Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 15.495 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Bali med barn

Bali er en fantastisk reisedestinasjon, når du rejser med barn. Avstandene er overkommelige, det finnes massevis av familievennlige hoteller med basseng og balineserne elsker barn.

Det er også masse å oppleve for både barn og voksne – fra eksotisk natur, frodige rismarker og majestetiske vulkaner til magiske templer, spenndene kultur og vakre sandstrender.

Deres private sjåfør og guide sørger for at dere får oppleve noen av Balis mest fantastiske høydepunkter. Opplev blant annet kunstnerbyen Ubud med den berømte Monkey Forest, de ville delfiner og vulkanstrendene i Lovina, Pemuteran og Bali Nasjonalpark og de flotte strendene ved Tanjung Benoa i sør.

Underveis på rundreisen er det lagt inn massevis av fridager med mulighet for ekstra utflukter eller ren avslapping, så hele familien kan være med.

Det er mulig å flytte badeferien i Tanjung Benoa til det fashionable Seminyak eller det populære Sanur, hvis du foretrekker det.

Høydepunkter

 • 7 netters rundreise på Bali med privat sjåfør/guide
 • 4 netters badeferie i Tanjung Benoa
 • Opplev Ubud, Lovina og Pemuteran
 • Mange utflukter inkludert
 • Flere dager på egen hånd
 • Hoteller med basseng
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kursen mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentlig behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første delen av din ferie.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en svømmetur i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert
Taman Harum Cottages 3
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud – en sjarmerende og verdensberømt landsby, som er kjent som Balis kulturelle sentrum.

Bruk dagen på å slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i området eller dra på en spennende utflukt (skal kjøpes separat).

Besøk for eksempel den hellige Monkey Forest med de mange frekke aper, dra på marked, gå en tur i sentrum av Ubud eller besøk de lokale kunsthåndverkere og opplev deres imponerende verker.

Vi anbefaler dessuten alle våre gjester å dra på en guidet sykkeltur i den vakre natur omkring Ubud – en helt fantastisk måte at oppleve det "ekte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker.

Turen går primært nedoverbakke, så alle kan være med, og det er mulighet for å leie barnesykler og sykkelstoler til de minste. Les mer om den koselige sykkelturen under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Taman Harum Cottages 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Det kulturelle Ubud
Kintamani-høylandet og Batur-vulkanen
Magiske og mystiske Øst-Bali
Hinduistisk renselses-seremoni
Sykkeltur med barn i Ubud
Bali Zoo
Dag 4:

Vanntempelet Tirta Empul og Bali Bird Park

Etter en deilig frokost på hotellet kjører du til det hellige vanntempel Tirta Empul, som ligger mindre enn en times kjøring nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann betraktes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i renselses-seremonier.

For turister er det også mulig å få lov å bade i det hellige vann inne i tempelkomplekset.

Etter besøket ved vanntempelet kjører du videre til en koselig, lokal restaurant, der du spiser lunsj, innen turen går videre til Bali Bird Park.

Bali Bird Park er en vidunderlig vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler – en fantastisk opplevelse for hele familien.

Sist på ettermiddagen kjører du tilbake til hotellet i Ubud, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Inkludert
Taman Harum Cottages 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hånd

I dag har du enda en dag på egen hånd i Ubud, der du kan slappe av og la barna leke ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller dra på en spennende utflukt i området (skal kjøpes separat).

Prøv for eksempel white water rafting på den hellige Ayung-elven, besøk den verdensberømte elefantpark i landsbyen Taro, der du kan komme helt tett på de majestetiske elefanter, eller dra en tur i barnevennlige Bali Zoo, der du kan oppleve mer enn 350 ulike dyrearter.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgradering.

Inkludert
Taman Harum Cottages 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Anumana Hotel Ubud 4
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Det kulturelle Ubud
Kintamani-høylandet og Batur-vulkanen
Magiske og mystiske Øst-Bali
Hinduistisk renselses-seremoni
Sykkeltur med barn i Ubud
Bali Zoo
Dag 6:

Opplevelser i hjertet av Bali

Etter frokost blir du hentet av guiden, som tar deg med på en spennende tur gjennom det sentrale Bali til Lovina i nord.

Første stopp på turen er Ulun Danu-tempelet, som er et av de mest ikoniske templer på Bali. Tempelet er beliggende på den vestlige bredden av Lake Beratans, men det ser ut som det svever ute i vannet – et veldig fasinerende syn.

