Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Trekking på Batur-vulkanen

Bli med på et fantastisk sunrise trek på Mount Batur og opplev den spektakulære soloppgangen og utsikten fra toppen. Les mer og book turen her.

Trekking på Batur-vulkanen

Bali

Bli med på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og opplev den spektakulære morgenutsikt fra Batur-vulkanen.
 
Du blir hentet på hotellet om natten og kjørt til en restaurant, der du får en lett frokost. Deretter kjører du til startpunktet for vandreturen. Det kan være litt kaldt i begynnelsen, så husk å ta med varme klær. Så snart solen står opp, blir det fort varmt, så det kan være en fordel med flere lag.
 
Toppen av Mount Batur ligger 1717 m over havets overflate og turen opp er relativt krevende, men å vandre på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk opplevelse.
 
Du ankommer toppen av Batur-vulkanen i tide til å oppleve den spektakulære soloppgang og den fantastiske morgenutsikt over krateret og innsjøen.
 
På toppen serveres frokost i form av en matpakke og på vei ned kan du nyte utsikten til det imponerende vulkanske landskapet og utforske de tre yngste kraterne. Tilbake ved foten av Mount Batur kan du ta en dukkert i de varme svømmebassengene ved Batur Natural Hot Springs.
 
Etter en uforglemmelig opplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbake til hotellet i Ubud.
 
Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form. Vær oppmerksom på at kvaliteten av soloppgang og utsikt ikke kan garanteres, for det avhenger av været. Det er mulig å kombinere trekkingturen med rafting på ettermiddagen.

Priser

Pris pr person
1285 NOK
Prisen inkluderer transport, guide, lunsj og en svømmetur i Batur Natural Hot Springs.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer