Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sanur

Opplev alt fra herlige strender til kulturelle opplevelser. Utforsk de utrolige aktivitetene, klimaet og alt Sanur har å by på.

Aktiviteter og opplevelser

Sanur er et ideelt utgangspunkt for å utforske noen av Balis mest minneverdige attraksjoner og aktiviteter. Selv om Sanur i seg selv er kjent for sin rolige atmosfære, er det kort vei til en rekke spennende opplevelser for alle aldre og interesser.

Skilpaddeøya med glassbunnsbåt

En utflukt til Turtle Island (Pulau Penyu) i en båt med glassbunn er en fascinerende opplevelse, spesielt for familier. Turen starter fra Tanjung Benoa, som ligger i nærheten av Sanur. På vei til øya kan gjestene nyte den klare utsikten ned til det fargerike livet i havet gjennom glassbunnen på båten.

På selve skilpaddeøya kan du oppleve havskilpadder på nært hold, lære om bevaringsarbeidet og til og med få muligheten til å samhandle med de vennlige skapningene. Det er en lærerik opplevelse som setter fokus på viktigheten av å beskytte livet i havet.

Waterbom Bali

Waterbom Bali er et badeland i verdensklasse som ligger i Kuta, en kort kjøretur fra Sanur. Parken er perfekt for både spenningssøkere og de som foretrekker å slappe av. Med et bredt utvalg av sklier og vannleker, fra ekstreme vannsklier til rolige lazy rivers, er det noe for enhver smak. Waterbom Bali prioriterer miljøbevissthet og tilbyr en dag med moro uten at det går på bekostning av bærekraften.

Uluwatu-tempelet

Uluwatu-tempelet (Pura Luhur Uluwatu) er et av Balis seks viktigste templer og ligger spektakulært til på en bratt klippe 70 meter over havet på øyas sørvestkyst. Tempelet er ikke bare kjent for sin imponerende beliggenhet, men også for de daglige Kecak-dansforestillingene som finner sted ved solnedgang.

Disse forestillingene er en del av balinesisk kultur og forteller historier fra det hinduistiske eposet Ramayana, akkompagnert av et kor av menn som skaper rytmer med stemmene sine.

Hver av disse aktivitetene er en unik måte å oppleve Balis naturskjønnhet, kultur og eventyr på. Fra det maritime eventyret på Turtle Island til de kulturelle forestillingene i Uluwatu - det er nok av muligheter til å skape uforglemmelige minner.

Ekstra Turer

Du går om bord i en båt med glassbunn ved bredden av Tanjung Benoa Beach. Glassbunnsbåten seiler ut på havet, og du kan se ned til 300-500 meter fra land.
 
Den erfarne båtsjåføren er din guide mens du beundrer det vakre undervannslandskapet gjennom båtens glassbunn. Du vil bli forbløffet over synet av fargerike fisker og frodige sjøplanter. Husk å ta med litt brød, slik at du kan mate fiskene mens du seiler.
 
Turen går videre til Turtle Island, en kort båttur på 15 minutter. Når du ankommer Tanjung Benoas skilpaddeøy, inviterer guiden deg til å se de majestetiske grønne skilpaddene. Her får du også muligheten til å lære om stell og bevaring av skilpadder, fra de nyklekkede ungene til de eldre skilpaddene som har levd i flere tiår. 
 
Til slutt tar du en tradisjonell trebåt til snorkleområdet. Her kan du nyte skjønnheten ved korallrevene og det livlige havmiljøet, der du kan observere fargerike fisker og et vell av marine planter. Takket være det rolige og klare vannet i Tanjung Benoa er dette det ideelle stedet for nybegynnere å utforske undervannsskjønnheten ved snorkling.
 
Alt nødvendig snorkelutstyr er inkludert, slik at du kan nyte denne uforglemmelige opplevelsen i ditt eget tempo.

Les mer

Waterbom Bali er ikke bare et badeland, det er et av verdens beste og byr på en mengde vannbaserte attraksjoner og aktiviteter for alle aldre.
 
Hvis du har med deg mindre familiemedlemmer, finner du områder som plaskebasseng og bølgebasseng som er skreddersydd for barn som elsker vannlek og plaskeaktiviteter. En familiefavoritt er den sakteflytende "Lazy River", der dere kan hoppe i en oppblåsbar båt sammen og nyte en avslappende tur gjennom parken.
 
Hvis du er litt eldre eller reiser med voksne barn, vil Waterbom Bali tilfredsstille dine eventyrlystne behov. "Climax" er en av de mest ettertraktede skliene som sender modige besøkende gjennom en bratt og forbløffende tur. Denne rutsjebanen er ideell for dem som er ute etter en intens og morsom opplevelse. Det finnes også andre raske og svingete sklier som garanterer spenning for eldre barn og voksne.
 
Når sulten melder seg, trenger du ikke lete lenge. Parken har mange spisesteder som serverer et bredt utvalg av både nasjonale og internasjonale retter for å stille sulten.
 
Waterbom Bali klarer å kombinere spenning og sikkerhet på en måte som gjør det til det ideelle stedet for dem som ønsker en morsom dag i solen.

Les mer

Nyt en herlig dagstur med snorkling og sightseeing på paradisøya Nusa Penida.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen i Sanur, der båten til Nusa Penida venter. Det er ingen permanent brygge i Sanur, så du går ut til båten gjennom det varme sjøvannet.
 
Når du ankommer Nusa Penida, tar du en båttur til tre av de beste snorkleplassene på øya - Bodong, Sental og SD Point, som alle byr på fantastiske undervannsopplevelser.
 
Du kan være heldig å se fargerike tropiske fisker og vakre koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, barracudaer, napoleonfisk, kulefisk og, hvis du er riktig heldig, fredelige hvittippede revhaier, skilpadder og store rokker.
 
Etter båtturen kjører en sjåfør deg til tre av øyas høydepunkter - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av hovedattraksjonene på Nusa Penida, er mest kjent for klippene som er formet som en Tyrannosaurus Rex sett ovenfra. Fra toppen har man en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden nederst, omgitt av bratte klipper og turkisblått vann.
 
Broken Beach er en fantastisk liten lagune, mest kjent for den naturlige steinbuen som omgir bukten og lar vannet strømme inn og ut av havet. Her kan du ta en spasertur rundt lagunen og nyte den fantastiske utsikten over det klare vannet.
 
Angel's Billabong kan best beskrives som et naturlig evighetsbasseng med smaragdgrønne nyanser, krystallklart vann og dramatiske klipper. Her kan du nyte den fantastiske utsikten, og ved lavvann kan du også svømme i det vakre, naturlige bassenget.

Les mer

Været i Sanur

Sanur kan besøkes året rundt med et behagelig klima og gjennomsnittstemperaturer rundt 28 grader. Den ideelle tiden å besøke Sanur på er imidlertid fra juni til september, når risikoen for regn er minst. Selv i regntiden, som vanligvis faller mellom januar og mars og november og desember, kan du ofte oppleve solrike perioder etter korte regnskyll.

Sanur på Bali er et ideelt reisemål for deg som ønsker en avslappet ferie med muligheter til både å slappe av på stranden og utforske øyas kultur- og naturskatter. Den vennlige atmosfæren, de vakre strendene og den rike kulturen gjør Sanur til et sted man gjerne kommer tilbake til igjen og igjen.

Nusa Penida og Nusa Lembongan

Fra Sanur kan du ta en dagstur med øyhopping til Nusa Lembongan og Nusa Penida. Disse øyene, som bare ligger en kort båttur fra Sanur, har noe for enhver smak. Nusa Lembongan er kjent for sine idylliske strender, krystallklart vann og gode muligheter for snorkling og dykking. Ta en sykkeltur rundt øya og utforsk skjønnheten i ditt eget tempo.

Nusa Penida, den største og mest uberørte av de to øyene, byr på et dramatisk landskap med klippeformasjoner som stuper ned i det turkise havet og bortgjemte strender som bare kan nås til fots eller med båt. Her kan eventyrlystne reisende vandre gjennom uberørt landskap og oppdage skjulte perler som Kelingking Beach og Angel's Billabong.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte reisen?

Drømmer du om at udforske sjarmerende og rolige Sanur, et ekte paradis på Bali? Våre dedikerte reisekonsulenter står klare til at hjælpe dig med at planlægge den ideelle ferie. Sanur er en harmonisk blanding af rolige strande, kulturrikdom og lokalt byliv som til sammen skaber en unik feriedestinasjon.

 

Fyll ut skemaet, så kontakter en af vores reisekonsulenter dig for at diskutere dine forventninger, organisere rejsen og sørge for at dit ophold i Sanur bliver en mindeværdig oplevelse. Uanset om du foretrækker at gå ture langs den gyldne strandpromenade om morgenen, eller om du er tiltrukket af de lokale markeder og den balinesiske kulturarv, er vi her for at gøre din rejse til virkelighed.

 

Lad os planlægge den perfekte tur til Sanur sammen, hvor du kan nyde alt fra det rolige hav til hyggelige caféer og åndelige templer. Sanur venter på dig - tag det første skridt mod dit næste store eventyr sammen med os.

Heidi Witzell
  • Heidi Witzell
  • Reisekonsulent
  • Tlf: 21955827
  • Mail: info@flamingotours.no