Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 27.495 NOK
13 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Costa Ricas høydepunkter

Costa Rica er kjent for sin spektakulære natur med grønne tåkeskoger, majestetiske vulkaner, frodige regnskoger og vakre korallrev.

 

På denne reisen, som starter i den pulserende hovedstaden San José, får du oppleve Costa Ricas høydepunkter med varme kilder og fotturer ved Arenal-vulkanen, de ikoniske hengebroene i Monteverde og rikelig med tid på egen hånd i Manuel Antonio nasjonalpark, som byr på frodig regnskog, et rikt dyreliv og lange sandstrender med gode muligheter for snorkling.

 

Arenal, Monteverde og Manuel Antonio byr også på et vell av utendørs- og opplevelsesaktiviteter som kan forhåndsbestilles eller kjøpes på stedet. Du kan prøve deg på elverafting, ri på hesteryggen, kjøre ATV eller zip-line gjennom den frodige regnskogen.

 

Høydepunkter

 • 7 overnattinger
 • 4 overnattinger på stranden i Manuel Antonio
 • Markeder, museer og parker i San José
 • Fotturer og varme kilder i Arenal
 • Hengebroer og tåkeskog i Monteverde
 • Vakre sandstrender og korallrev i Manuel Antonio
 • Mange aktivitetsmuligheter
 • All transport er inkludert

 

Utfluktene foregår i små, internasjonale grupper med lokale, engelsktalende guider. Transport foregår også i små, internasjonale grupper.

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Costa Rica

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Costa Rica

I dag flyr du fra flyplassen du har valgt til Costa Rica med mellomlanding(er) underveis. Eventyret har begynt!

Etter en forhåpentligvis behagelig reise ankommer du San José Mineta International Airport, der vår lokale partner står klar til å ønske deg velkommen og sørge for at du kommer trygt frem til hotellet ditt.

Inkludert hotell
Park Inn by Radisson San Jose 3
Hotelloppgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Dag 2:

San José på egen hånd

I dag har du dagen på egen hånd i Costa Ricas pulserende hovedstad San José.

Byen byr på et vell av teatre, museer og vakre parker som du enkelt kan utforske på egen hånd. Du kan også besøke et av de lokale kunstgalleriene i gamlebyen Barrio Amón eller utforske de mange bodene på det berømte Mercado Central, der du kan kjøpe alt fra krydder, kaffe og frisk frukt til lokalt håndverk, klær, sko og suvenirer.

Glem ikke å ta en pause på en lokal kafé og nyte en kopp costaricansk kaffe mens du betrakter byens hverdagsliv.

For å sikre at du får mest mulig ut av dagen i San José, kan du kjøpe en guidet byrundtur og oppleve Costa Ricas historiske og kulturelle høydepunkter.

Inkludert hotell
Park Inn by Radisson San Jose 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hilton San Jose La Sabana 5
Tilleggsturer
Byrundtur i San José
Dag 3:

Reise til Arenal

Etter frokost blir du hentet av sjåføren og kjørt nordover til Arenal. Turen tar ca. 3 timer, og underveis kan du nyte utsikten over den vakre naturen og ikke minst den majestetiske Arenal-vulkanen.

Arenal-vulkanen er Costa Ricas mest berømte vulkan og et av landets mest ikoniske landemerker med sin vakre, symmetriske kjegleform.

Ved ankomst til Arenal sjekker du inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Her kan du gå en tur i området, unne deg en avslappende spabehandling eller ta en dukkert i hotellets termiske bassenger, der det mineralrike vannet varmes opp av vulkanen.

Inkludert hotell
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 4:

Fotturer og varme kilder

Se frem til en spennende og opplevelsesrik dag i naturskjønne Arenal.

Den første delen av dagen er til fri disposisjon til å nyte de flotte fasilitetene på hotellet eller utforske på egen hånd, og etter lunsj begynner eventyret.

Her skal dere på en guidet fottur gjennom regnskogen i Arenal Volcano nasjonalpark, som byr på variert vegetasjon og et imponerende dyreliv med blant annet aper, hjorter, dovendyr og et vell av vakre fugler. Du får også muligheten til å komme så nær vulkanen at du kan gå på de gamle lavastrømmene som nå har blitt til stein.

Underveis forteller guiden om regnskogen, de mange dyrene som skjuler seg blant trær og busker, og selvfølgelig om den fascinerende 1670 meter høye Arenal-vulkanen.

Etter fotturen fortsetter dere til Ecotermales Fortunas varme kilder, der dere kan slappe av og hvile kroppen i de varme bassengene før middagen serveres.

Inkludert hotell
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Halvpensjon
Hotelloppgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Dag 5:

På egen hånd i Arenal

I dag har du dagen på egen hånd i naturskjønne Arenal. Området er kjent for sine mange utendørsaktiviteter og er en drøm for eventyrlystne reisende.

Du kan for eksempel ri til fossen La Fortuna, kjøre zipline mellom tretoppene, prøve deg på elverafting eller kjenne adrenalinet pumpe på en ATV-tur. Du kan lese mer om mulige aktiviteter under "Tillegg/oppgraderinger".

Hvis du vil være sikker på at det er plass til favorittaktiviteten din, er det lurt å bestille den når du bestiller reisen. Hotellene tilbyr imidlertid også et bredt utvalg av aktiviteter og utflukter, så det er som regel god anledning til å bestille etter ankomst.

