Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Rixos Premium Dubai JBR

Rixos Premium Dubai JBR er et flott, femstjernet hotell med god beliggenhet på stranden i Dubai Jumeirah. Fra hotellet kan du gå rett ned på stranden.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du som gjest kan få hjelp døgnet rundt.

Dette lekre hotellet har 414 stilfulle rom og suiter, som alle er innrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Hvert rom har en fantastisk vakker utsikt over enten byen eller den Persiske Golf. Alle rommene har aircondition, wi-fi, TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter, safebox, sofa og skrivebord. Det er eget bad/toalett med gratis toalettartikler, badekar eller dusj, slåbrokk og hårføner.

Rixos Premium Dubai JBR har ni forskjellige restauranter, som serverer mat fra hele verden. Det er altså noe for enhver smak - og etter maten kan du nyte en drink i hotellets bar. Det er også mange forskjellige aktiviteter på hotellet, blant annet livemusikk, kveldsunderholdning, temamiddager, nattklubb og selvsagt et basseng, hvis du trenger til å bli kjølt ned litt. For hotellets yngste gjester er det barneklubb, som arrangerer ulike arrangementer og aktiviteter.

Både promendaen The Walk, Dubai Marina Mall og Mall of the Emirates ligger i gåavstand fra hotellet. Du finner altså en haug av butikker, restauranter, barer og caféer rett i nærheten, så dette hotell er ideelt for deg, som liker å shoppe eller for deg, som ønsker å oppleve denne delen av byen til fots.

Vær og klima