Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Reiser til Bali

 • 3 netter i Ubud
 • 4 netter på Gili Trawangan
 • 4 netters badeferie i Sanur
 • Opplev Bali på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Øy-paradis og snorkling
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.995 NOK
Les mer
 • 4 netter i Ubud
 • 4 netter på Nusa Lembongan
 • 3 netter i Sanur
 • Barnevennlige hoteller med basseng
 • Få hoteller og minimal reisetid
 • Mange utflukter inkludert
 • Flere dager på egen hånd
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
21.995 NOK
Les mer
 • 11 netters rundreise
 • 4 netters badeferie
 • Privat sjåfør/guide
 • Ubud, Sidemen, Lovina og Pekutatan
 • Avslappende badeferie i Sanur
 • Mange utflukter inkludert
Inkludert i prisen
 • 18 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
23.495 NOK
Les mer
Reiser til Bali

Drømmer du om en reise til Bali? Eller er du ikke helt overbevist enda?

Bali har uendelig mange opplevelser å by på og er en fantastisk feriedestinasjon, uansett om du reiser alene, som par, med venner, på brylluppsreise, med barn eller noe helt sjette.

Her er fem gode grunner til å reise til Bali.

Kulturelt mangfold

Bali er kjent for sin unike kultur som kombinerer hinduistisk religion med lokale tradisjoner. Øya er full av fargerike seremonier, kunstneriske uttrykk og tradisjonelle danser som gir besøkende et dypt innblikk i balinesisk kultur og spiritualitet.

Fantastisk natur

Bali byr på imponerende naturskjønnhet med majestetiske vulkaner, frodige rismarker, idylliske strender og dype skoger. Besøkende kan utforske det fantastiske landskapet ved å vandre opp på vulkanene, besøke templer midt i regnskogen og slappe av på de gylne strendene.

Gjestfri lokalbefolkning

Balineserne er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet. Besøkende vil føle seg velkomne og hjemme på øya, og lokalbefolkningen deler gjerne av sin kultur og skaper uforglemmelige opplevelser for turister.

Kulinariske opplevelser

Balinesisk mat er en herlig blanding av smakfulle retter, ferske råvarer og lokale krydder. Øya er hjemsted for et vell av restauranter og warungs (lokale spisesteder) der besøkende kan prøve autentiske balinesiske retter og utforske den rike smakspaletten.

Opplevelser og aktiviteter

Enten du liker surfing, dykking, trekking eller yoga, har Bali noe for enhver smak. Øya byr på spennende opplevelsesaktiviteter og muligheter til å fordype seg i en verden av velvære. Du kan utforske skjulte fossefall, delta på yogatimer på stranden eller dykke ned i det krystallklare vannet for å utforske det fargerike undervannslivet.

Er du klar til å reise? Eller er det noe du ønsker å vite mer om?

Ring da til våre flinke reiseeksperter på tlf. 21955827 og få en snakk om de muligheter, som en reise til Bali eller en av våre mange andre destinasjoner kan by på.

Severdigheter og opplevelser på Bali

Bali, også kjent som "Gudenes øy", er et paradisisk reisemål kjent for sin utrolige skjønnhet, kultur og mangfold. I tillegg til flotte strender og fantastisk natur, byr Bali på et bredt spekter av aktiviteter som vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Dykking og snorkling

Bali er et av verdens beste dykkesteder med fantastiske korallrev og et fargerikt marint liv. Utforsk dyphavets mysterier ved å bli med på dykke- og snorkleturer.

Kulturskatter

Fordyp deg i Balis kultur ved å besøke tradisjonelle landsbyer som Ubud, der du kan se tradisjonelle danseforestillinger, besøke kunstgallerier og smake på autentisk balinesisk mat. Besøk også de vakre templene som er gjennomsyret av historie og spiritualitet.

Aktive opplevelser

For eventyrlystne sjeler tilbys spennende aktiviteter som sykling gjennom landskapet og elverafting. Her får du oppleve Balis naturlige skjønnhet på nært hold.

Luksuriøst spa og velvære

Besøk luksuriøse spa- og velværesentre hvor du kan nyte tradisjonell balinesisk massasje, aromaterapi og yoga for å koble sammen kropp og sinn.

Shopping og kunst

Bali er kjent for sitt kunsthåndverk og sine lokale markeder. Ta en tur til markeder som Ubud-markedet for å kjøpe suvenirer, håndlagde smykker, klær og kunst fra lokale kunstnere.

Enten du er eventyrlysten, kultursøkende eller bare vil slappe av, har Bali et bredt utvalg av aktiviteter for enhver smak.

Balis dyreliv

Bali er et sant paradis for dyreelskere som ønsker å utforske øyas fascinerende dyreliv. Fra majestetiske elefanter til fargerike koraller og skilpadder - Bali byr på et bredt spekter av opplevelser for enhver dyreentusiast.

Besøk Balis dyreparker

Balis dyreparker, inkludert Bali Zoo, Bali National Park og Bali Bird Park, huser hundrevis av dyrearter fra hele verden. Utforsk disse parkene og kom tett på sjeldne fugler, pattedyr og eksotiske reptiler. 

Du kan også besøke elefantparker på Bali, der du kan komme tett på de majestetiske dyrene og mate eller bade dem. Du kan besøke Mason Elephant Park, som ligger nord for Ubud.

Dyreliv i havet

Oppdag livet under havoverflaten ved å delta i aktiviteter som delfinsafari, snorkling, jobb med havskilpadder eller en båttur med glassbunn. Bidra til bevaring av havskilpadder, og nyt det unike perspektivet fra en båt med glassbunn som lar deg se livet under vann uten å bli våt om føttene.

Enten du foretrekker å utforske Balis dyreliv til lands eller til vanns, finnes det mange spennende muligheter for å skape uforglemmelige opplevelser og forstå øyas rike naturarv. Utforsk Balis dyreliv og la deg fortrylle av det unike samspillet mellom mennesker og dyr på denne fantastiske øya.

På besøk i Ubud

Når du besøker Ubud på Bali, kan du dra ut på egen hånd til den verdensberømte apeskogen, en av Ubuds mest populære attraksjoner. Utforsk dette naturreservatet, som er hjemmet til frekke aper. Husk å holde styr på eiendelene dine, for apene er kjent for sin nysgjerrighet.

Ubud byr på en rekke spennende aktiviteter. Utfordre deg selv med rafting på den hellige Ayung-elven, eller bli med på et autentisk balinesisk matlagingskurs der du kan lære hemmelighetene bak de deiligste rettene.

monkey forest 1

Giliøyene

Besøk Gili Trawangan, også kjent som Gili T. Gili Trawangan er den største av de tre Gili-øyene utenfor nordvestkysten av Bali, og sjarmerer besøkende med sine hvite sandstrender, asurblått hav og en unik atmosfære av uformell eleganse.

Strendene på Gili Trawangan er som tatt ut av et postkort, med fin hvit sand og krystallklart vann. Her kan du tilbringe dagene med å slappe av på stranden, slikke sol og ta en forfriskende dukkert i det varme havet. De pittoreske solnedgangene er et absolutt must, og øya er kjent for sin fredelige atmosfære.

Dykkere og snorklere vil elske undervannsverdenen på Gili Trawangan. Koraller i alle regnbuens farger og et mangfold av fisk og havskilpadder gjør hvert eneste dykk eller snorkeltur til en uforglemmelig opplevelse. 

Se våre ferier til Gili her:

Bali og Gili

Aktive Bali og Gili

gili trawangan 1

Bali med barn

Drømmer du om en familieferie fylt med eventyr, kultur og skjønnhet? Bali er det ideelle reisemålet for deg og barna dine. Øya byr på en unik blanding av spennende aktiviteter, vakker natur og en vennlig lokalbefolkning som vil skape uforglemmelige minner for hele familien.

Barnevennlige strender

Bali har et vell av barnevennlige strender med myk sand og grunt vann, ideelt for lek og plasking i vannet. Sanur Beach og Nusa Dua Beach er spesielt kjent for sin barnevennlige atmosfære og muligheter for vannsportsaktiviteter som riverrafting, delfiner i Lovina og snorkling.

Kulturelle opplevelser

La barna bli kjent med Balis rike kultur gjennom besøk til tempelseremonier og tradisjonelle danseforestillinger. Barna vil elske å utforske de fargerike markedene der de kan smake på lokale delikatesser og se håndverkere i arbeid.

Dyreopplevelser

Ta familien med til ulike dyreparker der dere kan se ville dyr i naturlige omgivelser og til og med dra på safari.

Opplevelser i naturen

Dra på spennende naturopplevelser sammen med familien. Besøk de vakre risterrassene i Tegalalang og utforsk imponerende fossefall som Tegenungan-fossen. Familien kan også sykle gjennom de frodige rismarkene.

Barnevennlige aktiviteter

Bali byr på et vell av barnevennlige aktiviteter som kunst- og håndverksverksteder, matlagingskurs for barn og morsomme surfetimer. Mange hoteller har også barneklubber med morsomme aktiviteter, slik at foreldrene kan slappe av mens barna leker i trygge omgivelser.

tirta empul with child

Reis med Flamingo Tours til Bali

Hos Flamingo Tours er vi opptatt av å gjøre hele planleggingsprosessen så enkel og oversiktlig som mulig, og har du ønsker om endringer, tilpasser vi gjerne reisen din slik at du får drømmereisen til Bali.

Kontakt oss på tlf. 21955827 for en uforpliktende prat om dine drømmer og muligheter, eller la deg inspirere av reiseforslagene våre nedenfor:

Bali og Gili

Det beste av Bali med strandferie

Aktive Bali og Gili

Bali med barn

Kort og godt: Bali

Autentiske Bali