Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah er et firestjernet hotell, som ligger på den nordøstlige del av The Palm Jumeirah.

Hotellet har sin egen sandstrand, som det er direkte adgang til for hotellets gjester og ikke langt fra hotellet er det en vannpark, som gir mange timers moro og underholdning for folk i alle aldre. På hotellet er det også et større basseng-område med liggestoler og parasoller, som du fritt kan benytte, og en pool-bar, som serverer kalde drinks i varmen. Det er eget basseng til barna - og hvis de vil, kan de delta i noen av de aktivitetene, som barneklubben arrangerer.

Har du bruk for å få opp pulsen og bli svett, kan du benytte fitness-senteret, som har åpent 24 timer i døgnet.

På Aloft Palm Jumeirah er det fler restauranter med et stort utvalg fra både buffet og a la carte-meny. I hotellets bar er det musikk, drinks og snacks, som du kan få med "to go", hvis du ønsker.

Det er 206 rom på hotellet, som alle er innrettet i en moderne og luksuriøs stil. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og eget baderom. Dessuten er det på hvert rom aircondition, safebox, TV, wi-fi og kaffe- og tefasiliteter.

Fra hotellet er det cirka en halv times kjøretur, evt. i taxi, inn til Dubai sentrum, der det er utallige muligheter for shopping og besøk på restauranter, barer mm. Fra hotellet kan du også ta en taxi til Burj Kalifah eller en av de andre store severdigheter i byen.

Vær og klima