Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Constance Belle Mare Plage (Østkysten)

Opplev den ultimate luksus på Constance Belle Mare Plage, et 5-stjerners feriested på Mauritius. Her kan du nyte et vell av fasiliteter, inkludert et bredt utvalg av land- og vannsportsaktiviteter og avslappende spabehandlinger. I restauranten kan du skjemme bort sansene med kulinariske klassikere f

Constance Belle Mare Plage (Østkysten)

Mauritius

5-stjernershotellet Constance Belle Mare Plage ligger på den idylliske østkysten av Mauritius og byr på en uforglemmelig luksusferie. Constance Belle Mare Plage er kjent for sin utmerkede service, varme atmosfære og frodige, tropiske omgivelser, og du vil føle deg velkommen fra første stund på dette imponerende strandresortet.

Aktiviteter og omgivelser

Constance Belle Mare Plage er et paradis for både avslapning og opplevelser. Feriestedet er kjent for sine to imponerende 18-hulls mesterskapsgolfbaner, LEGEND og LINKS, og golfentusiaster vil sette pris på gratis greenfee og muligheten til å ta leksjoner med profesjonelle golfere. Når det gjelder vannaktiviteter, har feriestedet en ideell beliggenhet i et område som er beskyttet av et korallrev, noe som gjør det perfekt for snorkling, dykking og andre vannaktiviteter.

Hotellet kan skilte med et imponerende stort utendørsbasseng som er en oase av avslapping og forfriskninger. Bassengområdet er perfekt for dem som ønsker å nyte solstrålene eller ta en forfriskende dukkert mens de nyter den spektakulære utsikten over det turkise havet. Med komfortable solsenger og fantastisk panoramautsikt er bassengområdet en perle for de som ønsker sol og avslapning. Hotellet ligger rett ved den idylliske, hvite sandstranden Belle Mare. Den direkte og enkle adgangen til stranden gjør at du kan veksle mellom det avkjølende vannet i bassenget og det asurblå havet.

For de yngste gjestene i alderen 4-11 år tilbyr Constance Kids Club en rekke spennende fasiliteter og aktiviteter, blant annet barnebasseng, lekeplass, dataspill, kunst og håndverk og lekerom. I tillegg tilbys privat barnepass mot betaling og spesielle barnemenyer, slik at hele familien kan nyte oppholdet i fulle drag.

Hvis du trenger litt velvære og avslapning, kan du ta turen til hotellets SPA. Spaet har badstue, dampbad, to boblebad, kaldtvannsbasseng og en frisørsalong som tilbyr ulike hårpleiebehandlinger, inkludert farging og bryllupsfrisyrer. I tillegg kan du velge mellom et bredt utvalg av klassiske massasjer, ansikts- og kroppsbehandlinger med aromatiske naturprodukter inspirert av planter fra Det indiske hav.

Restauranter og barer

Feriestedet har et stort utvalg av spisesteder med åtte à la carte- og temarestauranter som serverer kreative menyer fulle av vakkert anrettede retter, inkludert vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer. 
Restauranten La Citronnelle byr på en innovativ kulinarisk opplevelse med klassiske retter fra hele verden til både frokost og middag. Restauranten har en vakker uteservering med panoramautsikt over stranden. Den daglig skiftende buffeen med levende matlagingsstasjoner byr på et verdensomspennende utvalg av tradisjonelle og moderne retter for enhver smak.

Le Swing Restaurant i klubbhuset på Links Golf Course tilbyr lette snacks, salater og smørbrød til lunsj og perfekte kveldsdrinker med enestående utsikt over golfbanen. "LAKAZE" er en livlig strandrestaurant med et barfotakonsept og en meny med salatbar, gourmetsmørbrød, grillet kjøtt og sjømat og en overdådig dessertbuffé. Indigo Restaurant på kanten av det turkise vannet tilbyr lunsj, ettermiddagsmat og à la carte/temamiddag under stjernene med et utvalg av sushi, kjøtt, sjømat og sørøstasiatiske delikatesser.

The Bar og The Blu Bar ved siden av restauranten Indigo er både stilige og unike med et bredt utvalg av sunne juicer, hjemmelaget iste, pannekaker, iskrem og Tiki Chic-cocktailer.

Innkvartering

Du bor på rom med møblert terrasse eller balkong, klimaanlegg, bad med separat dusj/badekar/toalett, hårføner, TV, Wi-Fi, minibar, skrivebord, sittegruppe, vaskeritjenester og romservice. 

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer