Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Nusa Penida med snorkling (fra Lembongan)

Nusa Penida med snorkling er en fantastisk dagstur der du kan oppleve høydepunktene på Nusa Penida til lands og til vanns. Les mer og la deg friste her.

Nusa Penida med snorkling (fra Lembongan)

Bali

Nyt en herlig dagstur med snorkling og sightseeing på paradisøya Nusa Penida.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen på øya Lembongan, der båten til Nusa Penida venter. 

Når du ankommer Nusa Penida, tar du en privat båttur til tre av de beste snorkleområdene på øya - Gamat Bay, Wall Bay og GT Point, som alle byr på fantastiske undervannsopplevelser.

Du kan være heldig å se fargerike tropiske fisker og vakre koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, barracudaer, napoleonfisk, kulefisk og, hvis du er riktig heldig, fredelige hvittippede revhaier, skilpadder og store rokker.

Etter båtturen står en sjåfør klar til å ta deg med til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for klippene som er formet som en Tyrannosaurus Rex sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, som er omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.

Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.

Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann er det også mulig å svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Denne turen anbefales spesielt i tørketiden, når sikten under vann er på sitt beste.

Priser

Pris per voksen
2200 NOK
Barn 2-12 år
1870 NOK
Turen inkluderer privat transport, privat båt, privat snorkling og lunsj på en lokal restaurant.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer