>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 17.995 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Det beste av Bali

Det beste av Bali er en fantastisk gruppereise, der du får oppleve noen av Balis absolutte høydepunkter – en ideell rundreise for deg, som besøker Gudenes Øy for første gang.

 

På reisen kan du glede deg til å oppleve spennende kultur, eksotisk natur, magiske templer, majestetiske vulkaner og vannfall, vakre risterrasser, tradisjonelle ritualer og seremonier og lekre, tropiske sandstrender.

 

Mange utflukter og entreer er allerede inkludert, så du er sikker på å få oppleve det beste av Bali. Med massevis av fridager underveis og et stort utvalg av ekstra utflukter er det dessuten god mulighet for å tilpasse turen med enda fler spennende opplevelser – eller bare ta en avslappende fridag ved bassenget.

 

Under hele rundreisen overnatter du på nøye utvalgte 3- og 4-stjernet hoteller og kombineret med Balis berømte gjestfrihet og en haug av opplevelser, kan du se frem til en uforglemmelig reise til Bali.

 

Det er mulig å flytte badeferien til det luksuriøse Nusa Dua eller det fashionable Seminyak, hvis du ønsker. Det er også mulig å forlenge badeferien – enten i det sørlige Bali eller med et opphold på for eksempel Gili-øyene.

 

Høydepunkter

 • 8 netters rundreise med engelsktalende sjåfør
 • 5 netters badeferie i Sanur
 • Opplev Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange utflukter inkludert
 • Mulighet for individuelle tilvalg
 • Gruppereise med 2-16 personer
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står den lokale, engelsktalende guiden klar til å ta imot deg og kjøre deg til Sanur, der du skal tilbringe de første dagene av ferien.

Ved ankomst til hotellet sjekker du inn og har da resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 3:

På egen hånd i Sanur

Du spiser frokost på hotellet. Etterpå vil guiden briefe deg om de spennende opplevelser, som venter deg de neste dagene. Her er det også god mulighet for å stille spørsmål.

Resten av dagen er til fri disposisjon, så du har god tid til å "lande" og venne deg til de nye, eksotiske omgivelsene.

Sanur er med sin 5 km lange sandstrand en av Balis mest populære badebyer og byr på et stort utvalg av butikker og restauranter. Allikevel har byen beholdt sin tradisjonelle, balinesiske sjarme og vi kan derfor varmt anbefale å gå en tur i den koselige feriebyen.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 4:

Tirta Empul og det sjarmerende Ubud

Etter en lekker frokost på hotellet blir du hentet av guiden og kjører videre til det ikoniske, kulturelle sentrum av Ubud, der du kan se frem til å oppleve noen av høydepunktene i og omkring landsbyen.

Første stopp på turen er det hellige vanntempelet Tirta Empul, som ligger i Tampaksiring nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees for å være det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier.

For turister er det også mulig å få lov å ta et kjappt dykk i det hellige vannet inne i tempelkomplekset.

Heretter fortsetter turen videre til noen av de mest berømte kunstner- og håndverkslandsbyer omkring Ubud, der du får mulighet for å få et unikt innblikk i de spennende håndverkstradisjoner for hver enkelt landsby.

Siste stopp på dagens tur er den verdensberømte Monkey Forest, der du har mulighet for på egen hånd å utforske den fasinerende parken med de mange frekke apene.

Etter en spennende dag med massevis av opplevelser kjører du videre til hotellet, der du sjekker inn og har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Amatara Royal Ganesha 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri disposisjon i det sjarmerende Ubud, der du kan slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøpe en spennende utflukt.

Drømmer du om å vandre gjennom tropiske landskap og vakre rismarker på egen hånd, da anbefaler vi Camphuan Ridge Walk. Du kan få et detaljert vandrekort av guiden.

