Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Dagsutflukt til Nusa Penida (fra Lembongan)

Opplev de absolutte høydepunktene på Nusa Penida på denne dagsturen - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong. Les mer her.

Dagsutflukt til Nusa Penida (fra Lembongan)

Bali

Nyt en uforglemmelig dagstur til den idylliske paradisøya Nusa Penida, som ligger i nærheten av Lembongan.

Etter en deilig frokost blir du hentet direkte på hotellet og kjørt til havnen i Lembongan, der en privat båt venter på deg for å frakte deg til Nusa Penida.

Ved ankomst til Nusa Penida vil en privatsjåfør ønske deg velkommen og vise deg tre av øyas mest fantastiske severdigheter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en av Nusa Penidas hovedattraksjoner, vil forbløffe deg med klipper som fra fugleperspektiv ligner en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen av klippene åpner det seg en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden, omgitt av bratte klipper og turkisblått hav.

Broken Beach byr på en sjarmerende liten lagune, kjent for sin naturlige steinbue som omfavner bukten og lar sjøvannet strømme inn og ut. En spasertur rundt lagunen gir deg en fortryllende utsikt over det klare vannet.

Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du fordype deg i den fantastiske panoramautsikten, og ved lavvann er det til og med mulig å svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Priser

Pris pr person
1870 NOK
Barn 2-12 år
1660 NOK
Turen inkluderer privat transport, privat båt og lunsj på en lokal restaurant.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer