Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 27.495 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Det beste av Cuba med badeferie

"Det beste av Cuba med badeferie" er en ideell tur for deg som drømmer om å oppleve Cubas absolutte høydepunkter og avslutte med en avslappende badeferie på noen av verdens beste strender.

 

Nyt fascinerende kultur og historie, klassiske amerikanske biler, vakker natur og frodige tobakksplantasjer, brosteinsbelagte gater og forførende salsarytmer, samt nydelige strender, krystallklart vann og fantastisk snorkling.

 

Reisen avsluttes i strandparadiset Varadero, som byr på luksuriøse hoteller, sandstrender og krystallklart vann, samt et vell av shopping- og spisesteder.

 

Hvis du foretrekker fred, ro og karibisk idyll, kan du kostnadsfritt flytte strandferien til paradisøya Cayo Santa Maria. Se alternative hoteller under 'Ekstra/oppgraderingsmuligheter'.

 

Høydepunkter

 • 10 netters opplevelsesrik rundreise
 • 4 netters strandferie med All Inclusive
 • Havanna, Viñales, Playa Larga, Cienfuegos og Trinidad
 • Guidet byrundtur i Havanna og Trinidad
 • Sykkel-, ride- eller fottur i Viñales
 • Mulighet for å kjøpe ekstra utflukter
 • All transport inkludert

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Det er mulig å oppgradere til privat transport under hele reisen for 1800 kroner per person.

Cuba

Slik bestiller du en reise

Det er et stort valg å velge en reise. Start med å bestille et uforpliktende tilbud i dag

Finn drømmereisen Finn drømmereisen på vår hjemmeside. Hvis du trenger hjelp, kan du ringe oss på 21 95 58 27 eller skrive til oss på info@flamingotours.no.
Velg dato og flyplass Velg både avreisedato og flyplass i skjemaet. Tilbudet ditt vil være basert på disse valgene.
Motta personlig tilbud Vi setter opp og sender deg et helt uforpliktende tilbud, vanligvis innen én arbeidsdag.
Se flyplan og skreddersy I ditt personlige tilbud kan du se reiseplanen, tilleggsvalg, viktig informasjon og skreddersy reisen med vår reiserådgiver.
Godkjenn og bestill Når dere er fornøyde, godkjenner dere tilbudet på deres personlige tilbud, hvor dere også finner depositumsbeløpet.
Reisen venter! Vi sørger for å holde dere oppdatert om eventuelle tidsendringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag går du om bord i flyet og setter kursen mot fantastiske Cuba. Eventyret har begynt!

Etter en forhåpentligvis behagelig flytur ankommer du José Martí International Airport, der vår lokale partner står klar til å ønske deg velkommen og sørge for at du får en problemfri reise til Havanna.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 2:

Byrundtur i Havana

Nyt din første dag i fantastiske Havanna - Cubas pulserende og sjarmerende hovedstad.

Du starter dagen med en rolig frokost på ditt casa/hotell. Deretter blir du hentet av en sykkeltaxi som kjører deg til vår lokale partners kontor, der du får vite mye mer om hva de neste dagene har i vente for deg.

Etter velkomstmøtet vil guiden din hente deg, og du kan se frem til en to-timers bytur i Havana Vedado og Miramar i en klassisk amerikansk bil, etterfulgt av en times guidet spasertur i sjarmerende Havana Vieja.

Fra den sjarmerende amerikanerbilen kan du blant annet nyte utsikten over El Malecon (den 8 km lange strandpromenaden langs kysten), Revolusjonsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Underveis har du mulighet til å ta korte pauser og oppleve Havannas urbane liv med klassiske biler, små butikker og sjarmerende hus.

På Plaza de la Revolución tar du en lengre pause med tid til å utforske og ta bilder av de spennende omgivelsene, som inkluderer Jose Marti-monumentet, nasjonalbiblioteket og Palacio de la Revolución. Under byturen får du også mulighet til å besøke blant annet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana og La Rampa.

Etter den to timer lange kjøreturen fortsetter turen til fots i den sjarmerende gamlebyen i Havana Vieja, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Her får du se Plaza de Armas, festningen Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaten Calle Obispo, Havannas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og den stemningsfulle Bodeguita del Medio.

