>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Se, duft og merk det autentiske Bali på en herlig sykkeltur gjennom rismarker og lokale landsbyer.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til landsbyen Kintamani, som ligger rett ved Batur-vulkanens krater. Herfra starter den koselige sykkelturen.

Underveis på sykkelturen, som primært går nedoverbakke og som derfor er velegnet for alle, opplever du små, hinduistiske landsbyer og dekorative risterrasser, fasinerende templer og vakre landskaper.

Sykkelturen ender i Ubud, der du spiser lunsj. Lunsjen er inkludert i prisen. Heretter blir du kjørt tilbake til hotellet.

Les mer

White water rafting gjennom jungelen på den hellige Ayung-elven er en uforglemmelig opplevelse!

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startpunktet for rafting-turen. Her får du grundige instruksjoner og får utlevert redningsvest, paddel og hjelm.

Deretter starter den cirka to timer lange rafting-tur, som tar deg gjennom jungelen forbi små landsbyer, betagende natur og vakre vannfall.

Etter rafting-turen er det tid til å skifte klær, innen du får servert en lekker lunsj. Denne er inkludert i prisen.

Etterpå blir du kjørt tilbake til hotellet.

 

Praktisk info

Turen er velegnet for alle i normal fysisk form og barn over 7 år er velkommen.

I tillegg til guiden kan det være opp til seks personer i hver båt.

På båten finns en vanntett pose/veske, der du kan oppbevare de tingene, som ikke får bli våte.

Husk:

- Sko eller sandaler, som tåler vann

- Tørre klær

- Lommepenger til drikkevarer og tips

Les mer

Besøk den verdensberømte Mason Elephant Park ved landsbyen Taro nord for Ubud og kom helt tett på de majestetiske elefantene.

Elefantparken har fått et gullsertifikat for sitt arbeid for å gi elefantene de best mulige betingelser i forhold til blant annet omsorg, mat, levevilkår og sykepleie.

Besøket inkluderer lunsj og en 30 minutters ridetur på ryggen av en elefant.

Både barn og voksne kan få en opplevelse for livet i den koselige elefantparken.

Les mer

Bli med på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og opplev den spektakulære morgenutsikt fra Batur-vulkanen.

Du blir hentet på hotellet omkring kl. 2.30 og kjørt til startpunktet for vandreturen. Det kan være litt kaldt i begynnelsen, så husk å ta med varme klær. Så snart solen står opp, blir det fort varmt, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen av Mount Batur ligger 1717 m over havets overflate og turen opp er relativt krevende, men å vandre på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk opplevelse.

Du ankommer toppen av Batur-vulkanen i tide til å oppleve den spektakulære soloppgang og den fantastiske morgenutsikt over krateret og innsjøen.

På toppen serveres frokost i form av en matpakke og på vei ned kan du nyte utsikten til det imponerende vulkanske landskapet og utforske de tre yngste kraterne.

Etter en uforglemmelig opplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbake til hotellet i Ubud.

 

Praktisk info:

Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form.

Vær oppmerksom på at kvaliteten av soloppgang og utsikt ikke kan garanteres, for det avhenger av været.

Det er mulig å kombinere trekkingturen med rafting på ettermiddagen.

Les mer

En opplevelsesrik heldagsutflukt, der du opplever noe av det aller beste, som området omkring Ubud har å by på.

Høydepunkter

  • Vanntempelet Tirta Empul
  • Kongegravene ved Gunung Kawi
  • Risterrassene ved Tegalagang
  • Bali Bird Park

 

Turbeskrivelse

Etter en deilig frokost på hotellet kjører du til det hellige vanntempelet Tirta Empul, som ligger mindre enn en times kjøretur nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann betraktes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i renselses-seremonier.

For turister er det også mulig å få lov å bade i det hellige vannet inne i tempelkomplekset.

Deretter går turen videre til de fasinerende kongegraver ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et av de eldste på Bali og som består av ti vakre templer hugget inn i klippeveggen. For å komme ned til templene og den hellige Pakerisan-elven, følger du trappene forbi grønne risterrasser og gjennom den frodige regnskogen.

Etter besøket ved Gunung Kawi kjører du videre til de berømte risterrasser ved Tegalagang, som anses for å være noen av de mest spektakulære på hele Bali.

Heretter spiser du lunsj på en koselig, lokal restaurant og deretter går turen videre til Bali Bird Park, som er en vidunderlig vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler.

Sist på ettermiddagen kjører du tilbake til hotellet i Ubud, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Les mer

Du starter dagen med å kjøre til Kintamani-høylandet og på veien dit kan du nyte utsikten til vakre landskaper og små landsbyer.

Fra Kintamani-høylandet er det en formidabel utsikt til den imponerende Batur-vulkan og Lake Batur.

Heretter kjører du videre til en krydder- og kaffeplantasje, som er kjent for å produsere noe av verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighet for å prøvesmake fler av de unike kaffetyper, som finns i Indonesia.

Siste stopp på dagens utflukt er den tradisjonelle landsby Penglipuran, der de lokale fortsatt lever en typisk balinesisk livsstil med alle de regler og ritualer, som hører til. Her får du en fantastisk innsikt i den tradisjonelle, balinesiske livsstil og hverdag.

Heretter går turen tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Les mer

Opplev det beste av magiske og mystiske Øst-Bali på en opplevelsesrik heldagsutflukt til modertemplet Besakih, den hellige Agung-vulkanen og landsbyen Tenganan.

Første stopp på turen er modertemplet Besakih ved den hellige Agung-vulkanen. Tempelet er det største, helligste og viktigste hindutempel på hele Bali og består av 23 templer, som alle henger sammen. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset.

Etter besøket ved Besakih kjører du til Rendang, der det er tid til lunsj (ikke inkludert i prisen), innen turen går videre til landsbyen Tenganan.

Tenganan er en av de eldste landsbyer på Bali og her kan du oppleve den unike, tradisjonelle Bali Aga-kultur med sin særlige arkitektur, ritualer og seremonier.

Les mer

Hvis du virkelig vil merke det "ekte" Bali, som balineserne gjør, da er denne utflukten noe for deg.

Sammen med en hinduistisk prest ber du en tradisjonell, balinesisk bønn og mottar da en personlig renselsesvelsignelse fra presten.

Denne særlige seremonien finner sted i prestens tempel i regnskogen ved Tabanan.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å booke denne tur på balinesiske helligdager.

Les mer

Tekst kommer snart...

Les mer

Tekst kommer snart...

Les mer

Tekst kommer snart...

Les mer

Tekst kommer snart...

Les mer

Lær å tilberede et autentisk, balinesisk måltid og bli mye klokere på balinesisk matlaging med en spennende og lærerik cooking class under ditt opphold i Sidemen.

 

Undervisningen starter på morgenen og du har hele formiddagen til å tilberede et autentisk måltid under god veiledning fra en balinesisk kokk.

 

Underveis lærer du en masse om den lokale livsstilen, om balinesisk kultur, om mattradisjoner og om de eksotiske ingrediensene og krydderiene, som brukes i tilberedningen.

 

Praktisk

En cooking class i Sidemen gjennomføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, undervisning, ingredienser og lunsj.

 

Anbefales ikke for barn under 12 år.

Les mer

Se, duft og merk det autentiske Bali på en herlig sykkeltur gjennom rismarker og lokale landsbyer.

 

Sammen med en profesjonell sykkelguide drar du på en koselig og avslappende sykkeltur i området omkring Sidemen. På turen passerer dere lokale landsbyer, små templer og frodige rismarker – en fantastisk måte å få oppleve det ”ekte” Bali.

 

Underveis kan du også se frem til en overdådig, lokal lunsj.

 

Praktisk

Turen kjøres i et rolig tempo og er velegnet for alle, som kan sykle.

 

Sykkelturen gjennomføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, leie av sykkel, sykkeltur og lunsj.

Les mer

Bli med på en adrenalinfylt white water rafting på den hellige Unda River i det vakre, østlige Bali i nærheten av Sidemen og få en opplevelse for livet.

 

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startpunktet for rafting-turen. Her mottar du grundige instruksjoner og får utlevert redningsvest, paddel og hjelm.

 

Deretter starter den cirka to timer lange white water rafting på Unda-elven, forbi små landsbyer, fantastisk natur og vakre vannfall.

 

Etter rafting-turen er det tid til å skifte klær, innen du får servert en lekker lunsj.

 

Heretter blir du kjørt tilbake til hotellet.

 

Praktisk

Turen er velegnet for alle i vanlig fysisk form, som kan svømme, men anbefales ikke for barn under 12 år.

 

Det kan være opp til seks personer i hver båt foruten guiden.

 

På båten er det en vanntett pose/veske, der du kan oppbevare de tingene, som ikke skal bli våte.

 

Husk:

- Sko eller sandaler, som godt kan bli våte

- Tørre klær

- Lommepenger til drikkevarer og tips

Les mer

På denne heldagsturen kan du se frem til å oppleve noen av de største attraksjoner i hjertet av Bali.

 

Første stopp på turen er de spektakulære Gitgit-vannfallene, som er blant de vakreste og meste berømte vannfallene på Bali.

 

Heretter går turen videre til Bedugul-høylandet i det sentrale Bali, der du stopper ved et utsiktspunkt for å oppleve de berømte tvillingeinnsjøer Tamblingan og Buyan. Etter å ha nydt utsikten kjører du ned til Lake Tamblingan, som ligger omgitt av tropisk regnskog. Her kan du se frem til en koselig seiltur i en tradisjonell trekano.

 

Etter en koselig piknik går turen videre til Lake Bratan, der du kan glede deg til å oppleve det ikoniske Ulun Danu Temple. Tempelet er et av de mest fotograferte på Bali og ser nærmest ut som det flyter i den vakre Bratan-innsjøen.

 

Heretter kjører du tilbake til hotellet i Lovina, der du har kvelden til fri disposisjon.

 

Praktisk

Turen gjennomføres ved minimum 2 personer og inkluderer transport, guide, niste, kanotur og alle entreer.

Les mer

Gled deg til en opplevelsesrik utflukt, der du kommer til å oppleve vakker natur og hellige templer i det magiske, nordlige Bali.

 

På en trekkingtur gjennom jungelen opplever du blant annet det hellige vandtempel Tirta Kuning og hele fire spektakulære vannfall. Et av dem er det hellige Banyumala-vannfallet, der du får mulighet for å ta en svømmetur i det naturlige bassenget med utsikt til den frodige jungelen – en helt fantastisk opplevelse.

 

Etter trekket serveres det en lekker lunsj med lokale retter.

 

Praktisk

Turen gjennomføres ved minimum 2 personer og er avhengig av at været tillater en slik tur. Anbefales ikke for barn under 12 år.

Utflukten inkluderer transport, profesjonell trekking-guide, niste og alle entreer.

 

Les mer

Tekst kommer snart...

Les mer