Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall

Fordyp deg i avslappende varme kilder ved Banjar Hot Spring nær Lovina, og utforsk skjønnheten ved Gitgit-fossen i Balis nordlige skoger. Opplev de terapeutiske egenskapene og den naturlige roen ved Banjar, etterfulgt av imponerende fossefall og frodige omgivelser ved Gitgit.

Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall

Bali

Banjar Hot Spring er en av Balis naturskatter og ligger i den sjarmerende landsbyen Banjar nær Lovina på nordkysten av øya. Denne varme kilden er et populært feriemål, og mange mener at vannet har terapeutiske egenskaper og potensielle helsefordeler.

De varme kildene består av flere små bassenger der du kan dyppe deg i det beroligende vannet. Stedet er omgitt av frodige tropiske hager og skaper en atmosfære av fred og ro. Det er et flott sted å slappe av, og mange liker å tilbringe tid i de varme bassengene, som er en forfriskende kontrast til det travle bylivet.

Etter en avslappende opplevelse ved Banjar Hot Spring går turen videre til Gitgit-fossen, en av Balis mest ikoniske fossefall. Dette imponerende naturskjønne vidunderet ligger nord på Bali, ikke langt fra Singaraja. Fossen er lett tilgjengelig, og en kort fottur gjennom et vakkert skogsområde tar deg til dette imponerende synet. Gitgit-fossen er kjent for sin fantastiske høyde og den frodige, grønne vegetasjonen som omgir den.

Sammen utgjør Banjar Hot Spring og Gitgit-fossen en perfekt kombinasjon av avslapning og naturskjønnhet som beriker enhver tur til Balis nordkyst. Her får du muligheten til å fordype deg i det helbredende vannet mens du nyter den fantastiske skjønnheten Bali har å by på.

Priser

Pris for 1 person
1180 NOK
2-3 pers.
680 NOK
4-8 pers.
620 NOK
Pris per barn
330 NOK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer