Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Long Beach Mauritius (Østkysten)

Nyt et uforglemmelig opphold på Long Beach Mauritius, et femstjerners feriested langs den vakre østkysten. Oppdag en verden av luksus med familievennlige aktiviteter, eksklusive spabehandlinger og gourmetmåltider. Perfekt for både avslapning og eventyr.

Long Beach Mauritius (Østkysten)

Mauritius

Langs den idylliske østkysten av Mauritius ligger det eksklusive 5-stjerners Long Beach Hotel Mauritius, et paradis for livsnytere. Long Beach Hotel Mauritius er omgitt av hvite sandstrender og det krystallklare Indiske hav, og tilbyr en kombinasjon av moderne eleganse og naturlig skjønnhet. Anlegget har hele fire svømmebassenger, og her kan du ta en forfriskende dukkert eller bare slappe av og nyte solen.

Aktiviteter og omgivelser

Med sin privilegerte beliggenhet langs den fantastiske østkysten er Long Beach det ideelle stedet for vannaktiviteter. Du kan dykke ned i det krystallklare vannet og utforske det fargerike livet i havet med snorkling eller dykking. De som er ute etter en mer adrenalinfylt opplevelse, kan prøve vindsurfing og kajakkpadling. Den lange, hvite sandstranden innbyr til avslappende dager med soling, sandvolleyball eller en rolig spasertur i solnedgangen.

Golfentusiaster kan glede seg over at Long Beach tilbyr ubegrenset greenfee på Ile Aux Cerfs Golf Island og Anahita Golf Club. Disse verdensberømte golfbanene er en drøm for golfspillere, med imponerende fairways og enestående utsikt. Feriestedet tilbyr gratis transport til og fra begge golfklubbene.

Long Beach vet hvor viktig det er å underholde de yngste gjestene. Derfor tilbys en rekke aktiviteter i barne- og ungdomsklubbene, som omfatter alt fra kreative kunst- og håndverksaktiviteter til spennende vannsport og krabbefiske. Foreldrene kan slappe av mens barna får morsomme og lærerike opplevelser.

Cinq Mondes Spa at Long Beach er et fristed for avslapning og fornyelse. Her kan du unne deg en massasje eller andre avslappende behandlinger.

Restauranter og barer

På Long Beach er det å spise en opplevelse i seg selv. Med fem utmerkede restauranter og to imponerende barer har du mange muligheter til å smake på mat og drikke fra hele verden. Opplev alt fra tradisjonelle asiatiske smaker under bambusbjelkene i restauranten Chopsticks til autentisk japansk mat i restauranten Hasus. Start dagen med en drømmende frokostbuffé i Le Marché, og avslutt den med et måltid ved de levende matstasjonene. For italienske herligheter kan du besøke Sapori eller nyte utsikten og maten på Tides, som ligger ved stranden og bassenget. Shores bar/lounge tilbyr uformelle drinker og er kjent for sin mauritiske rom og signaturcocktailer. Fire av restaurantene tilbyr barnemenyer.

Overnattingssteder

Long Beach tilbyr 255 romslige rom og suiter, alle med eget uteområde. Velg mellom utsikt over frodige hager, det krystallklare bassenget eller den fantastiske, hvite sandstranden. Alle rommene er moderne suiter med rikelig med lys og plass.

Juniorsuitene ligger enten i første eller andre etasje og har king-size-seng eller to enkeltsenger og egen terrasse med utsikt over hagen. Familiesuitene i første etasje har en king-size-seng for de voksne og en separat stue som kan gjøres om til soverom for opptil to tenåringer eller tre barn. Her kan du nyte luksusen med to bad og egen terrasse eller balkong med utsikt over den tropiske Long Beach-hagen.

Premium juniorsuiter og Beach Front juniorsuiter har begge luksuriøse private terrasser og imponerende utsikt. Til slutt har vi Long Beach-suitene, som er toppen av luksus med havutsikt, separat sittegruppe, walk-in-garderobe, ekstra bad og egen terrasse med direkte tilgang til stranden.

Long Beach Mauritius er et sted der luksus, komfort og eventyr går hånd i hånd, og lover en ferieopplevelse som overgår alle forventninger.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer