Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Playa Varadero

Trinidad

Bli med på en oppdagelsesreise gjennom Trinidads fargerike gater og historiske skatter. La deg inspirere til din neste reise til Cuba og besøk denne koloniale byen. Les mer om Trinidads unike historie, kultur, sjarm og pulserende atmosfære.

Trinidad

Velkommen til Trinidad, et kulturelt skattkammer og en levende tidskapsel som tar besøkende tilbake til kolonitidens Cuba. Denne fortryllende byen, som står på UNESCOs verdensarvliste, byr på en unik blanding av historie, arkitektur og kultur.

Med sine brosteinsbelagte gater, fargerike bygninger fra kolonitiden og en atmosfære som vibrerer av autentisk cubansk livsglede, representerer Trinidad Cubas hjerte og sjel.

Når du går gjennom Trinidads brosteinsbelagte gater, omgitt av fargerike bygninger fra kolonitiden, føler du deg hensatt til en annen tid. Byen summer av autentisk cubansk livsglede og gjenspeiler essensen av cubansk hjerte og sjel.

Trinidad er et levende museum, fylt med historiske palasser og kirker som forteller historier fra en svunnen tid. Byens livlige torg, der musikk og dans er en del av hverdagen, skaper en magisk atmosfære. Trinidad byr på en opplevelse som vil forbli i minnet hos alle som tar turen inn i denne sjarmerende og historiske verdenen.

Attraksjon Beskrivelse av attraksjonen Type opplevelse
Plaza Mayor Trinidad sentrum med historiske bygninger og museer Kultur og historie
Casa de la Musica Livemusikk og dans i nærheten av et av byens beste utsiktspunkter Underholdning og musikk
Klosteret San Francisco de Asís Historisk museum med berømt klokketårn Kultur og utsikt
La Canchánchara Historisk bar kjent for sine tradisjonelle cubanske cocktails Gastronomi og historie
Topes de Collantes nasjonalpark Naturskjønne turstier og fossefall Natur og fotturer
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer

Attraksjoner i Trinidad

Calle Real del Jigue

Når du går langs Calle Real del Jigue i Trinidad, kommer du inn i en verden der tiden ser ut til å ha stått stille. Denne sjarmerende gaten ligger midt i Trinidads historiske sentrum og byr på et mylder av skjulte skatter som bare venter på å bli utforsket.

Calle Real del Jigue består av godt bevarte bygninger fra kolonitiden, som alle forteller sin egen unike historie. En spasertur langs denne gaten er som å gå gjennom et levende museum, der hvert skritt fører til nye oppdagelser og forbindelser til fortiden.

Iglesia de Santa Ana

En annen attraksjon er Plaza Santa Ana, et område som en gang i tiden summet av aktivitet, men som nå står som et stille vitnesbyrd om byens fortid. Her finner du de pittoreske ruinene av Iglesia de Santa Ana, en kirke fra 1700-tallet hvis vegger og buer forteller historier fra en svunnen tid.

Plaza Santa Ana og Iglesia de Santa Ana representerer Trinidads rike kulturelle og historiske arv. Disse stedene er ikke bare fysiske strukturer, men også symboler på byens dybde og mangfold. Iglesia de Santa Ana, som nå er en romantisk ruin, gir et unikt innblikk i kolonitidens religiøse liv og er et yndet motiv for fotografer og historieentusiaster.

Denne delen av Trinidad er uunnværlig for alle som ønsker å forstå byens og Cubas komplekse historie og kulturarv.

Les mer om å reise til Cuba

Ofte stilte spørsmål

Ja, Trinidad er perfekt for historieinteresserte. Byens velbevarte koloniarkitektur og historiske steder som Valley of the Sugar Mills og historiske kirker vitner om en rik fortid.

Plaza Mayor, Iglesia de Santa Ana, Parque Cespedes, Casa de la Musica og Sukkermølledalen er blant de mest besøkte stedene i Trinidad. De gir besøkende et innblikk i byens rike historie og levende kultur.

Absolutt! Casa de la Musica i Trinidad er et utmerket sted å oppleve autentisk kubansk musikk og dans, spesielt på kveldstid når det ofte er liveopptredener.

Ja, Trinidad er et ideelt sted for å få et dypere innblikk i cubansk kultur. Byens historiske sentrum, den pulserende musikkscenen og lokalbefolkningens gjestfrihet gir en autentisk opplevelse av Cuba.

Attraksjoner i Trinidad

Trinidads sociale liv

Parque Cespedes i Trinidad er et pulserende sentrum for byens sosiale liv og et populært møtested for både lokale og tilreisende. Parken er omgitt av fargerike bygninger og ligger i hjertet av byen, og fungerer som et samlingssted der folk møtes, utveksler historier og nyter den avslappede atmosfæren.

Det er et sted der byens puls kjennes sterkest, og der tempoet i hverdagen ser ut til å gå ned i takt med de hyggelige omgivelsene.

San Francisco de Asis-klosteret

San Francisco de Asis-klosteret i Trinidad på Cuba er en bemerkelsesverdig historisk og arkitektonisk skatt som forteller en viktig del av byens historie. Det ble bygget på 1700-tallet, opprinnelig som et fransiskanerkloster, og er et strålende eksempel på religiøs arkitektur fra kolonitiden.

Klostrets mest iøynefallende trekk er det ikoniske gule klokketårnet, som dominerer byens silhuett og gir en enestående utsikt over Trinidad og det omkringliggende landskapet.

I årenes løp har klosteret hatt ulike funksjoner, blant annet som sykehus og skole, før det ble omgjort til museum.

I dag huser det Museo Nacional de la Lucha Contra Bandidos (Nasjonalmuseet for kampen mot banditter), som forteller historien om Cubas kamp mot kontrarevolusjonære elementer etter den kubanske revolusjonen. Utstillingene omfatter fotografier, dokumenter og andre gjenstander fra denne perioden.

De som besøker klosteret, kan nyte den fredelige atmosfæren, de vakre gårdsplassene og den rike historien som ligger gjemt innenfor murene.

En tur til klosteret er ikke bare en reise tilbake i tid, men også en mulighet til å fordype seg i en viktig del av Cubas kulturelle og historiske arv.

Været i Trinidad

Trinidad Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des
Max. Temp 30 30 31 31 31 31 31 31 31 31 31 30
Min. Temp 21 21 21 22 23 23 23 23 23 22 22 21
Antall soltimer per dag 7 8 8 8 7 6 6 7 7 7 6 7
Nedbør i mm pr. dag 3 2 2 2 5 9 9 8 6 7 8 6
Temperatur i badevannet 27 26 26 27 27 27 28 28 29 28 28 27

Trenger du hjelp til å finne den perfekte reisen?

Drømmer du om en uforglemmelig reise til Cubas skjulte perle, Trinidad, med sin unike koloniarkitektur og levende kultur? Våre dedikerte reisekonsulenter er her for å guide deg gjennom skattene i denne historiske byen. Fra de pittoreske gatene i Trinidad til den livlige musikkscenen og de fascinerende museene - byen byr på en autentisk og dyptpløyende opplevelse av den cubanske kulturarven.

 

Fyll ut skjemaet og la en av våre reisekonsulenter kontakte deg. Vi lytter til ønskene og drømmene dine, setter sammen en skreddersydd reiserute og sørger for at besøket ditt i Trinidad blir en uforglemmelig opplevelse. Enten du er fascinert av byens historiske betydning, det fargerike bybildet eller ønsker å fordype deg i den lokale kulturen gjennom musikk og dans, er vi her for å hjelpe deg med å realisere reisemålene dine.

 

Ta det første skrittet mot ditt cubanske eventyr i dag, og oppdag de utallige underverkene Trinidad har å by på. Med vår hjelp blir reisen din ikke bare en tur, men en dyptgående opplevelse av hjertet av Cuba.

Heidi Witzell
  • Heidi Witzell
  • Reisekonsulent
  • Tlf: 21955827
  • Mail: info@flamingotours.no