Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

JW Marriott Mauritius Resort (Sørvestkysten)

Opplev den ultimate luksus på JW Marriott Mauritius Resort. Her kan du nyte overdådige suiter, utsøkte restauranter, vannsport og avslapping langs den fortryllende sørvestkysten av Mauritius.

JW Marriott Mauritius Resort (Sørvestkysten)

Mauritius

Velkommen til JW Marriott Mauritius Resort, et luksuriøst feriested som ligger langs den fortryllende sørvestkysten av Mauritius. Med 169 overdådig innredede suiter og en eksklusiv privat villa tilbyr dette paradiset en unik blanding av eventyr og avslapning. Fra spennende vannsportsaktiviteter og sportsfasiliteter til fortryllende spisesteder og luksuriøs innkvartering - JW Marriott Mauritius Resort er det ultimate reisemålet for deg som ønsker en uforglemmelig opplevelse på Mauritius' vakre kyst.

Aktiviteter og omgivelser

JW Marriott Mauritius Resort tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter som vil berike oppholdet ditt på øya. Enten du foretrekker å utforske det krystallklare havet gjennom vannsport som kitesurfing eller dykking, eller om du foretrekker en mer avslappet dag ved bassenget eller på stranden, finner du noe for enhver smak. Hotellet har også en rekke sportsfasiliteter, blant annet tennisbaner og et treningssenter.

Restauranter og barer

Når det gjelder matopplevelser, skuffer ikke JW Marriott Mauritius Resort. Anlegget har en rekke restauranter som tilbyr alt fra fine restauranter til mer uformelle måltider. I Le Manoir Dining Room kan du nyte daglige bufféer og middager, der ferske, lokale råvarer og spennende regionale smaker står i sentrum. Oppdag asiatiske innslag på Floating Market Restaurant eller japanske favoritter på Atsuko. Du kan også spise på stranden eller ved bassenget på The Boathouse Aegean Beach Grill & Lounge og nyte forfriskende cocktailer og snacks i Le Morne Lounge. Uansett hva du foretrekker, vil du finne noe å skjemme bort smaksløkene med på JW Marriott Mauritius Resort.

Overnattingssteder

Med 169 overdådig innredede suiter og en eksklusiv privat villa på øya, tilbyr resortet en oase av luksus. Rommene er romslige og velutstyrte med lyse og moderne farger, og de er utstyrt med fine møbler. På rommet sover du i en dobbeltseng og kan nyte bekvemmeligheter som TV, Wi-Fi og klimaanlegg.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer