Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Drone bilde av Sri Lanka

Visum til Sør-Afrika

Alt du trenger å vite om passkrav og visumsøknad til Sør-Afrika.

Reiseinformasjon for Sør-Afrika

Med sin rike kultur, storslåtte natur og fascinerende historie er Sør-Afrika et reisemål som tiltrekker seg eventyrlystne sjeler fra hele verden. Men før du kan oppleve den pulserende energien i Johannesburgs gater eller dyrelivet i Kruger nasjonalpark, er det viktige forberedelser som må gjøres - nemlig visum- og passkrav.

I dette innlegget guider vi deg gjennom alt du trenger å vite om visumkrav og passregler når du planlegger en reise til Sør-Afrika.

Visumkrav

Norske statsborgere trenger visum for å reise til Sør-Afrika. Du må fylle ut et skjema når du ankommer flyplassen i Sør-Afrika, og deretter utstedes visumet ditt. Et turistvisum er gyldig i opptil 90 dager.

Pass

For å reise til Sør-Afrika må passet ditt oppfylle følgende krav:

  • Gyldighet: Passet må være gyldig i minst 30 dager utover oppholdets varighet.
  • Blanke sider: Det må være minst to blanke sider i passet.

Du kan holde deg oppdatert om visumregler hos Utenriksdepartementet eller Den Sørafrikanske Ambassaden.

Holde deg oppdatert på pass- og visumregler

For å få korrekt informasjon om visum til Sør-Afrika anbefales det å sjekke Utenriksdepartementets nettsider for de siste oppdateringene og veiledningene, spesielt når det gjelder endringer i visumreglene.

I tillegg kan du kontakte Den Sørafrikanske Ambassaden hvis du har spesifikke spørsmål eller situasjoner. Siden visumreglene kan endres, er det viktig å dobbeltsjekke informasjonen nær avreisedato.

Vi gjør oppmerksom på at Flamingo Tours ikke er ansvarlig for feil i visuminformasjonen og oppfordrer deg til å bekrefte alt med Den Sørafrikanske Ambassaden og Utenriksdepartementet før avreise.

Den Sørafrikanske Ambassaden

Utenriksdepartementet