Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
Massevis av buffalo løper over veien

Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

Storslått natur, fantastisk dyreliv, fargerike kulturer og helt fantastiske paradisstrender. Tanzania har det hele!

 

På en safari i Tanzania har du mulighet for å oppleve noen helt spektakulære naturfenomener, som ikke kan oppleves mange andre steder i verden.

 

Du kan nyte utsikten til Kilimanjaros snekledde fjelltopp, oppleve det fantastiske dyreliv i Tanzanias nasjonalparker, og opplev den store migrasjon, der millioner av gnuer sammen med massevis av sebraer og gaseller vandrer mellom Serengeti Nasjonalpark i Tanzania og Masai Mara i Kenya.

 

Fra den spesialinnrettet Land Cruiseren med paraplytak har du fritt syn til både den fasinerende naturen og de ville dyrene, mens du står godt beskyttet mot solens skarpe stråler. En helt fantastisk og veldig sikker måte å oppleve det ville Afrika på.

Opplev "The Big Five" og mye mer

Uansett når på året du reiser på safari i Tanzania, har du gode muligheter for å oppleve "The Big Five".

"The Big Five" er ikke, som man kanskje skulle tro, et uttrykk for dyrenes størrelse, men derimot en betegnelse for de fem dyrene, som for de gamle storviltjegerne var vanskeligst og farligst å nedlegge – dvs. løven, leoparden, elefanten, nesehornet og bøffelen.

I dag er de fleste av disse dyrene truet og får derfor ikke lenger jages, så uttrykket brukes nå primært i forbindelse med safarireiser, der mange drømmer om å se de fem store dyrene.

Foruten "The Big Five" kan du oppleve en lang rekke andre dyr i Tanzanias nasjonalparker. Fra giraffer, sebraer, flodhester og krokodiller til aper, antiloper, hyener og et veld av fugler. Tanzania har det hele!

Naturen og de flotte landskabene er et kapitel for seg selv og spenner bredt, fra endeløse sletter og dype kløfter til frodige savanner og tett skog.

Kort sagt: En safari i Tanzania har så mange spektakulære natur- og dyreopplevelser, at det er vanskelig å ikke bli overveldet.

Les om Tanzanias nasjonalparker her
En stor elefant fra Serengeti, bruker tre som en klippe.