Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Nyt en naturskjønn sykkeltur gjennom rismarker og små landsbyer som ikke kan nås med bil.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til landsbyen Kintamani, som ligger i nærheten av krateret til vulkanen Batur. Her spiser du en lett frokost med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen. 
 
I løpet av sykkelturen, som hovedsakelig går nedover langs små, koselige veier, får du se hinduistiske landsbyer og dekorative risterrasser, fascinerende templer og vakre landskap. Du besøker også et tradisjonelt balinesisk hus.
 
Sykkelturen avsluttes i Ubud, der dere spiser lunsj. Etterpå blir dere kjørt tilbake til hotellet.

Les mer

Rafting gjennom jungelen på den hellige Ayung-elven er en uforglemmelig opplevelse!

 

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startpunktet for raftingturen. Her får du grundige instruksjoner og blir utstyrt med redningsvest, padleåre og hjelm.

 

Deretter starter den ca. to timer lange raftingturen, som tar deg gjennom jungelen forbi små landsbyer, fantastisk natur og vakre fossefall.

 

Etter raftingturen er det tid til å skifte klær før det serveres en deilig lunsj. Denne er inkludert i prisen. Deretter blir dere kjørt tilbake til hotellet.

 

Turen passer for alle i normal fysisk form, og barn over 5 år er velkomne. I tillegg til guiden kan det være opptil fem personer i hver båt. På båten er det en vanntett pose/bag der du kan oppbevare de tingene du ikke vil skal bli våte.

 

Husk sko eller sandaler som kan bli våte, tørre klær og lommepenger til drikke og tips.

Les mer

Besøk den verdensberømte Mason Elephant Park ved landsbyen Taro nord for Ubud og kom helt tett på de majestetiske elefantene.
 
Elefantparken har fått et gullsertifikat for sitt arbeid for å gi elefantene de best mulige betingelser i forhold til blant annet omsorg, mat, levevilkår og sykepleie.
 
Her kan du blant annet prøve å håndmate eller vaske en elefant. Det er også mulig å ta en ridetur eller bare observere de vakre kjempene mens de bader i innsjøen. De fleste aktivitetene er mot ekstra betaling og kan bestilles direkte i parken.
 
Besøket inkluderer transport til og fra parken, lunsj og et Elephant Education Show, der du kan lære mer om de majestetiske elefantene.
 
Både barn og voksne kan få en opplevelse for livet i den koselige elefantparken.

Les mer

Bli med på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og opplev den spektakulære morgenutsikt fra Batur-vulkanen.
 
Du blir hentet på hotellet om natten og kjørt til en restaurant, der du får en lett frokost. Deretter kjører du til startpunktet for vandreturen. Det kan være litt kaldt i begynnelsen, så husk å ta med varme klær. Så snart solen står opp, blir det fort varmt, så det kan være en fordel med flere lag.
 
Toppen av Mount Batur ligger 1717 m over havets overflate og turen opp er relativt krevende, men å vandre på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk opplevelse.
 
Du ankommer toppen av Batur-vulkanen i tide til å oppleve den spektakulære soloppgang og den fantastiske morgenutsikt over krateret og innsjøen.
 
På toppen serveres frokost i form av en matpakke og på vei ned kan du nyte utsikten til det imponerende vulkanske landskapet og utforske de tre yngste kraterne. Tilbake ved foten av Mount Batur kan du ta en dukkert i de varme svømmebassengene ved Batur Natural Hot Springs.
 
Etter en uforglemmelig opplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbake til hotellet i Ubud.
 
Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form. Vær oppmerksom på at kvaliteten av soloppgang og utsikt ikke kan garanteres, for det avhenger av været. Det er mulig å kombinere trekkingturen med rafting på ettermiddagen.

Les mer

En tur til Bali Zoo er en fantastisk utflukt for hele familien!
 
Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til fantastiske Bali Zoo, hvor du kan oppleve mer enn 350 forskjellige dyrearter.
 
Balis eneste dyrehage fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det vennlige personalet viser deg gjerne rundt og forteller deg om de forskjellige artene og deres arbeid med dyrene.
 
En av hovedattraksjonene – spesielt for de yngste i familien – er de fascinerende elefantene, og det er både mulig å prøve å mate de majestetiske dyrene eller få en tur på ryggen til en elefant (bør kjøpes på forhånd). Elefantene i Bali Zoo blir tatt vare på og tatt vare på etter alle kunstens regler, og setene som brukes under turene er komfortable for både passasjerer og elefanter.
 
Dagsprogrammet inkluderer også mating av for eksempel løver, krokodiller og tigre.
 
Etter noen fantastiske timer i Bali Zoo, kjører du tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.
 
Praktisk
Transfer og opptil 4 timer i Bali Zoo er inkludert i prisen. Barn under 2 er gratis.

Les mer

Bli med på en guidet tur i Bali Nasjonalpark og opplev den vakre naturen og det unike dyrelivet på nært hold.
 
Turen varer cirka 2-3 timer, og du ledes gjennom den tropiske jungelen og regnskogen av en engelsktalende guide, som også kan fortelle deg om plantene og dyrene du møter på veien.
 
I Bali Nasjonalpark har du muligheten til å oppleve iguaner, leoparder, hjort, villsvin og langhaleaper, samt et mangfold av tropiske fugler og sommerfugler.
 
Det er ingen garanti for hvilke dyr du vil møte, da dette er ville dyr, men guiden vil gjøre alt han kan for at du skal få en fantastisk opplevelse på fotturen din i Bali Nasjonalpark.

Les mer

Drømmer du om å oppleve det fargerike og fascinerende livet under havets overflate? Da er en snorkletur til Menjangan-øya noe for deg.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, hvorfra du skal seile til Menjangan Island.
 
De spektakulære korallrevene rundt øya tilbyr dykking og snorkling i absolutt verdensklasse med et imponerende mangfold av dyreliv. Selv erfarne dykkere blir ofte overrasket over de mange opplevelsene som venter under havoverflaten ved Menjangan-øya.
 
Det er en engelsktalende snorkelguide på båten som gjerne lærer bort teknikker og hjelper til med å finne de beste snorklestedene.
 
Etter noen eventyrlige timer i vannet vil du seile tilbake til fastlandet, hvorfra du blir kjørt tilbake til hotellet ditt.
 
Turen varer ca. 3-4 timer og arrangeres med minimum to deltakere. Vær oppmerksom på at prisene er høyere i helger og på helligdager.

Les mer

Skal du oppleve de ville delfinene ved Lovina, må du stå opp tidlig. Til gjengjeld har du muligheten til å få en fantastisk og uforglemmelig opplevelse.
 
Kort tid etter soloppgang går du ombord på en lokal båt, som tar deg ut på det vakre Indiske Hav, hvor de ville delfinene begynner å boltre seg og leke tidlig om morgenen.
 
Siden dette er ville delfiner som lever fritt i havet, kan vi ikke garantere at de dukker opp hver dag. I de fleste tilfeller er det imidlertid gode sjanser for å oppleve delfinene utenfor kysten av Lovina – noen ganger i store flokker og andre ganger bare noen få.
 
Etter en hyggelig seiltur blir du kjørt tilbake til hotellet, hvor du kan spise frokost.
 
Turen gjennomføres med minimum to personer og kan eventuelt kombineres med andre utflukter, da du er tidlig tilbake på hotellet.

Les mer

De to utfluktene «Vandring i Bali Nationalpark» og «Snorkling ved Menjangan Island» kan enkelt kombineres til en fantastisk heldagsutflukt full av opplevelser.
 
Du starter dagen med en spennende fottur i Bali Nasjonalpark med mulighet til å oppleve det unike dyrelivet, som inkluderer iguaner, leoparder, villsvin, aper og en mengde tropiske fugler og sommerfugler.
 
Deretter seiler du til Menjangan Island, der du får muligheten til å snorkle og utforske det fascinerende livet under havoverflaten på en av Balis absolutt beste snorkle- og dykkesteder.
 
Med mange uforglemmelige opplevelser i bagasjen returnerer du til hotellet og har resten av kvelden på egen hånd.
 
Turen gjennomføres av minimum to personer.

Les mer

Se, duft og merk det autentiske Bali på en herlig sykkeltur gjennom rismarker og lokale landsbyer.
 
Under sykkelturen, som er velegnet for alle uansett alder og fysisk form, får du et unikt innblikk i lokalbefolkningens liv og hverdag i de små hinduistiske landsbyer.
 
Du vil også oppleve dekorative risterrasser og vakre landskaper, samt minnesmerket over I Gusti Ngurah Rai – en lokal nasjonalhelt som ga navn til øyas flyplass.
 
Sykkelturen ender ved den hellige muskatskogen i Sangeh, der du kan oppleve de overraskende veloppdragne apene før du blir kjørt tilbake til hotellet.
 
Lunsj, guide, utstyr og transport til og fra hotellet er inkludert. Det er mulig å bestille sykkelsete eller barnesykkel.
 
Turen anbefales fra 5 år og oppover. Yngre barn kan tas med gratis på eget ansvar.

Les mer

På dette matlagingskurset vil du få et fascinerende innblikk i balinesisk kultur og mattradisjoner. Du vil også få muligheten til å lære mye om eksotiske ingredienser og spennende krydderblandinger som er gått i arv gjennom generasjoner.
 
Matlagingskurset tilbys to ganger daglig, og velger du morgentimen inkluderer det en tur til det lokale markedet for å finne dagens råvarer. Etterpå går turen tilbake til kjøkkenet i den koselige landsbyen Lalapan, hvor du lærer å tilberede et deilig balinesisk måltid under kyndig veiledning av en lokal kokk.
 
Praktisk
Matlagingskurset i Ubud gjennomføres med minimum 2 personer og inkluderer transport, undervisning, ingredienser og lunsj.

Les mer

Se, duft og merk det autentiske Bali på en herlig 2-3 timers spasertur med en lokal guide i idylliske Sidemen.
 
Området er kjent for sin spektakulære natur med frodige skoger, endeløse risterrasser, pittoreske landsbyer og ikke minst den majestetiske Agung-vulkanen.
 
Turen starter ved hotellet, og du går både langs asfalterte veier og gjennom de idylliske risterrassene, så husk gode sko.

Les mer

Bli med på en adrenalinfylt white water rafting på Telaga Waja River, som renner fra det majestetiske Abang-fjellet gjennom fantastisk natur, små landsbyer og frodige rismarker i det vakre, østlige Bali i nærheten av Sidemen.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til startpunktet for rafting-turen. Her mottar du grundige instruksjoner og får utlevert redningsvest, paddel og hjelm.
 
Deretter starter den cirka to timer lange white water rafting, forbi små bambusbroer, vill regnskog og vakre vannfall. Turen er en opplevelse for livet, uansett om du er nybegynner eller erfaren.
 
Etter rafting-turen er det tid til å skifte klær, innen du får servert en lekker lunsj.
 
Heretter blir du kjørt tilbake til hotellet.
 
Praktisk
Turen er velegnet for alle over 12 år, som kan svømme.
 
På båten er det en vanntett pose/veske, der du kan oppbevare de tingene, som ikke skal bli våte.
 
Husk sko eller sandaler, som godt kan bli våte, tørre klær og lommepenger til drikkevarer og tips.

Les mer

Bli med på en eventyrlig dagstur og opplev det mystiske Øst-Bali.
 
Turen starter med et besøk til det fascinerende Lempuyang-tempelet, som har vært kjent blant lokalbefolkningen som et av Balis helligste i århundrer. De siste årene har tempelet også blitt mer og mer populært blant turister – spesielt på grunn av den ikoniske «porten til himmelen».
 
For å komme opp til hovedtempelet må du først bestige de 1700 bratte trappetrinnene som er hugget inn i fjellet. Turen er tøff, men når du kommer til toppen belønnes du med en helt formidabel panoramautsikt over tempelkomplekset, Agung-fjellet og den vakre naturen.
 
Turen fortsetter deretter til det berømte vannpalasset Tirta Gangga - et tidligere balinesisk kongepalass med en fascinerende labyrint av vannbassenger og fontener omgitt av frodige hager, imponerende steinutskjæringer og statuer.

Les mer

Få en unik opplevelse i den verdensberømte og prisbelønte Mason Elephant Park, som ligger i frodige omgivelser nær landsbyen Taro nord for Ubud.
 
