Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Reiser til Sri Lanka

Reiser til Sri Lanka

Sri Lanka har noe for alle: frodig natur, eksotiske dyrearter, spennende buddhistisk kulturarv og lekre badestrender – og så er befolkningen i Sri Lanka noen av de mest venlige, gjestfri og hjelpsomme mennesker, som finns.

En rundreise på den tropiske paradisøya i Det Indiske Ocean byr på opplevelser for både store og små, og når du kommer hjem vil det være med mange gode minner i baggasjen. 

Det er vanskelig ikke å forelske seg i Sri Lanka, og har du først vært på Sri Lanka én gang, er det stor sansynlighet for at du kommer tilbake igjen.

Opplevelser i Sri Lanka

Når du reiser til Sri Lanka, er du garantert opplevelser i verdensklasse, og på en rundreise med Flamingo Tours får du noe av det aller beste, som landet har å by på.

Besøk for eksempel Sigiriya, som også er kjent for løveklippen og som er på UNESCOs verdensarvliste. Turen opp til toppen av den 200 m høye klippe er lang og varm, men når du har klart de 1.200 trinnene, kan du oppleve en overdådig utsikt, som er verdt hele turen.

Byen Kandy i det sentrale høyland er kjent for å være landets spirituelle sentrum og er et absolutt must-see, når du reiser til Sri Lanka. Her finner du blant annet Temple of the Tooth, der det sies at en av Buddhas hjørnetenner ligger, og derfor er det en av Sri Lankas største helligdommer.

Drømmer du om eksotisk dyreliv, kan du dra på safari i en av Sri Lankas mange nasjonalparker og oppleve blant annet majestetiske elefanter, leoparder, lekende aper og sultne krokodiller, store påfugler, fargestrålende papegøyer og ulike rovfugler.

Den historiske Løveklippen sett fra avstand

Badeferie på sørkysten av Sri Lanka

Utover spennende kultur, imponerende natur og en vennlig og gjestfri lokalbefolkning byr Sri Lanka også på azurblått vann og fantastiske, palmekledde sandstrender med god mulighet for å dase i timevis eller snorkle ved koralrevet, som ligger rett utenfor kysten.

Sri Lanka er derfor også en opplagt destinasjon til badeferie.

Med en badeferie på sørkysten av Sri Lanka får du lekre strender og krystallklart vann, mulighet for å oppleve de lokale styltefiskere, dra på seiltur for å se blåhvaler og delfiner ved Mirissa, besøk et lokalt tempel eller dra på utflukt til Galle, der du kan oppleve det nederlandske fortet, som er på UNESCOs verdensarvliste.

Trenger du mer til bare å slappe av, er det bare å finne den helt perfekte plassen på sandstranden eller ved hotellets koselige bassengområde og lene deg tilbake.

Fin sandstrand i Ahangama, Sri Lanka

Sri Lanka og Maldivene

Når du reiser til Sri Lanka, har du mulighet for å fortsette turen til Maldivene etter den opplevelsesrike rundreisen. På Maldivene får du en virkelig luksuriøs badeferie, der avslapping og bortskjemmelse er i fokus.

Maldivene sine paradisøyer byr på kritthvite, palmekledde strender med krystallklart vann og eminente muligheter for snorkling og andre vannsportaktiviteter i det lyseblå vannet.

Det luksuriøse resortet byr på en lang rekke aktiviteter og utfluktsmuligheter for de, som gjerne vil oppleve enda mer, og det er god mulighet for total avslapping ved stranden, på den private terrasse eller på en av resortets mange restauranter og barer.

En avslappende og luksuriøs badeferie på Maldivene kan klart anbefales – uansett om du reiser til Sri Lanka på familieferie, på egen hånd, med gode venner eller som en romantisk ferie for to.

Les mer om reisen til Sri Lanka og Maldivene
Strandstoler i hvit sand

Reis til Sri Lanka med Flamingo Tours

I planleggingen av drømmereisen kan man bruke mange timer på å søke inspirasjon og sammensette reiser.

Hos Flamingo Tours mener vi at det skal være enkelt og overskuelig for deg å få det aller beste, og du skal vite hva som er med i reisen din. Dette, mener vi, gir mest ro i magen, og det er det beste utgangspunkt for en fantastisk reise.

Drømmer du om noe helt særlig på din reise til Sri Lanka, hjelper vi gjerne med å skreddersy din drømmereise, så du får akkurat den reisen, som du drømmer om.

Kontakt oss på tlf. 21 955 827 eller send oss en mail på info@flamingotours.no

Kvinnelig teboer, i fargerike klær.