Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Le Meridien Mauritius (Nordvestkysten)

Opplev luksus på Le Meridien Ile Maurice: fantastisk basseng, privat strand, spabehandlinger, vannsport, utsøkte restauranter og moderne rom.

Le Meridien Mauritius (Nordvestkysten)

Mauritius

Langs den fortryllende nordvestkysten av Mauritius ligger det 5-stjerners hotellet Le Meridien. Dette luksuriøse feriestedet lover å skape uforglemmelige øyeblikk, enten du drømmer om en romantisk ferie, en aktiv utforskning av øya eller en familieferie fylt med moro og eventyr. Hotellet har også blitt tildelt prisen TripAdvisor Travellers' Choice 2023.

Aktiviteter og omgivelser

Hotellets beliggenhet langs den fortryllende nordvestkysten av Mauritius åpner dørene til en verden av opplevelser og avslapning. Det imponerende bassengområdet som slynger seg langs den private sandstranden, innbyr til lek og soling. For de som ønsker å slappe av, er spa-senteret et sant paradis der du kan nyte en massasje. Dampbad, badstue og boblebad fullfører den ultimate velværeopplevelsen.

Er du mer til aktive utflukter, kan du utforske det krystallklare havet gjennom en rekke vannaktiviteter som kajakkpadling, snorkling, windsurfing og dykking. Hotellet tilbyr også sportsfasiliteter som tennisbane og treningssenter, slik at du kan holde deg aktiv under hele oppholdet.

Restauranter og barer

Når sulten melder seg, venter en kulinarisk reise på en av Le Meridiens fire eksklusive restauranter. Start dagen med en velsmakende frokost på "Nomad", der internasjonale og mauritiske retter frister smaksløkene.

Til middag kan du ta en reise gjennom indisk gastronomi på "Kumin", der autentiske retter pirrer nysgjerrigheten. Du kan også besøke "Waves", som frister med fersk sjømat, mens det nyeste tilskuddet, "Jade", skjemmer deg bort med delikate asiatiske retter. Etter en dag med utforskning og moro kan du slappe av med en forfriskende cocktail i hånden i en av hotellets to barer, hvorav den ene er en forfriskende bassengbar.

På Le Meridien er gastronomien en opplevelse i seg selv som på magisk vis komplimenterer reisen din.

Overnattingssteder

Hotellrommene er innredet i lyse og moderne farger og har vakre tremøbler. Alle rommene har stue og eget bad med både badekar og separat dusj. Rommene har også TV, klimaanlegg, minibar og balkong med havutsikt. Enten du slapper av foran TV-en, nyter den forfriskende havbrisen fra balkongen eller fordyper deg i en god bok, vil du føle deg som hjemme på Le Meridien.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer