Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Visum til Vietnam

Alt du trenger å vite om passkrav og visumsøknad til Vietnam.

Pass og visum

Som norsk statsborger har du fordelen av å reise visumfritt til Vietnam i opptil 45 dager, noe som er ideelt for kortere ferier. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at denne 45-dagersperioden omfatter både den dagen du ankommer Vietnam og den dagen du forlater landet.

Hvis du planlegger et lengre opphold i Vietnam, for eksempel en lengre ferie eller hvis du vil besøke venner og familie, må du søke om turistvisum. Et turistvisum til Vietnam er gyldig i 90 dager. Du kan enkelt søke om dette visumet gjennom "Vietnam Evisa"-systemet, som er en elektronisk visumtjeneste. Det er viktig å søke i god tid før reisen, da behandlingstiden kan variere.

Søk om turistvisum

Holde deg oppdatert på pass- og visumregler

For å sikre at du er helt oppdatert på visumregler og krav, anbefales det at du besøker Utenriksdepartementets nettsider. Her finner du oppdatert informasjon og råd, noe som er spesielt viktig med tanke på eventuelle endringer i visumpolitikken eller reiserådene.

I tillegg er det en god idé å kontakte Den Vietnamesiske Ambassaden i Oslo, spesielt hvis du har konkrete spørsmål eller situasjoner. Ambassaden kan også hjelpe deg med spørsmål om visumregler for personer med ikke-norsk statsborgerskap.

Det er også viktig å huske at visumreglene kan endres, så det er en god idé å dobbeltsjekke all informasjon med Utenriksdepartementet og Den Vietnamesiske Ambassaden like før avreisedato. Dette vil sikre at du ikke støter på uventede problemer ved ankomst til Vietnam.

Selv om vi i Flamingo Tours gjør vårt beste for å holde deg informert, kan vi ikke holdes ansvarlige for eventuelle avvik eller endringer i offisielle visumregler eller reiseråd. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker all relevant informasjon med Den Vietnamesiske Ambassaden og Utenriksdepartementet kort tid før avreise.

Den Vietnamesiske Ambassaden

Utenriksdepartementet

Våre reiser til Vietnam