>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 22.495 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Bali med barn

Bali er en fantastisk reisedestinasjon, når du rejser med barn. Avstandene er overkommelige, det finnes massevis av familievennlige hoteller med basseng og balineserne elsker barn.

 

Det er også masse å oppleve for både barn og voksne – fra eksotisk natur, frodige rismarker og vakre vannfall til magiske templer, majestetiske elefanter og lange, langgrunne sandstrender.

 

På denne reisen til Bali med barn har vi lagt inn noen av de mest barnevennlige opplevelsene og mange fridager til å slappe av ved bassenget eller stranden, utforske på egen hånd eller dra på drømmeutflukter.

 

All transport og alle utflukter er med privat sjåfør/guide, slik at du kan bestemme ditt eget tempo og ikke trenger å ta hensyn til andre.

 

Høydepunkter

 • 4 netter i Ubud
 • 7 netters badeferie i Sanur
 • Barnevennlige hoteller med svømmebasseng
 • Få hoteller og minimal reisetid
 • Privat sjåfør/guide
 • Mange utflukter inkludert
 • Flere dager på egen hånd
 • Mulighet for ekstra utflukter

 

Inkluderte opplevelser

 • Monkey Forest og de frekke apekattene
 • Alas Harum og risterrassene i Tegalalang
 • Vanntempelet Tirta Empul
 • Balinesisk danseforestilling
 • Den barnevennlige Bali Zoo
 • Den vakre Tegenungan-fossen

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kursen mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentlig behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første delen av din ferie.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en svømmetur i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert
Ubud Wana Resort 4
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
KajaNe Mua Villas 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud – en sjarmerende og verdensberømt landsby, som er kjent som Balis kulturelle sentrum.

Hotellet har et herlig svømmebasseng der barna garantert vil kose seg. Du kan også utforske området, besøke det lokale markedet eller små kunsthåndverkere, eller bestille en spennende utflukt.

Vi anbefaler alle våre gjester å dra på en guidet sykkeltur i den vakre natur omkring Ubud – en helt fantastisk måte at oppleve det "ekte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker.

Alle kan være med, og det er mulighet for å leie barnesykler og sykkelstoler til de minste. Les mer om den koselige sykkelturen under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Ubud Wana Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
KajaNe Mua Villas 4
Rafting i Ubud
Sykkeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 4:

Templer, risterrasser og frekke aper

Etter en deilig frokost på hotellet kjører dere til Ubuds hellige apeskog, der dere får mulighet til å utforske den berømte parken med de mange apene på egen hånd. Husk å holde på eiendelene dine, for de langhalede makakapene kan være svært frekke.

Deretter går turen videre til Alas Harum, som ligger i hjertet av Tegalalang. Området er kjent for sine vakre risterrasser, som regnes som noen av de mest spektakulære på Bali. Her får du et spennende innblikk i produksjonen av den berømte Luwak-kaffen, noe av verdens mest eksklusive og kostbare kaffe, samt en idyllisk spasertur i barnevennlig tempo gjennom de frodige risterrassene.

Alas Harum tilbyr også en rekke morsomme opplevelsesaktiviteter som kan bestilles på stedet. Du kan for eksempel prøve en skybike, fly gjennom luften i den 300 meter lange taubanen eller ta en tur i en av de enorme huskene - alt sammen i 15-30 meters høyde med fantastisk utsikt over risterrassene. Vær oppmerksom på at det er høyde- og aldersbegrensninger på aktivitetene.

Dagens siste stopp er det hellige vanntempelet Tirta Empul. Det berømte tempelet er bygget rundt en naturlig kilde hvis krystallklare vann regnes som det helligste på Bali, og balinesere fra hele øya strømmer til tempelet for å delta i renselsesseremonier. For turister er det også mulig å bade i det hellige vannet. Bare spør guiden hvordan du gjør det - og husk å ta med badedrakt.

Sent på ettermiddagen kjører dere tilbake til hotellet i Ubud, der kvelden er til fri disposisjon.

Inkludert
Ubud Wana Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
KajaNe Mua Villas 4
Dag 5:

Avslapping, utflukter og balinesisk dans

I dag har du enda en dag på egen hånd i Ubud, der du kan slappe av og la barna leke ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller dra på en spennende utflukt i området (skal kjøpes separat).

Prøv for eksempel rafting på den hellige Ayung-elven eller besøk den verdensberømte elefantpark i landsbyen Taro, der du kan komme helt tett på de majestetiske elefantene.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgradering.

Om kvelden kan du nyte en tradisjonell balinesisk danseforestilling og en deilig middag på en koselig lokal kafé. Etterpå blir dere kjørt tilbake til hotellet.

 

Inkludert
Ubud Wana Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
KajaNe Mua Villas 4
Rafting i Ubud
Sykkeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 6:

Bali Zoo og Tegenungan-vannfallet

Spis frokost på hotellet før sjåføren henter deg og du setter kursen sørover til den koselige og sjarmerende badebyen Sanur.

På veien besøker dere den barnevennlige Bali Zoo, der dere kan oppleve mer enn 350 forskjellige dyrearter. Bali Zoo fungerer som et "Nature's Education Centre", og det vennlige personalet viser deg gjerne rundt og forteller om de ulike artene og arbeidet med dyrene.

En av hovedattraksjonene – spesielt for familiens yngste – er de fascinerende elefantene, og du kan prøve deg på å mate eller vaske de majestetiske dyrene (valgfritt). På det daglige programmet står også mating av blant annet løver, krokodiller og tigre.

Etter noen herlige timer i Bali Zoo fortsetter turen til den imponerende Tegenungan-fossen, en av Balis vakreste og mest besøkte fossefall. Fossen er omgitt av frodig tropisk jungel, og ved foten av fossen er det et naturlig basseng der du kan dyppe tærne eller ta en dukkert.

Deretter går turen videre til Sanur, der du sjekker inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Prama Sanur Beach Hotel Bali 5
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dag 7-12:

Badeferie i Sanur

Etter frokost på hotellet er dagene i Sanur til fri disposisjon.

Sanur er kjent for sin lange, gylne sandstrand, der du kan slappe av og nyte en dukkert i det vakre havet. Sjøen her er vanligvis roligere enn på resten av Bali, og området byr også på et stort utvalg av restauranter, gatemat, butikker, templer og markeder, noe som gjør det til et flott reisemål for både barn og voksne.

Du bor på et vakkert, barnevennlig hotell med lett tilgang til stranden, et herlig bassengområde og familievennlige rom.

Her kan dere nyte dagene på den gylne sandstranden mens barna bygger sandslott og bader i det deilige sjøvannet, ta en dukkert i bassenget eller utforske Sanur og oppleve litt av alt byen har å by på.

Er du mer eventyrlysten, finnes det mange vannsportsaktiviteter på stranden, og du kan også bestille ekstra utflukter på stedet eller hjemmefra. Du kan for eksempel dra på utflukt til paradisøya Nusa Penida, snorkle, besøke den familievennlige Bali Bird Park eller ta en tur med glassbunnsbåt.

Les mer om mulige utflukter under "Ekstra/oppgraderingsmuligheter".

Med sin tilbakelente atmosfære, balinesiske sjarm og mange fasiliteter, er Sanur den perfekte basen for en avslappende og innholdsrik familieferie.

Det er mulig å forlenge badeferien – enten på samme sted, et annet sted på Sør-Bali eller med et opphold på Gili-øyene, for eksempel.

Inkludert
Prama Sanur Beach Hotel Bali 5
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dagstur til Nusa Penida
Nusa Penida med snorkling
Bali Bird Park
Glassbunnsbåt og skilpadder
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å reise hjemover.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykk fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du på grunn av tidsforskjellen til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentlig behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Bali med frokost
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Trippelrom ved 3 personer, familierom eller sammenhengende rom ved 4 personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i programmet
 • Kjøp av ekstra turer
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Bali

 • 3 netter i Ubud
 • 4 netter på Gili Trawangan
 • 4 netters badeferie i Sanur
 • Opplev Bali på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Øy-paradis og snorkling
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
19.995 NOK
Les mer
 • 13 netter på Bali
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange utflukter inkludert
 • Opplev ville delfiner i Lovina
 • Avslappende badeferie i Sanur
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
22.995 NOK
Les mer