Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Atlantis The Palm

Atlantis the Palm er et lekkert, femstjernet hotell med vannet og sjøen som tema. Hotellet ligger på toppen av palmen i Dubai og har utsikt over den Persiske Golf.

Fra hotellet kan du gå rett ned på hotellets private sandstrand, som er hele 1,4 km lang. Stranden er oppdelt i tre områder: Et område til avslapping, et område for deg, som ønsker å prøve ulike vannaktiviteter og et område, som ligger i direkte forbindelse med hotellets helt eget vannland. Vannlandet kan du som gjest fritt benytte - og foruten vannlandet er det på hotellet et stort basseng-område med både avslappingsbasseng og et basseng, som er spesielt velegnet til familier med barn.

Hvis du vil enda nærmere vann og de dyrene som lever der, kan du på Atlantis the Palm også komme ut og svømme med delfiner i lagunen, og på hotellet finner du Dubais største akvarium med hele 65.000 sjødyr.

Rommene på Atlantis the Palm er - som resten av hotellet - inspirert av sjøen og vannet. Her har du tilmed mulighet for å bo i en undervannssuite. Felles for alle rommene er at de er luksuriøst innrettet og har et moderne baderom, walk-in-garderobe, TV, wi-fi, aircondition og minibar. Rommene har også balkong med fantastisk utsikt (dette gjelder ikke undervannssuitene).

Når du blir sulten, kan du velge mellom ikke mindre enn 16 ulike restauranter, som serverer alt fra europeisk mat til sushi og asiatisk mat. Det er med andre ord noe for enhver smak. Du finner også flere barer, som sørger for at du ikke tørster. Barene serverer et stort utvalg av alkoholiske drikkevarer og hver bar sitt eget tema.

Hvis du ønsker å dra inn til byen, vil du etter en kort kjøretur kunne besøke Dubai Mall eller Burj Kalifah.

Vær og klima