Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Waterbom Bali

Opplev spenningen i Waterbom Bali, der bølgebassenger, dovne elver og adrenalinfylte sklier venter. Perfekt for familier og eventyrlystne.

Waterbom Bali

Bali

Waterbom Bali er ikke bare et badeland, det er et av verdens beste og byr på en mengde vannbaserte attraksjoner og aktiviteter for alle aldre.

Hvis du har med deg mindre familiemedlemmer, finner du områder som plaskebasseng og bølgebasseng som er skreddersydd for barn som elsker vannlek og plaskeaktiviteter. En familiefavoritt er den sakteflytende "Lazy River", der dere kan hoppe i en oppblåsbar båt sammen og nyte en avslappende tur gjennom parken.

Hvis du er litt eldre eller reiser med voksne barn, vil Waterbom Bali tilfredsstille dine eventyrlystne behov. "Climax" er en av de mest ettertraktede skliene som sender modige besøkende gjennom en bratt og forbløffende tur. Denne rutsjebanen er ideell for dem som er ute etter en intens og morsom opplevelse. Det finnes også andre raske og svingete sklier som garanterer spenning for eldre barn og voksne.

Når sulten melder seg, trenger du ikke lete lenge. Parken har mange spisesteder som serverer et bredt utvalg av både nasjonale og internasjonale retter for å stille sulten.

Waterbom Bali klarer å kombinere spenning og sikkerhet på en måte som gjør det til det ideelle stedet for dem som ønsker en morsom dag i solen.

Priser