Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Outrigger Mauritius Beach Resort (Sørkysten)

Oppdag Outrigger Mauritius Beach Resort, en perle i naturreservatet Bel Ombres. Her kan du nyte luksuriøse fasiliteter, kulturelle aktiviteter, velvære og en fantastisk beliggenhet med tilgang til golf, vannsport og lokale opplevelser for hele familien.

Outrigger Mauritius Beach Resort (Sørkysten)

Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort ligger langs sørkysten av Mauritius i det rolige Bel Ombre naturreservat, og ønsker deg velkommen til en verden av avslapning og eventyr. Enten du ønsker å slappe av ved et av resortets fire innbydende svømmebassenger eller utforske en rekke ulike aktiviteter, finnes det noe for enhver smak. På Outrigger Mauritius Beach Resort kan du oppleve alt fra spennende vannsport til kulturelle opplevelser, og hvert øyeblikk på Outrigger Mauritius Beach Resort er en uforglemmelig reise inn i øyas naturlige skjønnhet og levende kultur.

Aktiviteter og omgivelser

På Outrigger Mauritius Beach Resort kan du delta i en rekke aktiviteter som gir deg kontakt med den mauritiske kulturen og de naturskjønne omgivelsene.

Du kan nyte ferien ved et av resortets fire bassenger, ideelt for en forfriskende svømmetur.

For de som ønsker å slappe av, finnes Navasana Spa, et avslappende sted ved sjøen som tilbyr et bredt utvalg av velværebehandlinger.

Feriestedet har også en barneklubb, Coral Kids Club, som er beregnet på barn i alderen 3-12 år og tilbyr et omfattende utvalg av både morsomme og lærerike aktiviteter. Blant aktivitetene er innendørs kunst- og håndverksaktiviteter som fremhever den lokale kulturen, som indiske hennatatoveringer og Sega-dans, samt utendørs lagaktiviteter som badminton og bygging av sandslott.

For de aktive gjestene tilbyr feriestedet aktiviteter som yoga, sandvolleyball på de myke sandstrendene, kajakkpadling, båtturer med glassbunn og stand-up paddleboarding. Du kan også prøve deg på kitesurfing eller dykking for å utforske det fantastiske marinelivet rundt Mauritius.

Feriestedet ligger i nærheten av en prisbelønt golfbane og en dyrepark, noe som gjør det til et ideelt reisemål for både golfere og naturglade familier.

Restauranter og barer

Outrigger Mauritius Beach Resort tilbyr et bredt utvalg av spisesteder. Restaurant Edgewater har utsikt over Det indiske hav og serverer en rekke retter hele dagen, inkludert veganske alternativer og iskrem. Le Bleu, en populær strandbar i Bel Ombre, serverer cocktailer og et utvalg av pizza, paninis, burgere og salater. Mercado Market Dining byr på en unik matopplevelse med levende matlagingsstasjoner som viser internasjonal gastronomi. Roubens Wine Room har et imponerende utvalg av viner, og The Plantation Club serverer mauritisk fusjonsmat på kveldstid. I Rum Room kan du smake på den ikoniske mauritiske rommen.

Innkvartering

Rommene på feriestedet er både moderne og komfortable og har bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, balkong med solsenger, kaffemaskin, minibar (på forespørsel), badekar og dusj, TV, klimaanlegg og daglig rengjøring. Familierommene er spesielt innredet for familier, med separate barnerom med køyesenger, som ligger i nærheten av feriestedets hovedområder.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer