>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Mauritius

Med sin beliggenhet på vestkysten av Mauritius ved en av øyas vakre strender, er La Pirogue et paradis for både livsnytere og adrenalin junkies og alle derimellom. Dette lekre resortet vil med garanti danne en fantastisk ramme om din ferie, uansett om du drømmer om en romantisk parferie, aktiv ferie, familieferie eller noe helt fjerde.

Aktiviteter og omgivelsene

Resortets lekre badeområde, som ligger med utsikt til det azurblå havet, byr på bortskjemmelse for både barn og voksne med inifinity pool, boblebad (bare for voksne), liten vannsklie og barneavdeling med lavt vann.

Den lange, finkornet sandstranda er som tatt rett ut av et postkort og gir rik mulighet for både lek og avslapping. Nyt utsikten fra solsengen med en cocktail i hånden, les en bok i skyggen under et palmetre eller ta en svømmetur i det krystallklare vannet.

Hvis du virkelig vil skjemme bort deg selv, er Cinq Mondes Spa det perfekte stedet for deg. Her kan du nyte en avslappende behandling, benytte deg av stedets hammam eller bare nyte de fredfylte omgivelsene.

For de yngste gjestene tilbyr resortet barneklubb med engelsktalende personale, lekeplass, innendørs lekerom og gratis aktiviteter både på dagen og på kvelden. Du er selvsagt også velkommen til å benytte klubbens fasiliteter sammen med barna.

Hotellet tilbyr dessuten en haug av aktiviteter for alle aldre – mange inkludert i prisen, andre mot betaling. Du kan f.eks. prøve krefter med snorkling, dykking, kajakk, sykkelbåter, stand-up paddle boards og minigolf, seile med glass bottom båt, svømme med delfiner eller besøke den nærliggende forlystelsesparken Casela World of Adventures.

Spisesteder på La Pirogue

Når sulten melder seg, har du en bred vifte av restauranter å velge imellom. Hotellets buffetrestaurant, Wolmar, byr på en lekker og variert frokostbuffet med alt hva du kan forestille deg og middagsbuffet med ulike temaer som for eksempel indisk, mexicansk eller mauritiansk.

Dessuten har du mulighet for å spise på den elegante Magenta Seafood Restaurant, som serverer et stort utvalg av sjømat, eller på Coconut Cafe, som har spesialisert seg i lekre, lokale retter og har en fantastisk beliggenhet, bare et steinkast fra både den kritthvite sandstranden og den flotte infinity pool.

Ved strandbaren Le Morne er det foruten lette lunsjtretter og snacks også mulig å nyte en forfriskende cocktail, en lokal øl eller en friskpresset juice. Beliggende rett på stranden er det et perfekt sted å nyte solnedgangen eller en kveld i skjæret fra bålet.

Slik bor du

På La Pirogue bor du i lekre, autentiske hytter, som ligger ut til en frodig hage med store kokospalmer. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere til strandbeliggenhet.

Alle rommene har privat terrasse, aircondition, elektronisk safebox, wi-fi, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, hårføner og baderom med badekar, dusj og toalett.

Familierom kan bestilles mot ekstra betaling.

Flere fasiliteter på Sugar Beach Resort & Spa

Når du bor på La Pirogue, har du dessuten mulighet for å bruke alle fasiliteter på det fem-stjernet søsterhotellet, Sugar Beach Resort & Spa, som ligger i direkte forlengelse av La Pirogue. Her finner du blant annet et innbydende bassengområde med stort separat barnebasseng, et lekkert basseng for de som ønsker litt stilhet og ro, og med adgang rett ned til den vakre stranda, barneklubb, tre restauranter og fire barer.

Les mer

Preskil Island Resort er et virkelig lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed på en privat halvø i det sydøstlige Mauritius. Resortet ligger midt mellem den historiske by Mahebourg og Blue Bay Marine Park, som er kendt for sine smukke koraller og gode snorklemuligheder, og har en spektakulær udsigt over det smukke hav.

Her får du ø-stemning, paradisiske strande og forkælelse for alle pengene.

 

Aktiviteter og omgivelser

På Preskil Island Resort er der rig mulighed for både afslapning og aktiviteter. Nyd udsigten til bjerge og koraløer med fødderne begravet i det finkornede strandsand, tag en svømmetur i det krystalklare havvand, eller prøv kræfter med sjove vandsportsaktiviteter som stand-up paddle, windsurfing, snorkling eller vandski.

Trænger du til en pause fra stranden og havet, kan du nyde en dukkert i den vidunderlige infinitypool, som også har et lavvandet område i den ene ende, som er perfekt til børn. Resortet har også et familieområde med en separat swimmingpool.

For børn fra 3-12 år er der desuden en international børneklub, som arrangerer en lang række aktiviteter og sørger for uforglemmelige oplevelser for børnene.

Vil du virkelig forkæle dig selv, bør du lægge turen forbi Banyan Spa, som foruden sauna, dampbad og jacuzzi, byder på en lang række afslappende behandlinger, som kombinerer traditionel, holistisk terapi med velkendte, moderne teknikker. Det er også muligt at bestille massage for gravide, børn og par.

For de aktive tilbyder Preskil Island Resort desuden fitnesscenter, tennisbaner, beachvolley og bordtennis, og om aftenen er der aftenunderholdning for både børn og voksne.

 

Restauranter og barer

Dagen starter ved den overdådige morgenmadsbuffet på Rendez-Vous, som til frokost og aften serverer velsmagende lokale og internationale retter. Foretrækker du a la carte, kan du vælge mellem lækre, middelhavsinspirerede retter på aftenrestauranten Mosaïc eller friskfanget fisk og skaldyr på 1810.

I løbet af dagen fungerer 1810 som strandbar, hvor du kan slænge dig i de hyggelige sækkestole på stranden og nyde udsigten til Île aux Aigrettes og Lion Mountain, mens du nyder en let frokost eller noget koldt at drikke.

Om aftenen åbner Medley Bar med både dansegulv, scene og livemusik. Her serveres blandt andet øl fra hele verden og lokalt inspirerede cocktails.

 

Sådan bor du

På Preskil Island Resort bor du i lækre, lyse og rummelige dobbeltværelser med plads til to voksne og et barn. Alle værelser har balkon eller terrasse – de fleste med en vidunderlig udsigt til stranden og det azurblå hav.

Der er også familieværelser med plads til to voksne og tre store børn. Familieværelserne har enten havudsigt eller udsigt til den hyggelige, tropiske have.

Alle værelsestyper har aircondition, wi-fi, safebox, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, telefon og tv samt lækkert badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Les mer