Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Topp 5: Attraksjoner i Ubud

Er du nysgjerrig på å utforske Ubuds fortryllende skjønnhet? Les mer her for å få inspirasjon og innsikt i hvordan din neste tur til Bali kan se ut. Opplev Ubud, kulturen og omgivelsene på egen hånd - et helt spesielt feriemål.

Ubuds kunstneriske sjel

Ubud er mer enn bare en by, det er hjertet av Balis kunst og kultur. Omgitt av grønne risterrasser og kløfter er Ubud en by der tradisjon og moderne liv smelter sammen.

Utforsk de smale gatene, der du finner alt fra kunsthåndverk til økologiske restauranter. Butikkene er fulle av lokale skatter som keramikk, vesker og velduftende oljer.

Besøk de lokale templene og opplev den religiøse og seremonielle rikdommen som finnes i hvert hjørne av byen. Ubud er et sted der kultur og natur lever side om side.

I denne bloggen finner du de fem største severdighetene du bare må besøke i Ubud.

Fakta om Bali
 • Denpasar
 • Bahasa Indonesia og balinesisk
 • Indonesiske rupier (IDR)
 • 4,22 millioner
 • 22-32°C
 • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer
 • 4 netter i Ubud
 • 4 netter på Nusa Lembongan
 • 3 netter i Sanur
 • Barnevennlige hoteller med basseng
 • Få hoteller og minimal reisetid
 • Mange utflukter inkludert
 • Flere dager på egen hånd
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
22.495 NOK
Les mer

1. Monkey Forest i Ubud

Utforsk Monkey Forest i Ubud, et av Balis mest unike naturreservater, der en fortryllende verden venter.

I denne frodige skogen lever hundrevis av lekne og nysgjerrige makakaper med lang hale.

Apene streifer fritt omkring i sitt naturlige habitat i Ubuds vakre natur. Mens du vandrer langs de skyggefulle stiene, kan du oppleve det fascinerende samspillet og adferden til disse intelligente primatene som lever i et tett sammensveiset samfunn.

Monkey Forest er ikke bare et reservat for dyreliv, men også et hellig område som huser gamle hindutempler med røtter flere hundre år tilbake i tid.

Hele skogen er en frodig labyrint av stier, mosedekkede statuer og små bekker som skaper en atmosfære av mystikk og ro.

Her kan du trekke pusten dypt og føle deg i kontakt med naturen mens du vandrer gjennom dette naturskjønne vidunderet.

2. Tegalalang Rice Terrace

Tegalalang Rice Terrace i Ubud på Bali er en av de mest ikoniske og fotogene severdighetene på øya. Tegalalang er kjent for sine vakre, treformede risterrasser og byr på en enestående utsikt over det grønne og frodige landskapet som er så karakteristisk for Balis landsbygd.

Disse risterrassene er et fantastisk eksempel på det tradisjonelle balinesiske vanningssystemet subak, en eldgammel metode for å distribuere vann som er avgjørende for risdyrking på øya.

Besøkende i Ubud bør ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Tegalalang risterrasse. Det er et perfekt sted for en spasertur for å nyte den friske luften og den fantastiske utsikten.

Området rundt terrassene byr også på flere kafeer og butikker der du kan slappe av og nyte den lokale atmosfæren. Terrassene ligger bare en kort kjøretur fra Ubud, noe som gjør det til et lett tilgjengelig utfluktsmål for alle som besøker denne populære byen sentralt på Bali.

Det er et must for alle som besøker Ubud og ønsker å oppleve øyas naturlige skjønnhet og kulturelle rikdom.

Ekstra turer

Bali Bird Park er en fantastisk vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler. Parken spiller en viktig rolle i beskyttelsen av truede dyr i Indonesia og er hjem for mer enn 1300 fugler og 250 fuglearter, deriblant 40 truede indonesiske fuglearter.
 
Parken er et flott reisemål for hele familien, og i tillegg til de mange vakre fuglene finnes det også en 4D-kino, en reptilpark, en suvenirbutikk og ulike show og fôringer.
 
Inkludert i turen er transport, inngangsbillett og en matbit, som vanligvis består av kaffe/te og kake.

Les mer

Banjar Hot Spring er en av Balis naturskatter og ligger i den sjarmerende landsbyen Banjar nær Lovina på nordkysten av øya. Denne varme kilden er et populært feriemål, og mange mener at vannet har terapeutiske egenskaper og potensielle helsefordeler.
 
De varme kildene består av flere små bassenger der du kan dyppe deg i det beroligende vannet. Stedet er omgitt av frodige tropiske hager og skaper en atmosfære av fred og ro. Det er et flott sted å slappe av, og mange liker å tilbringe tid i de varme bassengene, som er en forfriskende kontrast til det travle bylivet.
 
Etter en avslappende opplevelse ved Banjar Hot Spring går turen videre til Gitgit-fossen, en av Balis mest ikoniske fossefall. Dette imponerende naturskjønne vidunderet ligger nord på Bali, ikke langt fra Singaraja. Fossen er lett tilgjengelig, og en kort fottur gjennom et vakkert skogsområde tar deg til dette imponerende synet. Gitgit-fossen er kjent for sin fantastiske høyde og den frodige, grønne vegetasjonen som omgir den.
 
Sammen utgjør Banjar Hot Spring og Gitgit-fossen en perfekt kombinasjon av avslapning og naturskjønnhet som beriker enhver tur til Balis nordkyst. Her får du muligheten til å fordype deg i det helbredende vannet mens du nyter den fantastiske skjønnheten Bali har å by på.

Les mer

Nyt en naturskjønn sykkeltur gjennom rismarker og små landsbyer som ikke kan nås med bil.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til landsbyen Kintamani, som ligger i nærheten av krateret til vulkanen Batur. Her spiser du en lett frokost med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen. 
 
I løpet av sykkelturen, som hovedsakelig går nedover langs små, koselige veier, får du se hinduistiske landsbyer og dekorative risterrasser, fascinerende templer og vakre landskap. Du besøker også et tradisjonelt balinesisk hus.
 
Sykkelturen avsluttes i Ubud, der dere spiser lunsj. Etterpå blir dere kjørt tilbake til hotellet.

Les mer

3. Tegenungan-fossen

Tegenungan-fossen, en av Balis mest pittoreske naturattraksjoner, er en forfriskende oase midt i øyas frodige jungel.

Den imponerende fossen ligger i en dyp dal med frodig tropisk vegetasjon, og er et populært stoppested for dem som ønsker en kombinasjon av eventyr og avslapping i naturens skød.

Etter hvert som du nærmer deg Tegenungan, blir lyden av det brusende vannet mer og mer intens, og du får en fantastisk utsikt.

Den kraftige vannstrømmen kombinert med den grønne jungelen rundt skaper en følelse av å være i en annen verden.

Besøkende har mulighet til å bade i bassengene med friskt, kjølig vann ved foten av fossen.

Det klare, forfriskende vannet er et kjærkomment avbrekk fra Balis varme.

Dette er en unik mulighet til å svømme i et naturlig basseng omgitt av tropisk flora.

Tegenungan byr også på flere utsiktspunkter der du kan nyte utsikten over fossen og de naturlige omgivelsene.

Ofte stilte spørsmål

Ubud har et tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på rundt 28 grader. Siden byen ligger i høylandet, kan du regne med forfriskende regnskyll innimellom.

Ubuds største attraksjoner inkluderer apeskogen, Goa Gajah (elefantgrotten) og Tegenungan-fossen. Disse stedene byr på en unik blanding av natur og kultur.

Ja, Ubud er et flott sted for familier. Det finnes aktiviteter og attraksjoner for alle aldre, fra naturutflukter til kulturopplevelser.

Det anbefales å tilbringe minst 3-4 dager i Ubud for å oppleve kulturen, naturen og atmosfæren i byen fullt ut.

4. Ubud sentrum

Ubud, som er Balis kulturelle sentrum, er også kjent for sitt pulserende restaurantliv med et utrolig utvalg av restauranter, barer og lokale spisesteder.

Ubud har noe for enhver smak, fra tradisjonell balinesisk mat til moderne gastronomi.

Restaurantene her serverer et bredt utvalg av retter, inkludert sunne, økologiske og vegetariske alternativer, ofte tilberedt med ferske, lokalt dyrkede ingredienser.

I Ubuds gater ligger det mange koselige kafeer og bistroer der du kan smake på autentisk balinesisk mat. For de som ønsker en finere matopplevelse, finnes det flere eksklusive restauranter som tilbyr utsøkte retter med internasjonalt preg.

Utelivet i Ubud er mer avslappet og fokuserer på avslappede barer og lounger, perfekt for en rolig kveld med god musikk og deilige cocktails eller lokale viner. Flere av disse stedene tilbyr også levende musikk eller kulturelle opptredener, noe som er en unik måte å tilbringe kvelden på.

Ubud er et paradis for matelskere, der lokale mattradisjoner møter global kreativitet.

5. Campuhan Ridge Walk

Campuhan Ridge Walk i Ubud på Bali er en populær vandrerute som er kjent for sin fantastiske natur og fredelige atmosfære.

Ruten byr på pittoresk utsikt over bølgende grønne åser og frodige daler, noe som gjør den til et yndet sted for både naturelskere og fotografer.

Turen er relativt enkel og tilgjengelig for alle aldre, noe som gjør den til en ideell aktivitet for dem som ønsker en avslappende opplevelse i Ubuds naturskjønne omgivelser.

Stien begynner i nærheten av Ubud sentrum, noe som gjør den lett tilgjengelig og perfekt for en morgen- eller kveldstur der du kan nyte det myke lyset ved soloppgang eller solnedgang.

Campuhan Ridge Walk er en fantastisk måte å oppleve den naturlige skjønnheten som omgir Ubud på, og gir besøkende en pause fra byens kjas og mas.

Været i Ubud

Ubud Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Maks. temperatur 30 30 31 31 30 30 29 29 30 31 31 31
Min. temperatur 24 24 24 24 23 23 22 22 23 23 24 24
Nedbør i mm per dag 11 9 8 4 4 3 4 2 4 6 6 9
Soltimer per dag 8 8 8 10 10 3 10 10 10 10 9 8

Trenger du hjelp til å finne den perfekte reisen?

Drømmer du om å oppleve det kunstneriske og kulturelle Ubud, Balis hjerte? Våre erfarne reisekonsulenter hjelper deg med å skreddersy den perfekte reisen. Ubud er en unik blanding av fantastisk natur, fascinerende kultur og kunstneriske opplevelser.

 

Fyll ut skjemaet, så kontakter en av våre reisekonsulenter deg for å diskutere dine ønsker, planlegge reisen og sørge for at besøket i Ubud blir en uforglemmelig opplevelse. Enten du vil utforske det lokale kunsthåndverket eller bare slappe av og nyte den fantastiske naturen, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmereisen din.

 

La oss sammen skape den perfekte reisen til Ubud, der du får muligheten til å oppleve alt fra de lekne apene i apeskogen til de rolige fossene og den pulserende atmosfæren i sentrum. Ubud venter på deg - la oss sammen ta det første skrittet mot eventyret ditt.

Heidi Witzell
 • Heidi Witzell
 • Reisekonsulent
 • Tlf: 21955827
 • Mail: info@flamingotours.no