Dessuten anbefaler vi alle våre gjester å dra på en guidet sykkeltur i den vakre naturen omkring Ubud (skal kjøpes separat). Det er en helt fantastisk måte å oppleve det ”ekte” Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Les mer om den koselige sykkelturen her.

Du kan også forsøke deg med white water rafting på den hellige Ayung-elven, dra på heldagsutflukt til det magiske Øst-Bali eller besøke den verdensberømte Mason Elephant Park, der du kan komme helt tett på de majestetiske elefantene.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Amatara Royal Ganesha 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Det kulturelle Ubud
Kintamani-høylandet og Batur-vulkanen
Magiske og mystiske Øst-Bali
Hinduistisk renselses-seremoni
Dag 6:

I veteranbil til hjertet av Bali

Etter frokost kan du glede deg til en opplevelsesrik utflukt til hjertet av Bali.

Du blir hentet på hotellet i en åpen VW-veteranbil med sjåfør. Fra bilen har du et fantastisk utsyn til de vakre omgivelser.

Første stopp på turen er risterrassene ved Jatiluwih, som er utnevnt til UNESCO Cultural Landscape og kjent som noen av de vakreste på hele Bali.

Deretter går turen videre til Ulun Danu Temple, som er et av de mest ikoniske templer på Bali. Tempelet er beliggende på Lake Beratans vestlige bredd, men det ser ut som det svever ute i vannet – et veldig fasinerende syn.

På vei tilbake til Ubud stopper du ved et lokalt marked, der din guide vil introdusere deg for noen av de eksotiske frukter og krydderier, som finns på Bali.

Inkludert
Amatara Royal Ganesha 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 7:

Modertempelet Besakih og Tenganan Village

Du spiser frokost på hotellet og kjører deretter østover gjennom frodig, tropisk natur og små, lokale landsbyer. Første stopp på turen er et av de absolutte høydepunkter på din rundreise på Bali: Besakih-tempelet, som også er kjent som ”modertempelet”.

Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkanen og er det største, helligste og viktigste hindutempel på hele Bali.

Etter besøket ved Besakih kjører du til Rendang, der det er tid til lunsj (ikke inkludert), innen turen går videre til landsbyen Tenganan.

Tenganan er en av de eldste landsbyer på Bali og her kan du oppleve den unikke, tradisjonelle Bali Aga-kultur med sin særlige arkitektur, ritualer og seremonier.

Heretter kjører du videre til Candidasa – en koselig kystby i det østlige Bali. Her sjekker du inn på hotellet og har da kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Bali Palms Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Ramayana Candidasa 4
Dag 8:

På egen hånd i Candidasa

Dagen i dag er til fri disposisjon i den koselige kystbyen Candidasa. Tilbring dagen ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøp en spennende utflukt for å oppleve enda mer.

På utflukten ”Det mystiske Øst-Bali” har du blant annet mulighet for å oppleve det berømte vannpalass Tirta Gangga, de spennende saltminer ved Kusamba og den hellige Goa Lawah Bat Cave, som er et av de mest hellige templer på Bali.

Les mer om mulige utflukter i Candidasa under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Bali Palms Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Ramayana Candidasa 4
Det mystiske Øst-Bali
Dag 9:

Kintamani-høylandet og Pemuteran

Du starter dagen med frokost på hotellet. Etterpå er det avgang til Bali Nasjonalpark i den nordvestlige del av Bali. Det er en litt lenger kjøretur, så len deg tilbake og nyt turen og utsikten.

Underveis stopper du ved Kintamani for å nyte den formidable utsikten til den imponerende Batur-vulkanen og den vakre Lake Batur.

Heretter fortsetter turen langs nordkysten og det vakre Indiske Ocean, forbi strendene ved Lovina og videre til den sjarmerende landsby Pemuteran, som ligger på grensen til Bali Nasjonalpark.

