>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 21.495 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Det beste av Bali

Det beste av Bali er en fantastisk rundreise, der du får oppleve noen av Balis absolutte høydepunkter – en ideell reise for deg, som besøker Gudenes Øy for første gang.

 

På reisen kan du glede deg til å oppleve spennende kultur, eksotisk natur, magiske templer, majestetiske vulkaner og vannfall, ville delfiner, vakre risterrasser, tradisjonelle ritualer og seremonier og lekre, tropiske sandstrender.

 

Mange utflukter og entreer er allerede inkludert, så du er sikker på å få oppleve det beste av Bali. Med massevis av fridager underveis og et stort utvalg av ekstra utflukter er det dessuten god mulighet for å tilpasse turen med enda fler spennende opplevelser – eller bare ta en avslappende fridag ved bassenget.

 

Under hele rundreisen overnatter du på nøye utvalgte 3- og 4-stjernet hoteller og kombineret med Balis berømte gjestfrihet og en haug av opplevelser, kan du se frem til en uforglemmelig reise til Bali.

 

Det er mulig å flytte badeferien til det fashionable Seminyak, hvis du ønsker. Det er også mulig å forlenge badeferien – enten i det sørlige Bali eller med et opphold på for eksempel Gili-øyene.

 

Høydepunkter

 • 9 netters rundreise med engelsktalende sjåfør
 • 4 netters badeferie i Sanur
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Opplev ville delfiner i Lovina
 • Mange utflukter inkludert
 • Mulighet for å snorkle
 • Avslappende badeferie i det sørlige Bali
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står den lokale, engelsktalende guiden klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe de første dagene av ferien.

Ved ankomst til hotellet sjekker du inn og har da resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
The Evitel Resort Ubud 3
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

I dag er det ikke noe planlagt program, så du har god tid til å venne deg til de nye, eksotiske omgivelsene.

Trenger du ren avslapning kan du tilbringe dagen ved bassenget, og foretrekker du å gjøre noe mer, er det rikelig med muligheter til å utforske sjarmerende Ubud på egen hånd.

Byen er kjent som Balis kulturelle sentrum og byr på et vell av kunstgallerier, butikker, markeder, restauranter og templer. Du kan også besøke Ubud-palasset, der du kan ta en spasertur i de fredelige hagene, som står i sterk kontrast til den hektiske trafikken i byen.

Drømmer du om å vandre gjennom tropiske landskap og vakre rismarker på egen hånd, da anbefaler vi Campuhan Ridge Walk, som er en naturskjønn vandrerute som du enkelt kan ta på egen hånd.

Du kan også kjøpe en guidet utflukt hvis du foretrekker å ha dagen planlagt hjemmefra. Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
The Evitel Resort Ubud 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 4:

Monkey Forest, Tirta Empul og risterrasser ved Tegalalang

Etter en lekker frokost på hotellet blir du hentet av guiden og kjørt rundt til landsbyen Bongkasa, der du får mulighet for å få et unikt innblikk i den tradisjonelle balinesiske livsstilen.

Turen fortsetter til den verdensberømte Monkey Forest, om ligger i hjertet av Ubud og er en av byens mest populære attraksjoner. Du utforsker den frodige parken med de mange frekke apene på egen hånd, og når du er ferdig, går turen videre til det hellige vanntempelet Tirta Empul.

Tempelet ligger i Tampaksiring nord for Ubud og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees for å være det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier.

Siste stopp på dagens tur er de berømte og ekstremt vakre risterrasser ved Tegalagang, som ansess for å være noen av de mest spektakulære på hele Bali.

Etter en spennende dag med massevis av opplevelser kjører du tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
The Evitel Resort Ubud 3
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri disposisjon i det sjarmerende Ubud, der du kan slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøpe en spennende utflukt.

Vi anbefaler alle våre gjester å dra på en guidet sykkeltur i den vakre naturen omkring Ubud (skal kjøpes separat). Det er en helt fantastisk måte å oppleve det ”ekte” Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Les mer om den koselige sykkelturen her.

Du kan også forsøke deg med white water rafting på den hellige Ayung-elven eller delta i en balinesisk matlagningskurs.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
The Evitel Resort Ubud 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 6:

Oplevelser i hjertet af Bali

Etter frokost kan du glede deg til en opplevelsesrik utflukt til hjertet av Bali.

Du starter med å besøke det vakre Taman Ayun-tempelet, som er et av seks kongelige templer og kjent som et av de vakreste på Bali. Her kan du nyte de fredelige omgivelsene og utforske det fascinerende tempelkomplekset med store lotus- og fiskedammer, grønne hager og en rekke statuer, pagoder og andre helligdommer.

Du spiser lunsj på en lokal restaurant med en fantastisk utsikt over de vakre risterrassene ved Jatiluwih, som er utnevnt til UNESCO Cultural Landscape og kjent som noen av de vakreste på hele Bali.

Etter lunsj går turen videre til et lokalt marked, der din guide vil introdusere deg for noen av de eksotiske frukter, som finns på øya, før du fortsetter til Ulun Danu Temple, som er et av de mest ikoniske templer på Bali. Tempelet er beliggende på Lake Beratans vestlige bredd, men det ser ut som det svever ute i vannet – et veldig fasinerende syn.

Deretter fortsetter du til den sjarmerende landsbyen Pemuteran, som ligger på nordkysten ved det vakre Indiske Ocean. Her sjekker du inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 7:

Opplev ville delfiner i Lovina

I dag må du tidlig opp for å oppleve et av høydepunktene på turen – Lovinas ville delfiner.

Sjåføren henter deg på hotellet veldig tidlig, og kort tid etter soloppgang går du om bord i en lokal båt, som tar deg ut på det vakre Indiahavet, der de ville delfinene begynner å boltre seg og leke tidlig om morgenen.

Siden dette er ville delfiner som lever fritt i havet, kan vi ikke garantere at de dukker opp hver dag. I de fleste tilfeller er det imidlertid gode sjanser for å oppleve delfinene utenfor kysten av Lovina – noen ganger i store flokker og andre ganger bare noen få.

Etter en hyggelig båttur spiser du matpakken din og fortsetter til Brahmavihara Arama – det største buddhistiske tempelet og klosteret på Bali, som ligger i vakre, frodige omgivelser.

Deretter kjører du videre til Banjar Hotsprings, der du har muligheten til å ta en avslappende dukkert i de varme kildene før du returnerer til hotellet.

Her har du resten av dagen til fri disposisjon med muligheten til å slappe av på hotellet eller utforske området på egen hånd.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 8:

Pemuteran på egen hånd

Pemuteran er en liten, koselig landsby i den rolige, nordvestlige delen av Bali. Her er turismen akkurat begynt å komme i forhold til den sørlige del av øya, selvom byen gjennom de seneste årene har opplevd en stigende interesse fra turister.

Her har du dagen på egen hånd med god mulighet for å slappe av, utforske den vakre naturen og nyte det rolige havet, som er perfekt til både svømmeturer og snorkling.

Pemuteran byr på noen av de vakreste og mest tilgjengelige koralrev på Bali, og hvis du vil oppleve enda mer av det fasinerende liv under havets overflate, kan du dra på snorkeltur til Menjangan Island. Det er også mulig å dra på vandretur i Bali Nasjonalpark.

Les mer om mulige utflukter i Pemuteran under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Vandring i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Delfinsafari ved Lovina
Heldagsutflukt: Vandring og snorkling
Dag 9:

Skilpadder, Kintamani-høylandet og Besakih-tempelet

Du spiser lunsj på hotellet før sjåføren henter deg og tar deg med til et lokalt skilpaddeklekkeri, der du kan oppleve skilpaddene på nært hold og lære mer om innsatsen for å bevare de ville skilpaddene i området.

Etter dette går turen østover til du kommer til det vakre Kintamani-høylandet. Her spiser du lunsj på en lokal restaurant med en formidabel utsikt til den imponerende Batur-vulkanen og den vakre Lake Batur.

Neste stopp på turen er et av de absolutte høydepunkter på din rundreise på Bali: Besakih-tempelet, som også er kjent som ”modertempelet”.

Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkanen og er det største, helligste og viktigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset, som består av totalt 23 templer.

Etter et spennende besøk i Besakih-tempelet går turen videre til Candidasa – en koselig kystby i det østlige Bali. Her sjekker du inn på hotellet og har da kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Bali Palms Resort 4
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Ramayana Candidasa 4
Dag 10:

På egen hånd i Candidasa

Dagen i dag er til fri disposisjon i den koselige kystbyen Candidasa. Tilbring dagen ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøp en spennende utflukt for å oppleve enda mer.

På utflukten ”Det mystiske Øst-Bali” har du blant annet mulighet for å oppleve det berømte vannpalass Tirta Gangga og det fascinerende Lempuyang-tempelet, der du også finner den ikoniske «porten til himmelen».

Les mer om mulige utflukter i Candidasa under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Bali Palms Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Ramayana Candidasa 4
Det mystiske Øst-Bali
Dag 11:

Opplevelser på vei til Sanur

Etter frokost blir du hentet av sjåføren som kjører deg til landsbyen Tenganan, som er en av de eldste landsbyene på Bali. Her kan du oppleve den unike, tradisjonelle Bali Aga-kulturen med sin spesielle arkitektur, ritualer og seremonier.

Kjør deretter videre til det hellige Goa Lawah-tempelet som ble bygget på 1000-tallet. Templet er et av de helligste og vakreste på øya og besøkes daglig av hinduistiske pilegrimer fra hele Bali.

Siste stopp før du når badebyen Sanur er Kertha Gosa-paviljongen, kjent for sin tradisjonelle balinesiske arkitektur og spesielt sine imponerende takmalerier.

Etter en dag med mange opplevelser går turen videre til sjarmerende Sanur, der du skal tilbringe resten av ferien.

Badeferien kan uten tillegg i prisen flyttes til det fashionable Seminyak.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 12-14:

Badeferie i Sanur

Dagene i Sanur er til fri bruk med rikelig anledning til å nyte solens stråler, det vakre havet og den brede sandstranden.

Du bor på et hyggelig hotell, hvor det selvfølgelig også er mulig å slappe av ved det innbydende svømmebassenget, ta en dukkert eller lese en god bok i skyggen.

Bør mer skje, tilbys et vell av vannsportaktiviteter ved stranden, og i byen er det et bredt utvalg av restauranter, kafeer og butikker.

Sanur har alt du trenger for en herlig strandferie på Bali.

* Det er mulig å flytte badeferien til for eksempel Nusa Dua eller Seminyak om ønskelig. Det er også mulig å forlenge badeferien – enten på samme sted, et annet sted på Sør-Bali eller med et opphold på Gili-øyene, for eksempel.

Inkludert
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Puri Santrian 4
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke tingene og gjøre klar til hjemturen.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 16:

Velkommen hjem

Du lander i Norge efter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 13 netter på Bali
 • Privat, engelsktalende sjåfør på transfers og utflukter
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Bali

 • 3 netter i Ubud
 • 4 netter på Gili Trawangan
 • 4 netters badeferie i Sanur
 • Opplev Bali på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Øy-paradis og snorkling
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
20.495 NOK
Les mer
 • 11 netters rundreise
 • 4 netters badeferie
 • Privat, engelsktalende sjåfør på rundreisen
 • Ubud, Sidemen, Lovina og Pekutatan
 • Avslappende badeferie i Sanur
 • Mange utflukter inkludert
Inkludert i prisen
 • 18 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
22.995 NOK
Les mer