Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Fairmont The Palm

Fairmont The Palm er et femstjernet hotell, som ligger på The Palm Jumeirah.

Hotellets resepsjon er døgnåpen og du kan derfor få hjelp på alle døgnets tidspunkter.

Hotellet har en privat strand, som det er direkte adgang til. Og ellers kan du benytte hotellets to bassenger, som er åpne året rundt. Det ene bassenget er bare for voksne, og i basseng-området er det liggestoler, som du fritt kan benytte.

Hvis du trenger til å bli bortskjemt, kan du benytte spa-avdelingen og i fitness-senteret kan du få pulsen opp og svette på panden. Dessuten er det mulighed for å spille blant annet biljard og ping-pong og det blir jevnlig avholdt temamiddager på hotellet. For de små hotellgjester er det lekeplass og en barneklubb, som arrangerer forskjellige aktiviteter for barna.

Hotellet har forskjellige restauranter med variert utvalg av god, smakfull mat - og i hotellets to barer kan du få servert ulike drikkevarer, med og uten alkohol.

Rommene på hotellet er moderne og luksuriøst innrettet. Alle rommene har aircondition, minibar, oppholdsområde med TV, wi-fi og eget baderom.

Ca. 8 kilometer fra Fairmont The Palm ligger Dubai Marina, der du kan gå en tur på The Walk og oppleve de mange butikker, restauranter og barer, som er i området. For å komme dit kan du ta en taxi eller en av hop on-hop off-bussene i byen.

Vær og klima