Elefantparken er hjemmet til ca. 30 sumatraelefanter, hvorav de fleste er utrydningstruede dyr som er reddet fra den indonesiske øya Sumatra. I Mason Elephant Park, som har mottatt et gullsertifikat for dyrevelferd, får elefantene den omsorgen, maten, pleien, mosjonen og den mentale stimuleringen de trenger. Det betyr også at flere elefantunger har kommet til siden 1997, da parken ble etablert.
 
Dagens høydepunkt er nok jumbobadet, der du får skylle, vaske, skrubbe og kose med en av de søte elefantene som bor i parken.
 
Resten av tiden kan du nyte de frodige omgivelsene, observere de majestetiske elefantene mens de bader i innsjøen, ta på og håndmate dem og lære mye mer om den lekne og kritisk truede sumatraelefanten.
 
Et besøk i Mason Elephant Park er en opplevelse for livet for både barn og voksne.

Les mer

Nyt en herlig dagstur til paradisøya Nusa Penida, som ligger øst for Sanur.
 
Du blir hentet på hotellet etter frokost og kjørt til havnen i Sanur, der båten til Nusa Penida venter. Det er ingen permanent brygge i Sanur, så du går ut til båten gjennom det varme sjøvannet.
 
Ved ankomst til Nusa Penida venter en sjåfør på deg og tar deg med til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for de Tyrannosaurus Rex-formede klippene sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng som er unikt med sine smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann er det også mulig å bade i det vakre, naturlige bassenget.

Les mer

Nyt en herlig dagstur med snorkling og sightseeing på paradisøya Nusa Penida.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen i Sanur, der båten til Nusa Penida venter. Det er ingen permanent brygge i Sanur, så du går ut til båten gjennom det varme sjøvannet.
 
Når du ankommer Nusa Penida, tar du en båttur til tre av de beste snorkleplassene på øya - Bodong, Sental og SD Point, som alle byr på fantastiske undervannsopplevelser.
 
Du kan være heldig å se fargerike tropiske fisker og vakre koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, barracudaer, napoleonfisk, kulefisk og, hvis du er riktig heldig, fredelige hvittippede revhaier, skilpadder og store rokker.
 
Etter båtturen kjører en sjåfør deg til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for klippene som er formet som en Tyrannosaurus Rex sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann kan du også svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Les mer

Bali Bird Park er en fantastisk vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler. Parken spiller en viktig rolle i beskyttelsen av truede dyr i Indonesia og er hjem for mer enn 1300 fugler og 250 fuglearter, deriblant 40 truede indonesiske fuglearter.
 
Parken er et flott reisemål for hele familien, og i tillegg til de mange vakre fuglene finnes det også en 4D-kino, en reptilpark, en suvenirbutikk og ulike show og fôringer.
 
Inkludert i turen er transport, inngangsbillett og en matbit, som vanligvis består av kaffe/te og kake.

Les mer

Nyt en koselig og svært barnevennlig utflukt i en båt med glassbunn, og kom tett på de grønne havskilpaddene.
 
Turen starter ved Tanjung Benoa Beach, der dere går om bord i glassbunnsbåten og seiler ut fra kysten for å oppleve det imponerende undervannslandskapet og de tropiske fiskene i havet. Ta gjerne med litt brød slik at barna kan mate fiskene fra båten.
 
Deretter fortsetter dere til Turtle Island Conservation, der dere kan lære om arbeidet med å beskytte de truede grønne havskilpaddene på Bali. Du får også en unik mulighet til å se skilpaddene på nært hold og lære å ta vare på dem - en spennende opplevelse for både barn og voksne.
 
Turen tar ca. 1 time pluss transport fra/til hotellet og anbefales først og fremst for barn over 3 år.
 
Barn under 3 år er velkomne, men dekkes ikke av operatørens forsikring. Det er heller ingen redningsvester for barn under 3 år, så vi anbefaler å ta med redningsvest selv til de minste barna.

Les mer

Besøk Saba Asri Sea Turtle Conservation og bli med på skilpaddearbeid for en dag!
 
Dette bevaringssenteret ble etablert etter at Made Kikik fikk en hjerteskjærende opplevelse da han så skilpaddeegg bli spist av hunder på stranden. Han ble berørt av dette og bestemte seg for å ta med eggene hjem for å beskytte dem og gi dem en sjanse til å klekkes.
 
