Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Lux Belle Mare Mauritius (Østkysten)

Opplev det ultimate luksusoppholdet på 5-stjerners Lux Belle Mare Mauritius. Hotellet ligger på en idyllisk hvit sandstrand og kombinerer stilfull innredning med autentisk øy-sjarm. Her kan du nyte et bredt utvalg av aktiviteter, fra avslappende spabehandlinger til energigivende treningsøkter.

Lux Belle Mare Mauritius (Østkysten)

Mauritius

Det 5-stjerners Lux Belle Mare Mauritius ligger på den idylliske øya Mauritius, og er en oase av ro og luksus. Hotellet byr på en unik kombinasjon av stilfull innredning og autentisk øysjarm, og skaper den perfekte rammen for en drømmeferie. Enten du er ute etter en romantisk get-away, en familieferie eller en soloreise, vil Lux Belle Mare Mauritius utvilsomt tilfredsstille dine behov og ønsker.

Aktiviteter og omgivelser

Lux Belle Mare Mauritius' beliggenhet på den hvite sandstranden er ikke bare ideell for avslapning, men også for opplevelser. Hotellets store svømmebasseng innbyr til en forfriskende dukkert, mens spaavdelingen inviterer til en verden av velvære med et bredt utvalg av velværeaktiviteter. For de aktive gjestene står hotellets treningssenter klart med alt nødvendig utstyr for en god treningsøkt. Hotellets beliggenhet gir også perfekte muligheter til å utforske øyas naturskjønne omgivelser og kulturelle attraksjoner.

Restauranter og barer

På Lux Belle Mare Mauritius kan du begi deg ut på en kulinarisk reise verden rundt. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra moderne indisk mat på "Amari by Vineet" til autentiske kinesiske smaker på "Duck Laundry" og det koselige kafé- og barmiljøet på "Maison LUX". Du kan også nyte en avslappende dag ved bassenget med en forfriskende drink fra "The Mixologist" eller "Aperitivo Bar" mens du nyter utsikten over lagunen og bassenget. "Beach Rouge" er en kombinasjon av strandklubb og restaurant, og forvandles til et festlig spisested om kvelden.

Innkvartering

Rommene og villaene er innredet som strandbungalower. Innredningen går i hvite sandtoner med korall- og sitrusfarger, og alle rommene har egen uteterrasse eller balkong for ultimat avslapning. De unike detaljene, som bord støpt av resirkulert lokal sand, gir rommene en helt spesiell sjarm. Med romslige juniorsuiter og en rekke familievennlige overnattingsmuligheter sørger hotellet for komfort og stil for alle gjester. Her finner du det perfekte stedet for å slappe av, finne deg selv på nytt og nyte de små øyeblikkene av lykke.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer