Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Safari i Sør-Afrika

Safari i Sør-Afrika

Overveier du å dra på safari i Sør-Afrika, da er den verdenskjente Kruger Nasjonalpark et absolutt must. Den ca. 20.000 km2 store nasjonalparken er Sør-Afrikas største og en av verdens mest dyrerike nasjonalparker med ca. 150 pattedyrsarter, 500 fuglearter og 115 krypdyrsarter.

Det er altså god mulighet for å få uforglemmelige safariopplevelser i nasjonalparken, som tilmed er lett å komme til på grunn av den gode infrastruktur i området.

Les mer om safari i Afrika generelt her og kanskje du blir inspirert til andre mulige safaridestinasjoner.

Opplevelser i Sør-Afrika

Safari ved Kruger Nasjonalpark

På en safari ved Kruger Nasjonalpark får du garantert haugevis av unike opplevelser. På game drives i området har du mulighet for å oppleve "The Big Five", som er løver, leoparder, elefanter, bøfler og nesehorn, og en lang rekke andre ikoniske safaridyr som sebraer, vortesvin, giraffer, impalaer og kuduer.

Ved den idylliske Oliphant River har du dessuten mulighet for å oppleve flodhester, krokodiller og elefanter, som bader langs floden.

Game drives og bush walks

Game drives foregår i åpne safaribiler, som gir fritt syn til dyrene og som gjør opplevelsen enda mer autentisk. Safaribilene har et stort tak, som beskytter mot solens skarpe stråler, og du blir fulgt rundt av flinke og erfarne guides, som sørger for at du opplever mest mulig på din safarireise.

Foruten de tradisjonelle game drives i bil har du også mulighet for å bli med på spennende bush walks, der du sammen med en erfaren ranger beveger deg rundt til fots, mens rangeren forteller om de dyrespor og planter, som dere møter underveis. Dette er en helt unik måte å oppleve de ville dyr på.

Storslåtte naturopplevelser

Under safarioppholdet kommer du også til å oppleve de imponerende Drakensfjellene med sine imponerende klippeformasjner og vakre utsiktspunkter og Blyde River Canyon, som skjærer seg igjennom den nordlige delen av fjellene og med sin frodige subtropiske vegetasjon er den en av de vakreste kløfter i verden.

Her kan du også oppleve de hytteformede fjellformasjonene Three Rondavels og Bourke's Luck Potholes, som byr på vakre vannfall og helt unike røde klippeformasjoner, som markerer begynnelsen på kløften.

Sebra av speilet innsjø

Kombinasjonsmuligheter

Når du reiser på safari i Sør-Afrika, er det flere ulike kombinasjonsmuligheter, avhengig av om du foretrekker storbyferie, enda fler naturoppplevelser eller avslappende badeferie.

Storbyferie i Cape Town

Cape Town er Sør-Afrikas andrestørste by og ligger veldig vakkert ved foten av Table Mountain med utsikt over Atlanterhavet. Den moderne storbyen byr på massevis av shoppingmuligheter, restauranter og museer, og det er samtidig en smeltedigel av kulturer og folkeslag, som blant annet kan sees i byens sjarmerende, gamle bygninger og fargerike kvarterer. Det er dessuten mulig å oppleve Robben Island, der Nelson Mandela satt fengslet i 28 år.

Les mer om reisen Kruger Safari og Cape Town her.

Victoria Falls

De verdensberømte Victoria Falls kan ta pusten fra de fleste. Området omkring vannfallene byr på utrolig vakker natur, og det er en helt fantastisk og unik opplevelse å få se de flotte vannfallene fra både Zambia og Zimbabwe.

Les mer om reisen Kruger Safari og Victoria Falls her.

Badeferie på Mauritius eller Zanzibar

De eksotiske øyene Mauritius og Zanzibar er begge innbegrepet av paradis og byr på kritthvite sandstrender, grønne palmer, krystallklart vann og vakre koralrev med fargestrålende fisk. Her er bortskjemmelse og avslapping nøkkelordene.

Les mer om Kruger safari og Mauritius her eller Kruger safari og Zanzibar her.

 

Vår bestseller: Kruger Safari & Cape Town
Ganske hvit sandstrand med palmer

Få et uforpliktende tilbud

Du kan enkelt og greit få et uforpliktende tilbud på din reise til Sør-Afrika ved å gå inn på din favorittreise og fylle ut formularen på siden.

Kruger Safari og Cape Town

Kruger Safari og Mauritius

Kruger Safari og Duban

Kruger Safari og Victoria Falls

Kruger Safari og Zanzibar

Kruger Safari - Big 5 og Oliphant River

 

Trenger du hjelp til å finne den reisen til Afrika, som passer best til dine ønsker og drømmer, da sitter våre reiseeksperter klar til å rådgi deg på tlf. 21 955 827.

En rosa flamingo i Lake Nakuru