Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hval- og delfinsafari i Mirissa

Drømmer du om å oppleve hvaler og delfiner i havet? Grip muligheten her og få en fantastisk opplevelse i Mirissa, Sri Lanka.

Hval- og delfinsafari i Mirissa

Sri Lanka

Se frem til en uforglemmelig opplevelse til sjøs! I Mirissa venter et fascinerende marint dyreliv, og du har mulighet til å se blåhval, spermhval, spekkhogger, spekkhogger, knølhval, grindhval, delfiner og havskilpadder. Den ideelle perioden for denne turen strekker seg fra november til slutten av mars/begynnelsen av april.

Opplevelsen starter tidlig om morgenen i Mirissa Fishing Harbour og strekker seg ut på åpent hav i ca. 3-4 timer. Du blir tatt med ut på en båt eller et mindre fartøy med plass til opptil 100 passasjerer, der du kan nyte en lett frokost/snacks og forfriskende drikke mens du er på båten. Du kommer tilbake til land før lunsj og har resten av dagen til å slappe av på hotellet eller utforske byen.

Gjør deg klar til å la deg fortrylle av havets fantastiske skapninger!

Priser

Pris pr person
900 NOK
Barn under 12 år
450 NOK
Prisen inkluderer transport til/fra hotellet, lett frokost/snacks, redningsvester og inngangsbillett.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer