Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 21.995 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Høydepunkter på Bali & strandferie på Nusa Lembongan

Gled deg til en fantastisk tur der du opplever noen av Balis absolutte høydepunkter og avslutter med strandferie på den idylliske paradisøya Nusa Lembongan - en ideell tur for deg som besøker Gudenes øy for første gang.

 

På denne turen kan du glede deg til å oppleve spennende kultur, eksotisk natur, majestetiske vulkaner og fossefall, ville delfiner, magiske templer og vakre risterrasser.

 

Deretter fortsetter turen til paradisøya Nusa Lembongan, kjent for sine fantastiske sandstrender, klare hav og fantastiske muligheter for snorkling og dykking.

 

Du avslutter i den koselige badebyen Sanur, der du finner et vell av restauranter, butikker, templer, markeder og aktiviteter.

 

Flere utflukter og inngangsbilletter er allerede inkludert, så du kan være sikker på å oppleve det beste av Bali. Med mange fridager underveis og et bredt utvalg av ekstra utflukter er det også mange muligheter til å utforske på egen hånd, skreddersy reisen med enda flere spennende opplevelser eller bare ta en fridag ved bassenget.

 

Under hele turen bor du på nøye utvalgte 4-stjerners hoteller og har privatsjåfør, slik at du slipper å bekymre deg for andre mennesker og kan ta de pausene du trenger.

 

Det er mulig å forlenge strandferien - for eksempel i koselige Sanur, fasjonable Seminyak eller på idylliske Gili-øyene.

 

Høydepunkter

 • 8 netters rundreise - Ubud, Lovina og Sanur
 • 3 netters strandferie på Nusa Lembongan
 • Privat, engelsktalende sjåfør/guide
 • 4-stjerners hotell med svømmebasseng
 • Templer, risterrasser og apekatter
 • Delfiner og lavastrender
 • Muligheter for snorkling
 • Øyatmosfære og fantastiske strender
 • Mange aktivitetsmuligheter

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flytur ankommer du Ngurah Rai internasjonale lufthavn på Bali. Her blir du møtt av din engelsktalende lokalguide som kjører deg til Ubud, der du skal tilbringe de første dagene av ferien.

Ved ankomst til hotellet sjekker du inn og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum og byr på mange opplevelser og severdigheter som du kan utforske på egen hånd eller sammen med en guide. Den sjarmerende byen er også hjemsted for et vell av kunstgallerier, butikker, markeder og restauranter, så det er mye å oppleve hvis du tar en spasertur gjennom sentrum.

Inkludert hotell
Anumana Hotel Ubud 4
Hotelloppgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Dag 3-4:

Ubud på egen hånd

De neste dagene er på egen hånd i Ubud, og du har mange muligheter til å utforske byen og de naturskjønne omgivelsene eller bare slappe av ved hotellets flotte svømmebasseng.

Hvis du foretrekker å utforske Ubud på egen hånd, kan du besøke den verdensberømte Monkey Forest, som ligger i hjertet av Ubud og er en av byens mest populære attraksjoner. Naturreservatet med de mange apene er lett å utforske på egen hånd - bare husk å holde på tingene dine, for de langhalede makakapene kan være svært frekke.

Du kan også besøke Ubud Palace, der du kan spasere gjennom de fredelige hagene som står i skarp kontrast til den hektiske trafikken i byen, og hvis du drømmer om å vandre gjennom tropiske landskap og vakre rismarker, anbefaler vi Campuhan Ridge Walk, en naturskjønn vandrerute du enkelt kan gå på egen hånd.

Det finnes også et vell av aktiviteter og utflukter i Ubud. Vi anbefaler alle våre gjester å ta en guidet sykkeltur i den vakre naturen rundt Ubud - en flott måte å oppleve det "ekte Bali" med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Du kan også prøve deg på rafting på den hellige Ayung-elven eller bade i de varme kildene i Yeh Panas Hot Springs.

Inkludert hotell
Anumana Hotel Ubud 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Tilleggsturer
Kintamani sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Trekking på Batur-vulkanen
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 5:

Risterrasser og templer

Etter frokost tar vi farvel med Ubud og kjører gjennom vakkert landskap til de frodige risterrassene i Jatiluwih, som står på UNESCOs verdensarvliste og er anerkjent som en av de vakreste på Bali.

Her får du god tid til å utforske de spektakulære omgivelsene på egen hånd før du reiser videre til Ulun Danu-tempelet, et av de mest ikoniske templene på Bali. Tempelet ligger på den vestlige bredden av Beratansjøen, men det ser ut til å flyte i innsjøen - et fascinerende syn.

Deretter fortsetter dere til den sjarmerende landsbyen Lovina, som ligger på nordkysten av Bali ved det vakre Indiske hav. Her sjekker du inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Lovina er et av de mest populære områdene på Balis nordkyst med svart vulkansand, krystallklart vann og et stort utvalg av koselige restauranter. På grunn av avstanden er området, til tross for den økende populariteten, mye mindre turistpreget enn den sørlige delen av Bali, og her får du oppleve en helt annen side av Bali.

Inkludert hotell
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
The Lovina Bali 4
Dag 6:

Lovina på egen hånd

I dag har du dagen til fri disposisjon i koselige Lovina med mulighet til å slappe av på hotellet eller på den svarte sandstranden, ta en dukkert i det rolige havet som er perfekt for både bading og snorkling, utforske området på egen hånd eller kjøpe en spennende utflukt.

Drømmer du om å oppleve det fascinerende livet under havoverflaten, anbefaler vi en snorkletur til øya Menjangan, som tilbyr dykking og snorkling i verdensklasse. Du kan også oppleve varme kilder og vakre fossefall eller dra på fottur i Bali nasjonalpark, der du kan være heldig å se leguaner, leoparder, hjort, villsvin og langhalede aper samt et vell av tropiske fugler og sommerfugler.

Inkludert hotell
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
The Lovina Bali 4
Tilleggsturer
Vandring i Bali Nasjonalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Heldagsutflukt: Vandring og snorkling
Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall
Dag 7:

Delfiner, vulkanen Batur og Tirta Empul-tempelet

I dag står du tidlig opp for å oppleve et av turens høydepunkter - Lovinas ville delfiner.

Like etter soloppgang går du om bord i en lokal båt som tar deg ut i det vakre Indiske hav, der de ville delfinene begynner å boltre seg og leke tidlig om morgenen.

Siden dette er ville delfiner som lever fritt i havet, kan vi ikke garantere at de dukker opp hver dag. Men i de fleste tilfeller er det gode sjanser for å se delfiner utenfor kysten av Lovina - noen ganger i store flokker, andre ganger bare noen få.

Etter en hyggelig båttur spiser du frokost på hotellet før sjåføren henter deg og kjører deg østover til det vakre Kintamani-høylandet. Her spiser dere lunsj på en lokal restaurant med fantastisk utsikt over vulkanen Batur og Batur-sjøen.

Neste stopp er et av de absolutte høydepunktene på turen til Bali: det hellige vanntempelet Tirta Empul. Tempelet ligger i Tampaksiring nord for Ubud og er bygget rundt en naturlig kilde hvis krystallklare vann regnes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya strømmer til tempelet for å delta i renselsesseremonier.

Etter et spennende besøk i Tirta Empul drar du til den populære badebyen Sanur, hvor du finner et vell av restauranter, butikker, templer og markeder, samt en lang, gyllen sandstrand som er populær blant både lokalbefolkningen og turister. Dere sjekker inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Taksu Sanur Hotel 4
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 8:

Velkommen til paradis

Etter frokost blir du hentet på hotellet av båtoperatørens buss og kjørt til havnen der du går om bord i båten til Balis idylliske lillesøster Nusa Lembongan, som ligger utenfor kysten av Sanur.

Etter bare 30-45 minutters båttur ankommer du Nusa Lembongan, hvor du sjekker inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon til å slappe av på stranden, ta en dukkert i det flotte bassenget eller spasere langs stranden og utforske området på egen hånd.

Inkludert hotell
Indiana Kenanga Villas & Spa 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Batu Karang Lembongan 4
Hai Tide Beach Resort 3
Dag 9-10:

Strandferie på Nusa Lembongan

Paradisøya Nusa Lembongan er kjent for sin avslappede øy-stemning, fantastiske strender og flotte snorklemuligheter.

Her har du mange muligheter til å koble av med lange, late dager på øyas flotte sandstrender eller ved hotellets herlige svømmebasseng.

For de aktive er det også mange muligheter for utflukter og aktiviteter. Du kan for eksempel padle kajakk gjennom mangrovene, prøve SUP-boarding på stranden, besøke naboøya Nusa Ceningan eller bestille en utflukt for å snorkle og dykke i det krystallklare havet blant vakre koraller, fargerike fisker, store skilpadder og majestetiske mantarokker.

Nusa Lembongan er på mange måter litt annerledes enn resten av Bali. Trafikken består hovedsakelig av sykler og scootere, noe som er en flott kontrast til Balis hektiske trafikk, og det er generelt en mer avslappet, lokal og autentisk stemning. Det finnes også et fint utvalg av små, koselige barer og autentiske spisesteder, men utesteder og shopping må du lete lenge etter.

Inkludert hotell
Indiana Kenanga Villas & Spa 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Batu Karang Lembongan 4
Hai Tide Beach Resort 3
Dag 11:

Turen går til Sanur

Frokost på hotellet før dere reiser tilbake til Sanur. Ved ankomst til Bali kjører bussen deg videre til hotellet ditt, som ligger sentralt i byen med kort vei til restauranter, gatemat, butikker, markeder og selvfølgelig byens koselige strandpromenade.

 

Inkludert hotell
Taksu Sanur Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 12:

Sanur på egen hånd

Etter frokost på hotellet er dagen fri til å slappe av ved hotellets herlige svømmebasseng, drive med vannsport på stranden, ta en tur med glassbunnbåt eller besøke det populære badelandet Waterbom, som byr på morsomme vannsklier for både store og små.

Du kan også gå på oppdagelsesferd i den sjarmerende badebyen, besøke et lokalt marked eller kanskje shoppe litt suvenirer i siste liten før turen går tilbake til Norge.

Inkludert hotell
Taksu Sanur Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Tilleggsturer
Turtle Island med glassbunnsbåt
Waterbom Bali
Uluwatu-templet, kecak-dans og sjømatmiddag
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke tingene og gjøre klar til hjemturen.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Norge efter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Bali med frokost
 • Busstransport til/fra havnen i Sanur og Nusa Lembongan
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide på resten av turen
 • Flyreiser og overnatting som beskrevet i dagsprogrammet
 • All transport som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen arrangeres med minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom for to personer, tremannsrom for tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikke og tips
 • Måltider i tillegg til de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Turistskatt (150.000 IDR per person)
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Tillegg for enkeltrom
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Bali