I 2010 ble skilpaddeungene sluppet ut på stranden sammen med lokalbefolkningen. Denne opplevelsen inspirerte ham til å starte et senter der han kunne hjelpe skilpaddene og dele denne unike opplevelsen med andre.
 
Hvis du ønsker å bidra og delta i vedlikeholdet av skilpaddesenteret, har du nå muligheten til å jobbe med skilpaddene en dag.
 
Blant høydepunktene er
  • Møte med Made Kikik, grunnleggeren av skilpaddereservatet, som forteller spennende historier om stedet.
  • Lære om skilpaddenes livssyklus, ulike arter, egglegging og mye mer.
  • Du får hjelpe til med vedlikeholdsarbeid på stedet, for eksempel rengjøring av skilpaddebassengene.
  • Kjøpe inn fersk skilpaddemat og mate skilpaddene.
  • Du hjelper til med å rydde Saba-stranden for plastavfall.
 
Turen er ikke egnet for barn under 3 år.

Les mer

Waterbom Bali er ikke bare et badeland, det er et av verdens beste og byr på en mengde vannbaserte attraksjoner og aktiviteter for alle aldre.
 
Hvis du har med deg mindre familiemedlemmer, finner du områder som plaskebasseng og bølgebasseng som er skreddersydd for barn som elsker vannlek og plaskeaktiviteter. En familiefavoritt er den sakteflytende "Lazy River", der dere kan hoppe i en oppblåsbar båt sammen og nyte en avslappende tur gjennom parken.
 
Hvis du er litt eldre eller reiser med voksne barn, vil Waterbom Bali tilfredsstille dine eventyrlystne behov. "Climax" er en av de mest ettertraktede skliene som sender modige besøkende gjennom en bratt og forbløffende tur. Denne rutsjebanen er ideell for dem som er ute etter en intens og morsom opplevelse. Det finnes også andre raske og svingete sklier som garanterer spenning for eldre barn og voksne.
 
Når sulten melder seg, trenger du ikke lete lenge. Parken har mange spisesteder som serverer et bredt utvalg av både nasjonale og internasjonale retter for å stille sulten.
 
Waterbom Bali klarer å kombinere spenning og sikkerhet på en måte som gjør det til det ideelle stedet for dem som ønsker en morsom dag i solen.

Les mer

Nyt en uforglemmelig dagstur til den idylliske paradisøya Nusa Penida, som ligger i nærheten av Lembongan.
 
Etter en deilig frokost blir du hentet direkte på hotellet og kjørt til havnen i Lembongan, der en privat båt venter på deg for å frakte deg til Nusa Penida.
 
Ved ankomst til Nusa Penida vil en privatsjåfør ønske deg velkommen og vise deg tre av øyas mest fantastiske severdigheter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av Nusa Penidas hovedattraksjoner, vil forbløffe deg med klipper som fra fugleperspektiv ligner en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen av klippene åpner det seg en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden, omgitt av bratte klipper og turkisblått hav.
 
Broken Beach byr på en sjarmerende liten lagune, kjent for sin naturlige steinbue som omfavner bukten og lar sjøvannet strømme inn og ut. En spasertur rundt lagunen gir deg en fortryllende utsikt over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du fordype deg i den fantastiske panoramautsikten, og ved lavvann er det til og med mulig å svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Les mer

Nyt en herlig dagstur med snorkling og sightseeing på paradisøya Nusa Penida.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen på øya Lembongan, der båten til Nusa Penida venter. 
 
Når du ankommer Nusa Penida, tar du en privat båttur til tre av de beste snorkleområdene på øya - Gamat Bay, Wall Bay og GT Point, som alle byr på fantastiske undervannsopplevelser.
 
Du kan være heldig å se fargerike tropiske fisker og vakre koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, barracudaer, napoleonfisk, kulefisk og, hvis du er riktig heldig, fredelige hvittippede revhaier, skilpadder og store rokker.
 
Etter båtturen står en sjåfør klar til å ta deg med til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for klippene som er formet som en Tyrannosaurus Rex sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, som er omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann er det også mulig å svømme i det vakre, naturlige bassenget.
 
Denne turen anbefales spesielt i tørketiden, når sikten under vann er på sitt beste.