Inkludert hotell
Montana De Fuego Resort & Spa 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Arenal Springs Resort 4
Arenal Kioro Suites & Spa 5
Tilleggsturer
ATV i Arenal
Ridetur til La Fortuna-fossen
Vandring til La Fortuna-fossen
Rafting i Arenal
Ziplining med utsikt over Arenal-vulkanen
Dag 6:

Reise til Monteverde

Etter frokost på hotellet henter sjåføren deg og kjører deg til Monteverde. Kjøreturen tar ca. 3½-4 timer langs små, svingete veier. Underveis kan du nyte utsikten over det vakre landskapet og se hvordan lokalbefolkningen lever i de små landsbyene du passerer underveis.

Frodige Monteverde er et av de mest unike områdene i Costa Rica med sin fascinerende tåkeskog med ruvende trær, hengebroer og vakre fossefall, samt et spektakulært biologisk mangfold med et vell av eksotiske dyr, fugler og planter.

Ved ankomst til hotellet sjekker du inn og har resten av dagen til fri disposisjon. Vi anbefaler at dere drar på nattevandring (valgfritt) om kvelden - en unik opplevelse der dere kan være heldige å se nattaktive dovendyr, næbbdyr, flaggermus og ildfluer.

Husk å ta med regntøy og en varm genser, da det ofte småregner og temperaturene i tåkeskogen kan være noe lavere enn i resten av landet.

Inkludert hotell
Monteverde Country Lodge 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Belmar 4
Tilleggsturer
Nattbesøk i Monteverde-reservatet
Dag 7:

Monteverdes hengebroer

I dag kan du glede deg til å oppleve Monteverdes berømte hengebroer på en guidet tur gjennom den frodige tåkeskogen.

Mens du vandrer gjennom tretoppene via de seks hengebroene, som til sammen spenner over 300 meter, kan du nyte den spektakulære utsikten over tåkeskogen og dens mangfoldige flora og fauna. Underveis vil guiden fortelle deg mye om det frodige området og dyrene som lever der, og selvfølgelig svare på alle spørsmål du måtte ha.

Hvis du er glad i eventyrlige aktiviteter, kan du kombinere hengebroopplevelsen med ziplining, der du suser gjennom tretoppene via en flere hundre meter lang metallwire.

Inkludert hotell
Monteverde Country Lodge 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Belmar 4
Tilleggsturer
Kaffe, sjokolade og sukkerrør
Ziplining i Monteverde
Dag 8:

Reise til Manuel Antonio

Etter frokost reiser dere videre til den varme Stillehavskysten og idylliske Manuel Antonio. Kjøreturen tar ca. 4½-5 timer, og når du er fremme, har du resten av dagen til fri disposisjon til å slappe av på hotellet, gå på stranden eller utforske området.

Manuel Antonio nasjonalpark er en av Costa Ricas minste, men mest populære nasjonalparker, og når du kommer frem, er du ikke i tvil om hvorfor. Kombinasjonen av frodig regnskog, rikt dyreliv og lange sandstrender med vakre korallrev er rett og slett fantastisk.

Inkludert hotell
Hotel Costa Verde 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Dag 9-11:

Strandferie i Manuel Antonio

Se frem til noen herlige, avslappende dager ved Manuel Antonio og Costa Ricas vakre stillehavskyst.

Det er mange muligheter til å koble av med en dukkert i hotellets basseng, en god bok på en solseng eller en avslappende tur til stranden.

Hvis du foretrekker litt mer action, er det nok av aktiviteter både til lands og til vanns. Du kan for eksempel ta en tur med katamaran og få sjansen til å se knølhvaler og delfiner, eller snorkle og oppleve områdets fascinerende undervannsliv på nært hold.

Du kan også vandre i Manuel Antonio nasjonalpark, padle kajakk, besøke den spektakulære Nauyaca-fossen eller prøve deg på elverafting. Du kan lese mer om utfluktene våre under "Tilvalg/oppgraderinger", men du kan også vente og bestille aktiviteter etter ankomst til Manuel Antonio.

Inkludert hotell
Hotel Costa Verde 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Igloo Beach Lodge 3
Hotel San Bada 4
Shana By The Beach 4
Parador Resort & Spa 4
Tilleggsturer
Katamaranbåt og snorkling
Kajakkpadling på øya Damas og Maghreb-fjorden
Riverrafting i Manuel Antonio
Hval- og delfinsafari i Manuel Antonio
Fotturer i Manuel Antonio Nasjonalpark
Fottur til Nauyaca-fossen
Ridetur til Tocori-fossen
Dag 12:

Hjemreisen begynner

I dag er det på tide å ta farvel med Costa Rica og begynne hjemreisen.

En sjåfør henter deg på hotellet og kjører deg direkte til flyplassen i San José. Turen tar ca. 3,5-4 timer, og du har god tid til å rekke flyet hjem.

Dag 13:

Velkommen hjem igjen

Du lander i Norge etter en forhåpentligvis behagelig flytur med mange gode minner fra turen til Costa Rica i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter i Costa Rica
 • Fly og overnatting som beskrevet i dagsprogrammet
 • All transport som beskrevet i dagsprogrammet
 • Utflukter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reiser med minst to personer
 • Dobbeltrom for to personer, tremannsrom for tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikke og tips
 • Måltider i tillegg til de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Kjøp av privat transport under hele turen
 • Tillegg for enkeltrom
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!