Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 44.495 NOK
15 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Historiske Peru med Inca Trail

Føl Peru på kropp og sjel på denne reisen, der du får oppleve byene og landet gjennom tidene. Det hele avsluttes med en vandring i inkaenes fotspor, som ender ved Machu Picchu - et av verdens syv underverker.

 

Fra hovedstaden, «Kongenes By», Lima, til «Den Hvite Byen», Arequipa, går reisen videre opp til Andesfjellene, der du opplever Colca Canyon med de flyvende kondorer. Du besøker Titicaca-innsjøen, som ligger 4000 meter over havet og lærer litt om de fargerike indianerstammene i området.

 

Herfra går turen videre til hjertet av det gamle inkariket, byen Cusco, og Den Hellige Dalen.

 

Deretter tar du på vandrestøvlene og går langs stien, som inkaene selv bygde for flere hundre år siden. Målet er det sagnomsuste og imponerende Machu Picchu.

 

Vær oppmerksom på at Inca Trail ikke kan gjennomføres i februar, for det er stengt hele februar måned pga vedlikehold. Hvis du reiser i denne perioden, kan du derfor i stedet velge å gå Salkantay trekket - til samme pris og med samme antall netter.

 

Turen anbefales ikke til barn under 12 år.

 

Høydepunkter

 • 10 netters rundreise i Peru
 • 3 netter på Inkastien
 • Lima – opplev byen på kanten av Stillehavet, blant annet Miraflores, San Fransisco-klosteret og det historiske sentrum
 • Arequipa – «Den Hvite Byen» med Santa Catalina-klosteret, vakker arkitektur fra kolonitiden, og det sjarmerende bysentrum
 • Colca Canyon – Sør-Amerikas dypeste kløft, svevende kondorer og fantastisk landskap
 • Titicaca-sjøen – fargerike indianerstammer på Uros og Taquile og inkaruinene
 • Cusco – inkaenes hovedstad, Santo Domingo-kirken og Saksaywaman-ruinene
 • Den Hellige Dalen – landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Inkastien – og «Dead Woman's Pass», 4200 meter over havet
 • Machu Picchu – det mystiske og mektige inkaområde høyt oppe i Andesfjellene
   

Inca Trail: Det er begrenset antall plasser hver dag, og det blir derfor fort utsolgt. Her tilbyr vi i stedet Salkantay-trekket til samme pris og samme antall netter. Send en forespørsel på ønsket dato og skriv "Salkantay" i kommentarfeltet.

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Peru

Slik bestiller du en reise

Det er et stort valg å velge en reise. Start med å bestille et uforpliktende tilbud i dag

Finn drømmereisen Finn drømmereisen på vår hjemmeside. Hvis du trenger hjelp, kan du ringe oss på 21 95 58 27 eller skrive til oss på info@flamingotours.no.
Velg dato og flyplass Velg både avreisedato og flyplass i skjemaet. Tilbudet ditt vil være basert på disse valgene.
Motta personlig tilbud Vi setter opp og sender deg et helt uforpliktende tilbud, vanligvis innen én arbeidsdag.
Se flyplan og skreddersy I ditt personlige tilbud kan du se reiseplanen, tilleggsvalg, viktig informasjon og skreddersy reisen med vår reiserådgiver.
Godkjenn og bestill Når dere er fornøyde, godkjenner dere tilbudet på deres personlige tilbud, hvor dere også finner depositumsbeløpet.
Reisen venter! Vi sørger for å holde dere oppdatert om eventuelle tidsendringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise til Peru fra Norge

Du flyr fra Norge om morgenen og lander på Jorge Chávez internasjonale lufthavn om kvelden lokal tid.

Vår lokale samarbeidspartner kjører oss til hotellet vårt, som ligger i den sjarmerende bydelen Miraflores. På veien blir vi informert om programmet for de neste dagene.

Kjøretiden fra flyplassen er ca. 40 minutter.

Inkludert hotell
Tierra Viva Miraflores 3
Dag 2:

Byrundtur i vakre Lima

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjører til sentrum av Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller utforsker dere nå den historiske delen av byen med sine imponerende bygninger fra den spanske kolonitiden. Plaza Mayor, et av byens vakreste torg, er omgitt av regjeringspalasset og katedralen, et av de viktigste eksemplene på koloniarkitektur i Peru. 

Det samme gjelder det vakre San Francisco-klosteret, som er beskyttet av UNESCO som en del av verdens kulturarv. Klosteret inneholder en av de viktigste samlingene av kunst fra kolonitiden, og de dystre katakombene under klosteret er også et must. 

Du besøker den moderne delen av Lima: bydelene El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores kan du ta en spasertur langs "Malecon", som er navnet på de sammenhengende, frodige parkene som du kan gå gjennom via brede gangstier mens du nyter den fantastiske utsikten over Stillehavet.

Inkludert hotell
Tierra Viva Miraflores 3
Frokost
Dag 3:

Flytur til Arequipa og byrundtur

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for å fly til Arequipa, "den hvite byen". Arequipa er Perus nest største by og ligger vakkert til, omgitt av tre store vulkaner. 

Ved ankomst til Arequipa blir du hentet og kjørt til hotellet. På ettermiddagen får du en guidet byvandring, der du blant annet passerer Plaza de Armas - det store torget som er hjertet i byens historiske sentrum med sine høye palmer, hyggelige kafeer, fontener og ikke minst den imponerende Basílica Catedral Santa Maria.

Du kan også besøke det vakre kapellet Capilla de San Ignacio og Santa Catalina-klosteret, som ligger midt i sentrum av byen og er en av Arequipas hovedattraksjoner. Det 20 000 kvadratmeter store klosteret ble bygget i 1579 og var tidligere hjem for hundrevis av nonner. De få gjenværende nonnene bor nå i en liten del av klosteret som ikke er tilgjengelig for publikum. Her kan du glede deg til å utforske klosterets fargerike vegger, vakre søyleganger og koselige kriker og kroker.

Inkludert hotell
Hotel Casa Andina Select Arequipa 4
Frokost
Dag 4:

Colca Canyon

Du blir hentet tidlig om morgenen og kjører mot Colca Canyon gjennom et fantastisk landskap.

Underveis passerer du vakre innsjøer, imponerende vulkaner og flere fantastiske utsiktspunkter der du kan stoppe og nyte utsikten.

Du stopper ved Pampa Cañahuas, som er hjemsted for en rekke eksotiske dyr, blant annet lamaer, flamingoer, andefugler og ikke minst de elegante og sjeldne kameldyrene vikunjaer.

Fra reisens høyeste punkt, 4800 meter over havet, får vi den vakreste utsikten over den peruanske delen av Andesfjellene.

Herfra kjører vi ned i kløften til den lille, pittoreske landsbyen Chivay, der vi sjekker inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon. Du kan utforske byen, unne deg et bad i de varme kildene, "La Calera", eller slappe av på hotellet og nyte utsikten over de unike omgivelsene.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Colca 3
Frokost + lunsj
Dag 5:

Cruz del Condor (Kondorkrysset) og tur til Titicaca-innsjøen

Etter frokost blir du hentet og starter turen for å oppdage de flotteste stedene i Colca Canyon.

Underveis stopper dere i små landsbyer der tiden ser ut til å ha stått stille, og der koloniarkitekturen er imponerende godt bevart.

Du vandrer videre til det beste utsiktspunktet i Colca Canyon, "Mirador Cruz del Condor" - Condor Crossing, hvor du har en fantastisk utsikt over den 1200 meter dype kløften. Her har du også en sjelden mulighet til å se de majestetiske kondorene sveve gjennom kløften med et imponerende vingespenn på opptil 3 meter, noe som gjør dem til verdens største flygende fugl.

Dere kjører tilbake til Chivay, hvor dere har tid til lunsj før dere setter kursen mot Puno, som ligger ca. 6 timers kjøring unna, inkludert stopp ved utsiktspunkter.

I Puno sjekker du inn på hotellet - nesten 4000 meter over havet, like ved Titicacasjøen.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Puno 3
Frokost + lunsj
Dag 6:

Uros og Titicaca-innsjøen

Dagen går med til å utforske Titicacasjøen, som ligger på grensen mellom Peru og Bolivia og er verdens høyest beliggende innsjø. 

Du blir hentet om morgenen og seiler fra Puno ut på innsjøen mot de flytende øyene, Uros, som er små øyer skapt av siv og røtter. 

På hver øy bor det flere Uros-stammer som lever slik de har gjort i hundrevis av år. Det er fascinerende å få et innblikk i hverdagen deres. 

Dere fortsetter reisen mot den lange klippeøya Taquile. Her går du en times tid langs små stier for å komme til landsbyen.

Befolkningen på øya er kjent for sitt håndverk, som er anerkjent av UNESCO som det beste ikke bare i Sør-Amerika, men i hele verden. På denne øya er det mennene som strikker og kvinnene som korter ullen og vever. 

Du får et spennende innblikk i kulturen og spiser lunsj på en lokal restaurant før du reiser tilbake til Puno.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Puno 3
Frokost + lunsj
Dag 7:

Tur gjennom Andes-fjellene til Cusco

Dagen går med til å reise mot Cusco, en gang hjertet av Inkariket. Du blir hentet på hotellet og kjørt til bussterminalen, der guiden hjelper deg med å finne bussen. Den komfortable bussen kjører langs "Solruten", der vi blant annet besøker byen Pucara og stopper ved La Raya-passet på 4300 meter over havet.

Vi nyter en deilig tradisjonell lunsj i byen Sicuani, før vi fortsetter mot inkaruinene og Wiracocha-tempelet i Raqchi - et av de største arkeologiske funnstedene fra inkariket.

Siste stopp før dere ankommer Cusco er landsbyen Andahuaylillas, der dere besøker kirken, også kjent som Perus sixtinske kapell på grunn av de imponerende maleriene.

Ved ankomst til Cusco blir du hentet på busstasjonen og kjørt til hotellet.

Nå er det tid til å rusle rundt i Cusco by og oppleve den gode stemningen.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Fullpensjon
Dag 8:

Cusco – Inkaenes hovedstad

Den første del av dagen kan brukes som du selv ønsker – du kan utforske den spennende byen, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Cusco blir i det hele tatt ansett for å være en av Sør-Amerikas mest spennende byer. Opplev livet på Plaza de Armas, der også den store, vakre katedralen ligger – her er det også restauranter og caféer, der du kan sette deg og nyte en kopp kaffe eller en drink og nyte de mange inntrykkene.

De smale gater med brostein har mange små markeder, som helt klart er verdt et besøk, og byen har spennende museer, som forteller levende om byens historie og inkariket.

Om ettermiddagen drar du på en guidet tur til noen av de viktigste inkaruinene i Peru. Opplev blant annet soltempelet Qoricancha, offerplassen Qenqo, Puca Pucara-ruinene, vanntempelet Tambomachay og festningen Sacsayhuaman med de karakteristiske vegger av store stein, satt sammen helt tett uten bruk av sement.

Deretter blir du kjørt tilbake til hotellet.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Frokost
Dag 9:

Den Hellige Dalen

Du blir hentet etter frokost og kjører mot Den Hellige Dalen, som ligger mellom Cusco og Machu Picchu. Første stopp på veien er landsbyen Pisac, der du kan oppleve det store fargerike indianermarkedet. Dersom du vil ha med en autentisk souvenir hjem, er det her du skal gjøre en god handel med de lokale indianere, som forventer at du pruter med prisen.

Du spiser lunsj på en lokal restaurant, innen du reiser videre mot inkafestningen Ollantaytambo, som under inkariket var det kongelige residens for Keiser Pachacuti. Selve byen er i den grad fortsatt levende og sjarmerende, og du kommer til ruinområdet fra byen ved å gå ned en trapp med 200 trin. Heldigvis er utsikten så vakker at det lett kan være en unnskyldning for å ta en liten pause på veien ned.

Etter å ha nydt utsikten og den fascinerende festningen drar du tilbake til hotellet ditt i Cusco.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Fullpensjon
Dag 10:

Cusco og Wayllabamba

Nå er det tid til å begynne reisen til inkastien mot Machu Picchu.

Du reiser fra Cusco tidlig om morgenen og kjører gjennom Den Hellige Dalen til den lille by Ollantaytambo, der du tar en liten pause og eventuelt får tatt noen bilder. Heretter fortsetter du mot startpunktet for gåturen, der du gjør deg klar til å begynne vandringen.

På turens første dag besøker du landsbyen Miskay i 2.800 meters høyde, der du får mulighet for å treffe de lokale og prøve den populære drikken «chicha». Du får også opplevd det fantastiske landskapet, Cusichaca River og det vakre arkeologiske område Patallacta – kanskje du tilmed er så heldig å få oppleve den flotte kjempekolibri, som området er kjent for.

Underveis på turen stopper du ved et vakkert utsiktspunkt for å spise lunsj, og etter litt hviletid fortsetter du mot den første camp i Wayllabamba i 3.000 meters høyde.

Inkludert hotell
Overnatting i telt
Fullpensjon
Dag 11:

Wayllabamba – Warmiwañusca – Pacaymayo

Du starter dagen tidlig og fortsetter etter frokost turen i skyggen av fjellene.

Dette kan bli en hard og helt spesiell dag, for du skal opp på det høyeste punktet på ruten: Warmiwañusca, 4.200 meter over havets overflate. Det er god mulighet for å ta en pause underveis og vi anbefaler at du tar deg god tid og tar de pausene som du har behov for.

Underveis på turen oppover kan du nyte utsikten til de fantastisk vakre omgivelser og Dead Woman’s Pass, som passet blir kalt. Det er en helt spesiell opplevelse å gå gjennom dette skiftende landskapet, der det eneste, som er konstant og fast, er den stein-stien, som du går på og som inkaene selv la ned for mange hundre år siden.

Når du kommer til toppen, vil du bli belønnet med en helt spektakulær utsikt ut over Andes-fjellene og har mulighet for å ta karakteristiske bilder av inkastien.

Dagen avsluttes i Pacaymayo Camp, der du spiser middag og sikkert sover godt etter en god, men innholdsrik dag.

Inkludert hotell
Overnatting i telt
Fullpensjon
Dag 12:

Pacaymayo - Wiñay Wayna

Etter en solid frokost starter dagens fottur til flere arkeologiske steder, blant annet Runcuracay, Sayacmarca og Phuyuptamarca med sine imponerende fontener og vannkanaler.

Underveis kan du nyte det vakre landskapet og det rike fuglelivet - og kanskje er vi til og med heldige nok til å få øye på andefuglen.

Etter lunsj fortsetter vi til Wiñay Wayna, en av de vakreste inkaruinene i området. Her tilbringer du også den siste natten på Inkaløypen.

Inkludert hotell
Overnatting i telt
Fullpensjon
Dag 13:

Soloppgang over Machu Picchu

Dagen starter grytidlig, så du rekker å se solen stå opp over Machu Picchu – dette er en helt unik opplevelse.

Du går det siste stykke mot den mytiske byen og når frem til området via Inti Punku (Puerta del Sol). Derfra har du har den mest fantastiske utsikt ut over hele Machu Picchu.

I ca. 2-2½ timer blir du vist rundt av en guide, som viser deg de mest imponerende stedene i det ikoniske ruinområdet, som er kjent som et av verdens syv vidundere.

Når du er ferdig med å utforske Machu Picchu og er full av inntrykk, tar du bussen til Aguas Calientes, hvorfra du tar toget til Ollantaytambo. Ved ankomst blir du hentet og kjørt tilbake til Cusco.

Inkludert hotell
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Frokost
Dag 14:

Hjemreise til Norge

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, der hjemturen starter.

Inkludert hotell
Frokost
Dag 15:

Velkommen hjem

Hjertelig velkommen hjem fra en fantastisk reise!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 10 netters rundreise
 • 3 netter på Inkastien
 • Fly og innkvartering som beskrevet i programmet
 • Avhenting på flyplassen og transfer til og fra hotellene
 • Bussturer nevnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle turer som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/sjåfør
 • Dobbeltrom ved 2 personer, trippelrom ved 3 personer
 • Avreisegaranti – reisen organiseres med minst 2 deltakere
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Kjøp av ekstra turer
 • Måltider i tillegg til de nevnte i programmet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Sandefjord
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Se grupperabatt og fordeler i tilbudet!
Få et uforpliktende tilbud med pris og reiseplan

Andre reiser til Peru

 • 11 netters rundreise
 • Lima
 • Arequipa
 • Colca Canyon
 • Titicaca-innsjøen
 • Cusco
 • Den Hellige Dalen
 • Machu Picchu
Inkludert i prisen
 • 13 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
37.995 NOK
Les mer
 • 12 netters rundreise
 • 2 netter i Amazonas
 • Lima
 • Arequipa
 • Colca Canyon
 • Titicaca-innsjøen
 • Cusco
 • Den Hellige Dalen
 • Machu Picchu
 • Amazonas
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
47.995 NOK
Les mer