Det blir også tid til å besøke det koselige og sjarmerende Palacio de la Artesania for å kjøpe suvenirer eller bare nyte atmosfæren.

På slutten av byturen tar du farvel med guiden din og har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Dag 3:

Havana på egen hånd

I dag er en fri dag i vakre Havanna. Det er rikelig med muligheter til å utforske på egen hånd og oppleve Cubas fascinerende historie og kultur.

Ta en spasertur langs Havannas ikoniske strandpromenade El Malecón, nyt synet av de mange amerikanske bilene i bybildet, utforsk de trange gatene i gamlebyen Havana Vieja, oppdag spennende museer, kirker og historiske bygninger eller la deg inspirere i små kunststudioer og gallerier. Du kan også nyte en mojito på en lokal kafé mens gatemusikere byr på livemusikk.

Hvis du vil oppleve enda mer, kan du kjøpe spennende utflukter. Lær  å danse salsa, eller ta en koselig sykkeltur gjennom sjarmerende Havanna.

Les mer om mulige utflukter og aktiviteter i Havanna under Ekstra/oppgradering.

Inkludert hotell
Casa particular i Havana 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Iberostar Parque Central 5
Mystique Habana by Royalton 5
Tilleggsturer
Sykkeltur i Havana
Tropicana Show
Lær salsa i Havana
Dag 4:

Turen går til Viñales

Du spiser frokost på casaen/hotellet ditt, og deretter blir du hentet av sjåføren som tar deg med til casaen/hotellet ditt i Viñales.

Kjøreturen fra Havanna til Viñales foregår i en delt bil eller minibuss og tar omtrent tre timer.

Ved ankomst i Viñales har du resten av dagen  til å utforske de naturskjønne omgivelsene.

Inkludert hotell
Casa particular i Viñales 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Dag 5:

Utflukt i naturskjønne Viñales

Dagen starter med en guidet sykkeltur gjennom Viñales-dalen, kjent som et av de vakreste naturområdene på Cuba og et paradis for naturelskere med frodige tobakks-, kaffe- og bananplantasjer, små gårder, grønne fjellsider, fosser og innsjøer og karakteristiske "mogotes" (kalksteinsfjell).

Du sykler gjennom de vakre omgivelsene i et rolig tempo, og underveis besøker du en lokal tobakksfarm der du får et unikt innblikk i produksjonen av regionens berømte sigarer.

Hvis du foretrekker å utforske Viñales-dalen til fots eller på hesteryggen, kan du bytte sykkelturen mot en ridetur i Viñales eller en fottur i Vinales-dalen uten ekstra kostnad (vennligst spør når du bestiller).

Etter den guidede utflukten har du resten av dagen til fri disposisjon. Selve byen Viñales er en sjarmerende by med cubansk preg. Her kan du slappe av på byens plaza, se på den vakre kirken, nyte et måltid eller en forfriskende mojito på en av byens restauranter eller barer, og suge inn atmosfæren når lokalbefolkningen danser salsa under åpen himmel og spiller musikk til langt på kveld.

Inkludert hotell
Casa particular i Viñales 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel E Central Viñales 4
Tilleggsturer
Ridetur i Viñales
Vandretur gjennom Vinales-dalen
Cubansk romsmaking og tapas
Dag 6:

Strandliv i Playa Larga

Etter en tidlig frokost blir du hentet fra ditt casa/hotell og kjørt til den lille kystbyen Playa Larga, som ligger i bunnen av Grisebukta og tilbyr vakre sandstrender, krystallklart vann, gode snorklingsmuligheter og en vennlig lokal atmosfære.

Kjøreturen foregår i en delt bil eller minibuss og tar omtrent 6 timer, avhengig av antall stopp underveis.

Ved ankomst til Playa Larga har du resten av ettermiddagen til fri disposisjon til å utforske området, slappe av på stranden eller ta en dukkert i havet. Langs stranden er det et fint utvalg av restauranter hvor du kan nyte kveldsmåltidet og den vakre utsikten over havet.

Inkludert hotell
Casa particular i Playa Larga 3
Frokost
Dag 7:

Turen går til Cienfuegos

Formiddagen er på egen hånd i vakre Playa Larga. Slapp av på stranden og nyt den herlige atmosfæren eller bli med på en guidet snorkletur og oppdag det fascinerende undervannslivet i Grisebukta. Les mer om snorkleturen under "Tilvalg/oppgraderinger".

Etter lunsj blir du hentet og kjørt videre til Cienfuegos med privat bil. Kjøreturen tar omtrent 2 timer.

Cienfuegos er kjent som "La Perla del Sur" – Sydens perle – og byen, som står på UNESCOs verdensarvliste, er også noe helt spesielt.

Byen ble grunnlagt av franske immigranter tidlig på 1800-tallet, og den franske tilstedeværelsen er tydelig i de sjarmerende gamle bygningene med skyggefulle søyleganger, brede boulevarder og grønne parker. Det er lett å forestille seg hvor vakker og majestetisk Cienfuegos var i sin storhetstid, da tobakk- og sukkerproduksjon brakte stor rikdom til byen.

Når du vandrer rundt i Cienfuegos i dag, vil du finne en autentisk by der hestevogner fortsatt kjører rundt i gatene og de koselige nabolagene summer av liv - og byen er heldigvis herlig enkel å utforske på egen hånd.

Et besøk til Parque José Martí, som ligger i sentrum av gamlebyen, omgitt av vakre gamle bygninger, gallerier og kafeer, er et must. Parken er et flott sted å suge inn atmosfæren og se livet passere forbi.

Du kan også besøke det vakre Palacio Ferrer, der du kan nyte fortidens storhet og nyte den fantastiske utsikten over Cienfuegos, eller stoppe ved Cubas eneste triumfbue, bygget som et symbol på Cubas uavhengighet fra Spania i 1902.

Inkludert hotell
Casa particular i Cienfuegos 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel La Unión 4
Tilleggsturer
Snorkling ved Punta Perdiz
Dag 8:

El Nicho-fossen

Du spiser frokost på ditt casa/hotell før du blir hentet av din private taxi for å ta deg til El Nicho-fossen, som ligger i et fantastisk vakkert naturområde omtrent en times kjøretur fra Cienfuegos. Her har du muligheten til å utforske området på egen hånd, og hvis du ønsker å kjøle deg ned, er det flere naturlige store kulper ved fossen hvor du kan bade i det krystallklare vannet.

Inngang til El Nicho-området koster ca. 10 euro, som betales før du kjører inn i området. Vi anbefaler å ta med gode sko eller joggesko for den nesten 2 km lange spaserturen til fossen.

Sjåføren venter på deg ved fossen og kjører deg deretter til casaen/hotellet ditt i Trinidad, hvor du har resten av dagen til å utforske den sjarmerende byen.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 9:

Byrundtur i Trinidad

I dag kan du se frem til en fantastisk spasertur i fargerike Trinidad, hvor du får muligheten til å oppdage byens hovedattraksjoner så vel som noen av de mindre kjente perlene.

Du blir hentet på ditt casa/hotell av din engelsktalende guide etter frokost. Selve byturen starter på Plaza Mayor, hvorfra du går østover langs Calle Real del Jigue, som er kantet av et vell av vakre bygninger i kolonistil og små butikker som selger håndverk.

Neste stopp er Plaza Santa Ana, hvor du finner restene av kirken Iglesia de Santa Ana fra 1700-tallet.

Herfra fortsetter du til Parque Cespedes, et veldig populært møtested for lokalbefolkningen, og deretter videre til Casa de la Musica, som ligger i nærheten av et av de vakreste utsiktspunktene i byen, hvor du kan nyte liveopptredener og kalde drinker om kveldene.

Underveis passerer du også flere av byens interessante museer og kirker (inngangspenger ikke inkludert).

Siste stopp på byturen er Canchanchara en koselig og historisk bar som er kjent for sine deilige cocktails.

Den spennende byrundturen varer ca. 2-3 timer, og gir deg rikelig anledning til å lære mer om Cubas fascinerende kultur og historie, og etterpå har du resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Dag 10:

Trinidad på egen hånd

I dag får du sjansen til å utforske sjarmerende og fargerike Trinidad på egen hånd.

Den gamle kolonibyen står på UNESCOs verdensarvliste med god grunn, og det er mange muligheter til å utforske både i og utenfor sentrum.

Ta en spasertur gjennom de brosteinsbelagte gatene i det historiske sentrum og nyt atmosfæren mens du nyter en mojito eller et deilig måltid. Se lokalbefolkningen spille domino i skyggen eller danse salsa til forførende salsarytmer. Atmosfæren i Trinidad er virkelig unik!

Byen byr også på et vell av shoppingmuligheter og mange interessante museer, inkludert det tidligere San Fransisco de Asis-klosteret med sitt berømte gule klokketårn.

I området rundt Trinidad finner du også flotte strender, frodige sukkerrørplantasjer og selvfølgelig Topes de Collantes nasjonalpark - et vakkert naturreservat med spennende turstier, vakker natur og fantastiske fossefall.

Vi tilbyr også flere utflukter og aktiviteter som kan bidra til å gjøre oppholdet ditt på Trinidad enda mer minneverdig. Les mer om disse under Ekstra/oppgradering.

Inkludert hotell
Casa particular i Trinidad 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Hotel Mystique Trinidad La Popa 5
Hotel E La Calesa 4
Tilleggsturer
Lær salsa i Trinidad
Sjøsafari til Cayo Iguana
Vandretur i Topes de Collantes
Dag 11:

Velkommen til paradis

Etter en tidlig frokost på casaen/hotellet henter sjåføren deg og kjører deg til Varadero, der endeløse sandstrender og krystallklart vann venter.

Kjøreturen foregår i en delt bil eller minibuss og tar omtrent 5 timer, avhengig av antall stopp underveis.

Ved ankomst i Varadero blir du kjørt til hotellet ditt, og her kan du nyte resten av dagen på egen hånd. All inclusive er inkludert fra du ankommer hotellet i Varadero.

Inkludert hotell
Hotel Sol Palmeras 4
All inclusive
Hotelloppgraderinger
Hotel Paradisus Los Cayos 5
Meliá Internacional Varadero 5
Hotel Sol Cayo Santa Maria 4
Dag 12-14:

Badeferie i Varadero

Varadero er Cubas mest populære strandferiedestinasjon og kan skilte med noen av verdens beste strender med fin, lys sand, krystallklart vann og gode muligheter for snorkling og dykking – et flott sted å avslutte en eventyrlig tur.

Her kan du nyte den cubanske solen, slappe av på den vakre sandstranden, ta en dukkert i hotellets innbydende svømmebasseng eller utforske det fascinerende livet under overflaten med snorkel og dykkermaske.

Varadero er perfekt for dem som drømmer om en flott strandferie med et bredt utvalg av aktiviteter, butikker, restauranter og barer å velge mellom.

Hvis du foretrekker fredeligere omgivelser, kan du ta turen til Cayo Santa María, et karibisk øyparadis med vakre sandstrender og flott snorkling i rolige omgivelser.

Inkludert hotell
Hotel Sol Palmeras 4
All inclusive
Hotelloppgraderinger
Hotel Paradisus Los Cayos 5
Meliá Internacional Varadero 5
Hotel Sol Cayo Santa Maria 4
Dag 15:

Hjemreisen begynner

I dag er det på tide å ta farvel med Cuba etter en forhåpentligvis fantastisk ferie.

Sjåføren din kjører deg direkte fra hotellet til José Martí International Airport. Turen tar omtrent 2½-3 timer.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange minneverdige opplevelsene du har hatt på din rundtur på Cuba.

Dag 16:

Velkommen hjem

Etter en forhåpentligvis behagelig flytur ankommer du Norge med mange gode minner i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 14 netter på Cuba
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Privat transfer til/fra flyplassen og Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad
 • Delt transport Havana - Viñales - Playa Large og Trinidad - Varadero/Cayo Santa Maria
 • Utflukter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Avreisegaranti - turen gjennomføres uansett antall reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarerog tips
 • Måltider ut over de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra turer/utflukter
 • Kjøp av privat transfer for hele turen
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Se grupperabatt og fordeler i tilbudet!
Få et uforpliktende tilbud med pris og reiseplan

Andre reiser til Cuba