Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 22.495 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Bali med barn

Bali er en fantastisk reisedestinasjon, når du rejser med barn. Avstandene er overkommelige, det finnes massevis av familievennlige hoteller med basseng og balineserne elsker barn.

 

Det er også masse å oppleve for både barn og voksne – fra eksotisk natur, frodige rismarker og vakre vannfall til magiske templer, majestetiske elefanter og lange, langgrunne sandstrender.

 

På denne reisen til Bali med barn har vi lagt inn noen av de mest barnevennlige opplevelsene og mange fridager til å slappe av ved bassenget eller stranden, utforske på egen hånd eller dra på drømmeutflukter.

 

All transport og alle utflukter er med privat sjåfør/guide, slik at du kan bestemme ditt eget tempo og ikke trenger å ta hensyn til andre.

 

Høydepunkter

 • 4 netter i Ubud
 • 4 netter på Nusa Lembongan
 • 3 netter i Sanur
 • Barnevennlige hoteller med svømmebasseng
 • Få hotellbytter og minimal reisetid
 • Privat sjåfør/guide
 • Barnevennlige opplevelser inkludert
 • Mange dager på egen hånd
 • Mulighet for ekstra utflukter

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kursen mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentlig behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første delen av din ferie.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en svømmetur i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Avslapping og balinesisk dans

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud – en sjarmerende og verdensberømt landsby, som er kjent som Balis kulturelle sentrum.

Hotellet har et herlig svømmebasseng der barna garantert vil kose seg. Du kan også utforske området, besøke det lokale markedet eller små kunsthåndverkere, eller bestille en spennende utflukt.

Om kvelden kan du nyte en tradisjonell balinesisk danseforestilling og en deilig middag på en koselig lokal kafé. Etterpå blir dere kjørt tilbake til hotellet.

Inkludert hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Halvpensjon
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilleggsturer
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 4:

Fosser, templer og risterrasser

Etter en deilig frokost på hotellet kjører vi til den pittoreske Tibumana-fossen, som ligger øst for Ubud i frodige, grønne omgivelser. Det er bare en kort spasertur fra bilen til fossen, der du kan ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet og nyte de vakre omgivelsene.

Deretter kjører du videre til det hellige vanntempelet Tirta Empul. Det berømte tempelet er bygget rundt en naturlig kilde hvis krystallklare vann regnes som det helligste på Bali, og balinesere fra hele øya strømmer til tempelet for å delta i renselsesseremonier. For turister er det også mulig å bade i det hellige vannet. Bare spør guiden hvordan du gjør det - og husk å ta med badedrakt.

Dagens siste stopp er ved Tegalalangs vakre risterrasser, som regnes som noen av de mest spektakulære på Bali. Her er det mange muligheter til å ta fantastiske bilder, og hvis du har lyst, kan du ta en spasertur gjennom de frodige rismarkene i barnevennlig tempo.

Sent på ettermiddagen kjører dere tilbake til hotellet i Ubud, der kvelden er til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hånd

I dag har du enda en dag på egen hånd i Ubud, der du kan slappe av og la barna leke ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller dra på en spennende utflukt i området (skal kjøpes separat).

Prøv for eksempel rafting på den hellige Ayung-elven eller besøk den verdensberømte elefantpark i landsbyen Taro, der du kan komme helt tett på de majestetiske elefantene.

Vi anbefaler alle våre gjester å bli med på en guidet sykkeltur i den vakre naturen rundt Ubud - en fantastisk måte å oppleve "det ekte Bali" med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgradering.

Inkludert hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilleggsturer
Kintamani sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Sykkeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 6:

Tur til Nusa Lembongan

Etter noen herlige og opplevelsesrike dager i Ubud er det på tide å reise videre til Balis idylliske lillesøster, Nusa Lembongan, som ligger utenfor kysten av Sanur.

Kjør til havnen om morgenen og gå om bord i båten som tar deg til paradisøya. Både i Sanur og Nusa Lembongan er det en (flytende) brygge, så du trenger ikke bekymre deg for å bli våt om føttene. Bare len deg tilbake og nyt turen og den fantastiske utsikten over havet.

Etter en 30-45 minutters båttur ankommer du Nusa Lembongan, hvor du sjekker inn på hotellet og har resten av dagen til rådighet til å slappe av på stranden eller ta en dukkert i det flotte bassenget.

Inkludert hotell
Hai Tide Beach Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Lembongan Beach Club & Resort 4
Dag 7-9:

Strandferie på Nusa Lembongan

Paradisøya Nusa Lembongan er kjent for sin avslappede øy-stemning, fantastiske strender og flotte snorklemuligheter.

Her har du mange muligheter til å koble av med lange, late dager på øyas flotte sandstrender eller ved hotellets herlige svømmebasseng.

For de aktive er det også mange muligheter for utflukter og aktiviteter. Du kan for eksempel padle kajakk gjennom mangrovene, prøve deg på SUP-boarding på stranden, besøke naboøya Nusa Ceningan eller bestille en utflukt til naboøya Nusa Penida, der du kan snorkle og dykke i det krystallklare havet blant vakre koraller, fargerike fisker, store skilpadder og majestetiske mantarokker.

Nusa Lembongan er på mange måter litt annerledes enn resten av Bali - og et flott reisemål når du reiser til Bali med barn. Trafikken består hovedsakelig av sykler og scootere, noe som er en flott kontrast til Balis hektiske trafikk, og det er generelt en mer avslappet, lokal og autentisk stemning. Det finnes også et stort utvalg av koselige små barer og autentiske spisesteder for hele familien.

Inkludert hotell
Hai Tide Beach Resort 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Lembongan Beach Club & Resort 4
Tilleggsturer
Dagsutflukt til Nusa Penida (fra Lembongan)
Nusa Penida med snorkling (fra Lembongan)
Dag 10:

Tur til Sanur

Vi spiser frokost på hotellet før vi reiser tilbake til Sanur. Her bor du på et herlig og svært barnevennlig hotell med lett tilgang til stranden, et deilig bassengområde og familievennlige rom.

Ta et håndkle og legg deg på en solseng ved stranden, eller la barna plaske og leke i bassenget til kvelden og det er på tide å finne et sted å spise.

Sanur er en koselig ferieby med et stort utvalg av restauranter og gatekjøkken, og det er lett å komme seg rundt, så det er ikke noe problem å gå ut om kvelden hvis du har lyst.

Inkludert hotell
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dag 11-12:

Badeferie i Sanur

Etter frokost på hotellet er dagene i Sanur til fri disposisjon.

Sanur er kjent for sin lange, gylne sandstrand, der du kan slappe av og nyte en dukkert i det vakre havet. Sjøen her er vanligvis roligere enn på resten av Bali, og området byr også på et stort utvalg av restauranter, gatemat, butikker, templer og markeder, noe som gjør det til et flott reisemål for både barn og voksne.

Du bor på et vakkert, barnevennlig hotell med lett tilgang til stranden, et herlig bassengområde og familievennlige rom.

Her kan dere nyte dagene på den gylne sandstranden mens barna bygger sandslott og bader i det deilige sjøvannet, ta en dukkert i bassenget eller utforske Sanur og oppleve litt av alt byen har å by på.

Er du mer eventyrlysten, finnes det mange vannsportsaktiviteter på stranden, og du kan også bestille ekstra utflukter på stedet eller hjemmefra. Du kan for eksempel dra på utflukt til paradisøya Nusa Penida, snorkle, besøke den familievennlige Bali Bird Park eller ta en tur med glassbunnsbåt.

Les mer om mulige utflukter under "Ekstra/oppgraderingsmuligheter".

Med sin tilbakelente atmosfære, balinesiske sjarm og mange fasiliteter, er Sanur den perfekte basen for en avslappende og innholdsrik familieferie.

Det er mulig å forlenge badeferien – enten på samme sted, et annet sted på Sør-Bali eller med et opphold på Gili-øyene, for eksempel.

Inkludert hotell
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Maya Sanur Resort & Spa 5
Tilleggsturer
Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)
Turtle Island med glassbunnsbåt
Jobb med skilpadder for en dag
Waterbom Bali
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å reise hjemover.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykk fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du på grunn av tidsforskjellen til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert hotell
Frokost
Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentlig behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Bali med frokost
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Trippelrom ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familierom eller sammenhengende rom ved 2 voksne og 2 barn under 12 år
 • To dobbeltrom ved 4 voksne eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • Barnerabatten gjelder bare hvis det er minst to fullt betalende voksne på rommet
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i programmet
 • Kjøp av ekstra turer
 • Turistskatt (150.000 IDR per person)
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!