Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 28.495 NOK
12 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Familiesafari i Tanzania og Zanzibar

Opplev Løvenes konge og en rekke andre fascinerende dyr på denne barnevennlige safarien til Tanzania.

Dere bor på samme familievennlige lodge under hele safarien, det er god tid til å slappe av på lodgen og bade i bassenget mellom safariene, kjøreavstandene er korte og dere har egen safaribil med guide, slik at dere kan bestemme tempoet selv.

På denne familiesafarien i Tanzania får dere oppleve det frodige vulkanparadiset Ngorongoro, nasjonalparken i Tanzania med størst sjanse for å se Big Five, samt Lake Manyara og Tarangire - to av Tanzanias mindre kjente perler med et utrolig rikt dyreliv.

Turen avsluttes med en herlig strandferie på Zanzibars kritthvite sandstrender med god tid til avslapning, familiehygge, snorkling og mye mer.


Høydepunkter:

 • 4 netters barnevennlig safari i Tanzania
 • 5 netters strandferie på Zanzibar
 • Privat safaribil og guide
 • Korte avstander og familievennlige hoteller
 • Lake Manyara - Opplev flodhester, flamingoer, næsehornsfugler og mye mer.
 • Tarangire - mange elefanter, løver og leoparder samt baobabtrær
 • Ngorongoro-krateret - det beste stedet å se de fem store dyrene i Tanzania.
 • Eksotisk strandferie på Zanzibar

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Tanzania

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise – La eventyret begynne

I dag er starten på en forhåpentligvis uforglemmelig reise, når du reiser fra Norge mot Tanzania med mellomlanding(er) underveis.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er klar til alle de spennende opplevelser, som venter i Tanzania.

Ankommer du på kvelden, kjører din sjåfør deg til et hotell i nærheten av flyplassen, hvor du overnatter, så du er frisk og veluthvilt til eventyret begynner i morgen.

Dag 2:

Karibu! Velkommen til Tanzania

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Kilimanjaro flyplass, der guiden, som følger deg på resten av turen, står klar til å ta imot deg – kanskje med et ”Karibu”, som betyr ”Velkommen” på swahili.

Er du ankommet Tanzania kvelden før, henter guiden deg på hotellet etter frokost.

Heretter går turen til Karatu, der du skal overnatte på en koselig og barnevennlig lodge. På veien til Karatu kan du nyte utsikten til de fasinerende omgivelser, som står i skarp kontrast til alt det du er vant til å se hjemme i Norge.

Ved ankomst til lodgen sjekker du inn og har da resten av dagen til å slappe av, nyte de eksotiske omgivelser og bade i lodgens herlige svømmebasseng.

Inkludert hotell
Marera Valley Lodge 4
Fullpensjon
Dag 3:

Fugleliv og flodhester i Lake Manyara

Etter frokost kjører du til Lake Manyara Nasjonalpark, som er en av Tanzanias mindre parker, som er særlig kjent for sin varierte natur og sitt imponerende rike dyre- og fugleliv.

Den 200 kvadratkilometer store og utrolig vakre ferskvannsinnsjøen, som har gitt navn til parken, tiltrekker et stort antall fugler og det er registrert over 400 ulike fuglearter i området. Du kan blant annet oppleve flamingoer, pelikaner, neshornsfugler, storker, ørner og isfugler.

Lake Manyara Nasjonalpark byr naturligvis også på en lang rekke klassiske safaridyr som elefanter, bøfler, giraffer, sebraer, vortesvin og leoparder, og i den vestlige del av nasjonalparken kan du fra en liten utsiktsplatform med en helt vidunderlig utsikt oppleve parkens store bestand av flodhester.

Etter en opplevelsesrik dag kjører du tilbake til lodgen, der du kan slappe av og nyte de deilige omgivelser.

Inkludert hotell
Marera Valley Lodge 4
Fullpensjon
Dag 4:

Ngorongoro-krateret og The Big Five

I dag går turen til det verdensberømte Ngorongoro-krateret, som er et av Afrikas syv vidundere og som med god grunn er med på UNESCOs verdensarvliste. Gled deg til en dag med storslåtte safariopplevelser!

Det frodige paradis på bunden av det 600 meter dype krateret rummer Afrikas tetteste bestand av storvilt og byr på et fantastisk rikt dyreliv året rundt med blant annet gnuer, sebraer og gaseller, flamingoer, hyener, sjakaler og geparder.

Ngorongoro er dessuten kjent som den nasjonalparken i Tanzania, der det er størst sjanse for å oppleve The Big Five – de fem dyr, som i storviltjegernes tid var vanskeligst å nedlegge: løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet.

På dagens safaritur til Ngorongoro-krateret er det altså nesten garanti for massevis av enestående dyreopplevelser!

Når du er mettet av gode inntrykk og minneverdige opplevelser, vender du tilbake til lodgen, der du kan slappe av og fordøye de mange inntrykk.

Inkludert hotell
Marera Valley Lodge 4
Fullpensjon
Dag 5:

Baobabtrær og storvilt i Tarangire

Siste safaridag tilbringer du i Tarangire Nasjonalpark – en av Tanzanias mindre kjente perler.

Parken er spesielt kjent for sin enorme bestand av elefanter og sine mange løver og leoparder. Du har også mulighet for å oppleve en lang rekke andre dyr, blant annet sebraer, gnuer, bøfler, langhalset giraffer og elegante antiloper.

Tarangire er dessuten det stedet i Tanzania, der det er størst diversitet i landskapet, og det er vanskelig ikke å bli betatt av den enestående natur i parken. Spesielt de majestetiske baobabtrær, som sees rundt omkring i det flotte landskap, er et imponerende syn og grunn nok til å legge veien forbi den vakre nasjonalparken.

Etter enda en opplevelsesrik safaridag vender du tilbake til lodgen igjen og her kan nyte den siste natt i koselige omgivelser på fastlandet, innen turen i morgen går videre til det fantastiske Zanzibar.

Inkludert hotell
Marera Valley Lodge 4
Fullpensjon
Dag 6:

Turen går til Zanzibar

I dag er det tid til å ta avskjed med Tanzanias fastland, de fantastiske safariområder og den koselige lodgen, som har vært din base på denne første del av reisen.

Din guide kjører deg til flyplassen i Arusha, og herfra flyr du direkte til paradisøya Zanzibar, som ligger utfor Tanzanias kyst.

Ved ankomst til flyplassen på Zanzibar blir du hentet av en sjåfør, som kjører deg til hotellet. Her har du de neste dagene god mulighet for å fordøye de mange inntrykkene fra safarien i Tanzania, mens du nyter de guddommelige omgivelser på skønne Zanzibar.

Inkludert hotell
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Halvpensjon
Dag 7-10:

Badeferie på Zanzibar

På Zanzibar er avslapping og familiehygge nøkkelordene!

Ta en svømmetur i det asurblå Indiske Ocean eller bygg sandslott i det kritthvite sandet. Slapp av med en god bok i skyggen av en palme, nyt det lekre bassenget på hotellet eller skjemm bort deg selv med en avslappende massasje i hotellets spa-avdeling. På Zanzibar er det god mulighet for å slappe helt av.

Hvis du gjerne vil oppleve litt mer, er det opplagt å utforske det fasinerende liv undet havets overflate med snorkel eller dykkeutstyr. Det krystallklare Indiske Ocean byr på vakre koralrev og massevis av fargestrålende fisk.

På land kan du blant annet besøke en av øyas mange krydderplantasjer, gå på oppdagelse i de tropiske skogene eller ta en tur til Stone Town – Zanzibar Citys gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin fargerike kultur og historiske bygninger.

Uansett om du ønsker spennende utflukter, vannsportaktiviteter eller ren avslapping, kommer du garantert ikke til å kjede deg på Zanzibar. Dette vakre øy-paradis har nor for alle!

Inkludert hotell
Karafuu Beach Resort & Spa (Østkysten) 4
Halvpensjon
Dag 11:

Hjemreisen begynner

Etter noen forhåpentligvis helt fantastiske dager på Zanzibar er det tid til å si takk for denne gang.

Sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til flyplassen på Zanzibar. Herfra flyr I hjemover til Norge med mellomlanding(er) på veien.

På turen hjem kan du glede deg over de mange minneverdige opplevelser I har fått – både på den barnevennlige safarien i Tanzanias dyrerike nasjonalparker og på badeferien på eksotiske Zanzibar.

Dag 12:

Velkommen hjem!

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til flyplassen i Norge med en masse uforglemmelige minner og opplevelser i baggasjen.

Kanskje har din familiesafari i Tanzania og Zanzibar vært så fantastisk, at du allerede nå er klar til å planlegge den neste reisen din. Kanskje skal du ha lov å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Uansett hva hjelper vi deg selvsagt gjerne med å planlegge din neste drømmereise, når du kommer så langt og inntil da vil vi bare ønske deg velkommen hjem fra en forhåpentligvis uforglemmelig reise.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 4 netter på safari med fullpensjon
 • 5 netter på Zanzibar på 4-stjerners resort med halvpensjon
 • Privat safaribil med lokal engelsktalende guide/sjåfør
 • Fly og innkvartering som beskrevet i programmet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle turer som beskrevet i programmet
 • Reisen gjennomføres ved minst to reisende
 • Trippelrom ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familierom eller sammenhengende rom ved 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltrom ved 4 voksne
 • Barnerabatten gjelder hvis det er minst to fullt betalende voksne på rommet
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Måltider i tillegg til de nevnte i programmet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Tanzania

 • 5 netter på safari med fullpensjon
 • 6 netter på Zanzibar på 4-stjerners resort med halvpensjon
 • Serengeti Nasjonalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nasjonalpark
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
36.995 NOK
Les mer
 • 5 netter på safari med fullpensjon
 • Serengeti Nasjonalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nasjonalpark
Inkludert i prisen
 • 8 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
29.995 NOK
Les mer