Her sjekker du inn på hotellet og har da kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 10-11:

Pemuteran på egen hånd

Pemuteran er en liten, koselig landsby i den rolige, nordvestlige delen av Bali. Her er turismen akkurat begynt å komme i forhold til den sørlige del av øya, selvom byen gjennom de seneste årene har opplevd en stigende interesse fra turister.

Her har du to dager på egen hånd med god mulighet for å slappe av, utforske den vakre naturen og nyte det rolige havet, som er perfekt til både svømmeturer og snorkling.

Pemuteran byr på noen av de vakreste og mest tilgjengelige koralrev på Bali, og hvis du vil oppleve enda mer av det fasinerende liv under havets overflate, kan du dra på snorkeltur til Menjangan Island (skal kjøpes separat).

Det er også mulig å dra på vandretur i Bali Nasjonalpark, på dolphin spotting ved Lovina, delta i en cooking class eller dra på spirituell trekking til hellige vannfall.

Les mer om mulige utflukter i Pemuteran under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Hiking i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Dolphin spotting ved Lovina
Cooking class
Spirituell trekking til hellige vannfall
Dag 12:

Tanah Lot-tempelet og strendene i sør

Du spiser frokost på hotellet og setter kurs mot de vakre strendene i det sørlige Bali.

På veien kan du nyte utsikten til de spektakulære landskap ved Belimbing – et område fylt med vakre risterrasser, plantasjer og tradisjonelle, balinesiske landsbyer.

Etter noen timers kjøring besøker du Balis mest berømte og fotograferte tempel, Tanah Lot.

Tempelet ligger vakkert på toppen av en imponerende klippe utfor vestkysten av Bali og har en fantastisk utsikt utover havet. Tanah Lot er et av syv havtempler langs kysten av Bali, som skaper en form for åndelig bolverk mot dårlige vibrasjoner fra sjøen.

Etter besøket ved Tanah Lot går turen videre til sjarmerende Sanur, der du skal tilbringe resten av ferien.

Badeferien kan uten tillegg i prisen flyttes til det fashionable Seminyak.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 13-14:

Badeferie i Sanur

Dagene i Sanur er til fri bruk med rikelig anledning til å nyte solens stråler, det vakre havet og den brede sandstranden.

Du bor på et hyggelig hotell, hvor det selvfølgelig også er mulig å slappe av ved det innbydende svømmebassenget, ta en dukkert eller lese en god bok i skyggen.

Bør mer skje, tilbys et vell av vannsportaktiviteter ved stranden, og i byen er det et bredt utvalg av restauranter, kafeer og butikker.

Sanur har alt du trenger for en herlig strandferie på Bali.

* Det er mulig å flytte badeferien til for eksempel Nusa Dua eller Seminyak om ønskelig. Det er også mulig å forlenge badeferien – enten på samme sted, et annet sted på Sør-Bali eller med et opphold på Gili-øyene, for eksempel.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke tingene og gjøre klar til hjemturen.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 16:

Velkommen hjem

Du lander i Norge efter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 13 netter på Bali
 • Lokal, engelsktalende sjåfør på transfers og utflukter
 • Turen gjennomføres i grupper med 2-16 personer (kun Flamingo Tours-gjester)
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Bali

 • 3 netter i Ubud
 • 4 netter på Gili Trawangan
 • 4 netters badeferie i Tanjung Benoa
 • Opplev Bali på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Øy-paradis og snorkling
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
16.495 NOK
Les mer
 • 3 netter i Ubud
 • 5 netters badeferie i Tanjung Benoa
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Opplev Bali på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Avslappende badeferie
Inkludert i prisen
 • 11 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.495 NOK
Les mer
 • 10 netters rundreise
 • 4 netters badeferie
 • Privat, engelsktalende sjåfør på rundreisen
 • Ubud, Sidemen, Lovina og Pekutatan
 • Avslappende badeferie i Sanur
 • Mange utflukter inkludert
Inkludert i prisen
 • 17 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.495 NOK
Les mer