Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Om oss

Hvem er vi?

Flamingo Tours er et reisebyrå, som selger fantastiske individuelle pakkereiser av høy kvalitet og til gode priser. Vi har mange års erfaring innenfor reisebransjen og har stor viten og kjennskap til destinasjonene, for vi har selv vært der. Dette gjør at vi kan arrangere spennende og opplevelsesrike reiser som du aldri glemmer!

 

Flamingo Tours er et dansk-eid reisebyrå, som selger reiser til reiseglade kunder i både Danmark, Norge og Sverige. Kontoret vårt ligger i Herning i Danmark, og her er det også norsktalende personale.

 

Prisene på hjemmesiden og i tilbudene er i norske kroner, hvis ikke annet er angitt!

 

Vi elsker selv å reise og reiser av og til ut i verden for å utforske nye destinasjoner og møte nye samarbeidspartnere og for å sikre oss at kvaliteten på turene og hotellene våre lever opp til de høye standardene våre.

 

Som kunde

Hos Flamingo Tours er du som kunde i sentrum og vi vil gjerne gi deg den beste servicen både før, under og etter reisen. Vi er derfor også fleksible og kan skreddersy drømmereisen din slik at du kan oppleve det, som du syns er «det beste i verden».

 

Reisegarantifondet

Flamingo Tours er selvfølgelig medlem av det danske Reisegarantifondet (nr. 2829) og Danmarks Reisebyrå Forening. Dette sikrer at du, også som norsk kunde, trygt kan bestille reisen din gjennom oss.

 

 

rejsekonsulent - Jenny Hakanen

Jenny Hakanen
Reisekonsulent / Produktansvarlig
Tlf: 2195 5827
E-post: info@flamingotours.no

rejsekonsulent - Camilla Riis

Camilla Riis
Reisekonsulent

Webmaster - Nikolaj Nygaard

Nikolaj Nygaard
Webmaster

Direktør - Henrik Fly Sevelsted

Henrik Fly Sevelsted
Direktør