Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Flok af flamingoer set tæt på

Visum til Sri Lanka 19.02.2019

For norske statsborgere kreves det visum, når du reiser til Sri Lanka. Bli mye klokere på online visumsøknad - også kalt ETA - herunder.

Mange rejsebyråer tilbyr å sørge for visum til Sri Lanka for deg, men det er faktisk ganske mye billigere, hvis du gjør det selv, og med den online visumsøknaden, ETA, er det faktisk ganske enkelt.

Vær oppmerksom på at passet ditt skal være gyldig i minimum 6 måneder etter utreise fra Sri Lanka og at det skal være minst to blanke sider med plass til inn- og utreisestempler.

Du kan søke visum til Sri Lanka her

 

Trinn-for-trinn-guide til visumsøknad:

1. Velg ditt foretrukne språk og klikk på fanen 'Apply'.

2. Når du har akseptert betingelsene, velger du Tourist ETA og fyller ut de feltene som kreves.

3. Visum til Sri Lanka koster USD 35 pr person og betales i forbindelse med søknaden.

4. Til slutt får du en bekreftelse på visumsøknaden din, og denne anbefaler vi at du printer ut og tar med deg på reisen.

 

Husk at det er ditt eget ansvar at du overholder de gjeldende regler. Vi anbefaler derfor at du leser mer om visum til Sri Lanka på Utenriksdepartementets hjemmeside.

 

Finn din drømmereise til Sri Lanka her

"Flamingotours framstår som en ryddig, seriøs og knallproff aktør i en jungel av aktører. Takk for god hjelp så langt!"

- Tom Wangerud

"Hadde en helt fantastisk tur i regi av Flamingo Tours. Utrolig profesjonelt og seriøst opplegg som gjorde denne turen til en drømmereise."

- Per Erik Mørch

"Synes dere er heldige som kan jobbe med dette produktet og gi mennesker denne opplevelse for livet. Kommer gjerne tilbake til dere for neste reise."

- Trine Eriksen

"Tusen takk til Flamingotours som lagde den perfekte ferie for oss! Opplevelser - innenfor kultur, historie og natur, fulgte som perler på en snor."

- Hege Boman Grundekjøn