Etter besøket ved det fasinerende Ulun Danu-tempel er det tid til et lunsj-stopp og etterpå stopper dere ved et lite marked med tropiske frukter og krydderier.

Siste stopp før Lovina er det spektakulære GitGit-vannfallet, som med sine 40 meter er det høyeste på Bali. Vannfallet ligger i vakre, frodige omgivelser og beskrives ofte som et av de vakreste på Bali.

Heretter går turen videre til Lovina, der du sjekker inn på hotellet og har resten av kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Lovina Bali 4
Dag 7:

Delfiner og apetempel

Hvis du er morgenfrisk, har du mulighet for å delta på en tidlig morgenbåttur, der du kan oppleve ville delfiner, som lever utenfor kysten av Lovina. Dette er vanligvis en fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Denne turen er ikke inkludert i prisen og skal kjøpes separat.

Du spiser frokost på hotellet og har deretter resten av formiddagen på egen hånd, inntil sjåføren henter deg rundt lunsjtid. På vei til Pemuteran, der du skal tilbringe natten, besøker du Pulaki-tempelet, der du har mulighet for å oppleve de nysgjerrige apene.

Ved ankomst til Pemuteran, som ligger rett ved Bali Nasjonalpark, blir du innlosjert på det lekre hotellet og har da resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Dolphin spotting ved Lovina
Dag 8:

Pemuteran på egen hånd

Dagen i dag har du på egen hånd i Pemuteran med god mulighet for å slappe av, nyte bassenget eller stranden eller gå på oppdagelse i området.

Det er også mulig å dra på en rekke ulike, spennende turer, hvis du vil oppleve enda mer.

Du kan for eksempel dra på en koselig vandretur i Bali Nasjonalpark, dra på snorkeltur til de verdensberømte koralrev ved Menjangan Island eller lære mye mer om det balinesiske kjøkken ved å delta i en cooking class.

Disse turene er ikke inkludert i prisen og skal kjøpes separat. Les mer om mulighetene for ulike turer under ”Ekstra/oppgradering”.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Hiking i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Cooking class
Hiking og snorkling
Dag 9:

Turen går til strendene i sør

Du spiser frokost på hotellet og setter deretter kursen mot det sørlige Bali.

Underveis kan du nyte utsikten til den vakre natur og de små landsbyer, som du kjører forbi.

Cirka halvveis på turen kan du se frem til et besøk ved den fantastiske Bali Butterfly Park, der du kan oppleve tusenvis av fargerike sommerfugler – en flott opplevelse for både barn og voksne.

Heretter går turen videre til den koselige og sjarmerende halvøya Tanjung Benoa, som er kjent for sine lange, hvite sandstrender med god mulighet for å slappe av og nyte svømmetur i det knallblå vannet.

Tanjung Benoa er et af de roligere strandområdene i det sørlige Bali, og dette gjør det til en populær destinasjon for familier og reisende, som ønsker å koble helt av.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Puri Santrian 4
Dag 10-12:

Badeferie i Tanjung Benoa

Dagene i Tanjung Benoa er til fri disposisjon med god mulighet for å nyte solens stråler, det vakre blå vannet og den brede sandstranden.

Du blir innlosjert på et lekkert hotell, der det naturligvis også er mulig å slappe av ved bassenget, ta en svømmetur eller lese en god bok i skyggen.

Hvis du vil at det skal være litt mer action, da er det mulighet for ulike vannsportaktiviteter ved stranden. Du kan også snorkle eller dykke ved koralrevene utenfor kysten.

I Tanjung Benoa finner du også et stort utvalg av restauranter, caféer og mindre butikker, der du blant annet kan kjøpe lokalt håndverk og souvenirs.

Tanjung Benoa har alt det du trenger til en fantastisk badeferie på Bali.

*Det er mulig å forlenge badeferien – enten samme sted, et annet sted i Sør-Bali eller med et opphold på for eksempel Gili-øyene.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Puri Santrian 4
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å reise hjemover.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykk fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du på grunn av tidsforskjellen til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentlig behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 7 netters rundreise på Bali
 • 4 netters badeferie
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom ved 2 personer, trippelrom ved 3 personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i programmet
 • Kjøp av ekstra turer
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!