i produksjonen av regionens kjente sigarer.

Hvis du foretrekker å utforske Viñales-dalen til fots eller på hesterygg, kan du bytte sykkelturen mot en ridetur i Viñales eller en vandretur gjennom Viñales-dalen (skal oppgis på bestillingstidspunktet).

Etter den guidede ekskursjonen har du resten av dagen på egen hånd. Selve byen Viñales er en sjarmerende by med skikkelig cubansk stemning. Her kan du slappe av på byens plaza, betrakte den vakre kirken, nyte et godt måltid eller en forfriskende mojito på en av byens restauranter eller barer og suge stemningen til deg, når de lokale danser salsa i det fri og spiller musikk til langt ut på kvelden.

Inkludert hotell
Casa particular i Viñales 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Tilleggsturer
Ridetur i Viñales
Vandretur gjennom Vinales-dalen
Cubansk romsmaking og tapas
Dag 6:

Strandliv i Playa Larga

Etter en tidlig frokost blir du hentet på casa/hotellet dit og kjørt videre til den lille kystbyen Playa Larga, som ligger i bunnen av Grisebukta på sørkysten og byr på vakre sandstrender, krystallklart vann, gode snorklemuligheter og en koselig, lokal atmosfære.

Reisen foregår i delt bil eller minibuss og tar cirka 6 timer avhengig av antall stopp underveis.

Ved ankomst Playa Larga har du resten av ettermiddagen på egen hånd med mulighet til å utforske området, slappe av på stranden eller ta en dukkert i havet. Langs stranden er det et fint utvalg av restauranter der du kan nyte en middag og den vakre utsikten over havet.

Inkludert hotell
Casa particular i Playa Larga 3
Frokost
Dag 7:

Turen går til Cienfuegos

Du har morgenen på egen hånd i vakre Playa Larga. Slapp av på stranden og nyt den herlige atmosfæren eller ta på en snorkeltur og opplev det fascinerende undervannslivet i Grisebukta. Les mer om snorkleturen under "Ekstra/oppgraderingsmuligheter".

Etter lunsj blir du hentet og kjørt videre til Cienfuegos med privat bil. Kjøreturen tar omtrent 2 timer.

Cienfuegos er kjent som “La Perla del Sur” - Sydens Perle - og byen, som er på UNESCOs verdensarvliste, er absolutt noe ganske særlig.

Byen ble grunnlagt av franske immigranter i begynnelsen av 1800-tallet og den franske tilstedeværelsen skinner tydelig igjennom i de sjarmerende, gamle bygninger med skyggefulle søyleganger, brede boulevarder og grønne parker.

Det er lett å forestille sig hvor vakker og majestetisk Cienfuegos var i sin storhetstid, der tobakk- og sukkerproduksjon brakte stor rikdom til byen.

Når du beveger deg rundt i Cienfuegos i dag, vil du oppleve en autentisk by, der hestevogner fortsatt kjører rundt i gatene og der de koselige små bydistrikter summer av liv. Og byen er heldigvis deilig lett å utforske på egen hånd.

Et besøk i Parque José Martí, som ligger sentralt i den gamle bydel, omgitt av vakre, gamle bygninger, gallerier og caféer, er et must. Parken er et herlig sted å suge til seg stemningen og iaktta det lokale livet, som går sin gang.

Du kan også besøke det vakre Palacio Ferrer, der du kan fornemme tidligere tiders storhet og nyte den fantastiske utsikten over Cienfuegos. Du kan også legge veien forbi Cubas eneste triumfbue, som ble oppført som et symbol på Cubas uavhengighet fra Spania i 1902.

Inkludert hotell
Casa particular i Cienfuegos 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel La Unión 4
Tilleggsturer
Snorkling ved Punta Perdiz
Dag 8:

El Nicho-vannfallet

Du spiser frokost på ditt casa/hotell, innen du blir hentet av din private taxi, som kjører deg til El Nicho-vannfallet, som ligger i et fantastisk vakkert naturområde cirka en times kjøretur fra Cienfuegos. Her kan du vandre i området og hvis du trenger til å bli kjølt ned litt, kan du bade i noen av de naturlige "pools" med iskalt, men krystallklart vann, som er ved vannfallet.

Inngang til El Nicho-området koster ca. 10 euro, som betales før du kjører inn i området. Vi anbefaler å ta med gode sko eller joggesko for den nesten 2 km lange spaserturen til fossen.

Sjåføren venter på deg ved vannfallet og kjører deg deretter til ditt casa/hotell i Trinidad, der du har du resten av dagen til avslapping eller til å gå på oppdagelse i området.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 9:

Byrundtur i Trinidad

I dag kan du se frem til en koselig, guidet byrundtur til fots i det fargerike Trinidad med mulighet for å oppleve byens største attraksjoner samt noen av de mindre kjente perlene.

Du vil bli hentet på din casa/hotell av din engelsktalende guide etter frokost. Selve byturen starter ved Plaza Mayor, hvorfra du går østover langs Calle Real del Jigue, som er utsmykket med et mangfold av vakre bygninger i kolonistil og små butikker som selger kunsthåndverk.

Neste stopp er Plaza Santa Ana, hvor du blant annet finner restene av kirken Iglesia de Santa Ana, som ble bygget på 1700-tallet.

Herfra går turen videre til Parque Cespedes, som er et svært populært møtested blant lokalbefolkningen, og derfra videre til Casa de la Musica, som ligger nær et av de vakreste utsiktspunktene i byen og byr på liveopptredener og kulde. drikke om kvelden.

Underveis kommer du også forbi flere av byens spennende museer og kirker (entré ikke inkludert).

Siste stopp på byturen er Canchanchara – en koselig og historisk bar kjent for sine deilige cocktailer.

Den spennende byrundtur varer cirka 2-3 timer og på turen har du en god mulighet for å bli klokere på Cubas fasinerende kultur og historie. Etterpå har du resten av dagen til å gjøre hva du har lyst til.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 10:

Trinidad på egen hånd

I dag får du mulighet for å utforske sjarmerende og fargerike Trinidad på egen hånd.

Denne gamle kolonitidsbyen er med god grunn på UNESCOs verdensarvliste og det er god mulighet for å gå på oppdagelse både i og utenfor byen.

Ta en rolig gåtur gjennom de brosteinsbelagte gatene i det historiske sentrum og sug til deg stemningen, mens du nyter en mojito eller et lekkert måltid. Betrakt de lokale, som spiller domino i skyggen eller danser salsa til forførende salsarytmer. Stemningen i Trinidad er helt unik!

Byen har også massevis av shoppingmuligheter og masse spennende museer, blant annet det tidligere San Fransisco de Asis-klosteret med sitt berømte, gule klokketårn.

I området omkring Trinidad finner du dessuten lekre badestrender, frodige sukkerrørsplantasjer og ikke minst den flotte Topes de Collantes National Park - et vakkert naturreservat med spennende vandreruter, vakker natur og flotte vannfall.

Vi tilbyr også flere utflukter og aktiviteter, som kan være med til å gjøre ditt opphold i Trinidad enda mer opplevelsesrikt. Les mer om disse under Ekstra/oppgradering.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Tilleggsturer
Lær salsa i Trinidad
Sjøsafari til Cayo Iguana
Vandretur i Topes de Collantes
Dag 11:

Tilbake til Havana

Etter en tidlig frokost på din casa/hotell, blir du hentet av en delt bil eller minibuss, som tar deg tilbake til Havana. Reisen tar cirka 4-5 timer avhengig av antall stopp underveis.

I Havanna har du resten av dagen til ro med mulighet til å oppleve enda mer av den sjarmerende byen eller kanskje gjensyn med noen av favorittene fra de første dagene av turen.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 12:

Hjemreisen begynner

I dag er det på tide å begynne hjemreisen etter en forhåpentligvis fantastisk ferie på Cuba.

Du vil bli hentet på din casa/hotell av en sjåfør som kjører deg direkte til José Martí internasjonale lufthavn.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange minneverdige opplevelser, som du har fått på din rundreise på Cuba.

Dag 13:

Velkommen hjem

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Norge med en masse fantastiske minner i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Cuba
 • Flyreiser og overnatting som beskrevet i det daglige programmet
 • Visum til Cuba
 • Privat transfer til / fra flyplassen og Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad
 • Delt transport Havana - Viñales - Playa Large og Trinidad - Havana
 • Utflukter som beskrevet i det daglige programmet
 • Måltider som beskrevet i det daglige programmet
 • Avreisegaranti - reisen vil finne sted uavhengig av antall deltakere
 • Dobbeltrom ved 2 personer, trippelrom ved 3 personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider i tillegg til de som er nevnt i programmet
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Se grupperabatt og fordeler i tilbudet!
Få et uforpliktende tilbud med pris og reiseplan