Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Marriott Hotel Al Jaddaf

Marriott Hotel Al Jaddaf er et femstjernet hotell, som ligger tett på Dubai sentrum. Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du som gjest kan få hjelp på alle tidspunkter av døgnet.

Hotellet har et lekkert basseng og dessuten er det mulighet for mange ulike aktiviteter. Du kan for eksempel spille dart eller delta i en av de mange temamiddager, som jevnlig blir arrangert.

Rommene på Marriott Hotel Al Jaddaf er innrettet i varme farger, som matcher omgivelsene. På rommene finner du en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger og alle rommene har eget bad/toalett. Det er dessuten aircondition, TV, kjøleskap, minibar, safebox, strykejern, sofa, skrivebord, gratis toalettartikler, hårføner og slåbrokk.

Det er basseng på hotellet, og hvis du vil på stranden og ha en svømmetur i den Persiske Golf kan du benytte deg av den gratis shuttlebussen, som hotellet stiller til rådighet. Det er ca. 8 km til stranden fra hotellet.

Hotellet har fem forskjellige restauranter, som serverer mat fra hele verden - og hvis du liker store steaks, kan du besøke steakhouset på hotellet. Caféen og baren på hotellet kan du også benytte og her får du servert diverse drikkevarer til å slukke tørsten.

Fra hotellet er det ca. 4 km til Dubai Mall og Burj Kalifah. Det er mulig å ta en taxi eller en av byens hop on-hop off-busser frem og tilbake.

Vær og klima