Les mer

Banjar Hot Spring er en av Balis naturskatter og ligger i den sjarmerende landsbyen Banjar nær Lovina på nordkysten av øya. Denne varme kilden er et populært feriemål, og mange mener at vannet har terapeutiske egenskaper og potensielle helsefordeler.
 
De varme kildene består av flere små bassenger der du kan dyppe deg i det beroligende vannet. Stedet er omgitt av frodige tropiske hager og skaper en atmosfære av fred og ro. Det er et flott sted å slappe av, og mange liker å tilbringe tid i de varme bassengene, som er en forfriskende kontrast til det travle bylivet.
 
Etter en avslappende opplevelse ved Banjar Hot Spring går turen videre til Gitgit-fossen, en av Balis mest ikoniske fossefall. Dette imponerende naturskjønne vidunderet ligger nord på Bali, ikke langt fra Singaraja. Fossen er lett tilgjengelig, og en kort fottur gjennom et vakkert skogsområde tar deg til dette imponerende synet. Gitgit-fossen er kjent for sin fantastiske høyde og den frodige, grønne vegetasjonen som omgir den.
 
Sammen utgjør Banjar Hot Spring og Gitgit-fossen en perfekt kombinasjon av avslapning og naturskjønnhet som beriker enhver tur til Balis nordkyst. Her får du muligheten til å fordype deg i det helbredende vannet mens du nyter den fantastiske skjønnheten Bali har å by på.

Les mer

Du blir hentet på hotellet og kjørt til det fantastiske Uluwatu-tempelet, som ble bygget på 1000-tallet og er et av de seks viktigste templene for å bevare Balis åndelige balanse.
 
Arkitektonisk imponerer tempelet med sin tradisjonelle balinesiske byggestil, de komplekse steinutskjæringene og den dramatiske beliggenheten på kanten av klippene.
 
Et unikt trekk ved Uluwatu-tempelet er den daglige Kecak-forestillingen, som finner sted på en naturlig anlagt friluftsscene i nærheten av tempelet. Uluwatu Kecak Dance er en energisk forestilling der et kor av menn i tradisjonelle klær fremfører en fascinerende dans. Dansen foregår i vakre tropiske omgivelser, og lyset fra solnedgangen kaster et gyllent skjær over både dansere og publikum og skaper en magisk atmosfære.
 
Etter den kunstneriske opplevelsen fortsetter dagen til Jimbaran Bay, der en deilig sjømatmiddag venter. Jimbaran er kjent for å være Balis mest populære sted for grillet fisk, og du kan nyte et overdådig sjømatmåltid ved vannkanten. Lyden av bølgene og den gylne sandstranden skaper en uforglemmelig ramme rundt middagen. Etter at smaksløkene er skjemt bort, kjører sjåføren deg tilbake til hotellet.

Les mer

Du går om bord i en båt med glassbunn ved bredden av Tanjung Benoa Beach. Glassbunnsbåten seiler ut på havet, og du kan se ned til 300-500 meter fra land.
 
Den erfarne båtsjåføren er din guide mens du beundrer det vakre undervannslandskapet gjennom båtens glassbunn. Du vil bli forbløffet over synet av fargerike fisker og frodige sjøplanter. Husk å ta med litt brød, slik at du kan mate fiskene mens du seiler.
 
Turen går videre til Turtle Island, en kort båttur på 15 minutter. Når du ankommer Tanjung Benoas skilpaddeøy, inviterer guiden deg til å se de majestetiske grønne skilpaddene. Her får du også muligheten til å lære om stell og bevaring av skilpadder, fra de nyklekkede ungene til de eldre skilpaddene som har levd i flere tiår. 
 
Til slutt tar du en tradisjonell trebåt til snorkleområdet. Her kan du nyte skjønnheten ved korallrevene og det livlige havmiljøet, der du kan observere fargerike fisker og et vell av marine planter. Takket være det rolige og klare vannet i Tanjung Benoa er dette det ideelle stedet for nybegynnere å utforske undervannsskjønnheten ved snorkling.
 
Alt nødvendig snorkelutstyr er inkludert, slik at du kan nyte denne uforglemmelige opplevelsen i ditt eget tempo.

Les mer