Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Preskil Island Resort (Østkysten)

Preskil Island Resort ligger på en privat halvø med 750 m strand, infinitypool, flere restauranter og lækre familieværelser. Find dit hotel på Mauritius her.

Preskil Island Resort (Østkysten)

Mauritius
Preskil Island Resort er et fantastisk hotell med fantastisk beliggenhet på en halvøy sørøst på Mauritius. Hotellet ligger mellom den historiske byen Mahebourg og Blue Bay Marine Park, som er kjent for sine vakre koraller og snorkling, og tilbyr spektakulær utsikt over det vakre havet. Her finner du øyatmosfære, paradisiske strender og velvære overalt.
 

Aktiviteter og omgivelser

Preskil Island Resort byr på mange muligheter for både avslapning og aktiviteter. Nyt utsikten over fjell og koralløyer med føttene begravd i den finkornede strandsanden, ta en svømmetur i det krystallklare sjøvannet eller prøv deg på morsomme vannsportsaktiviteter som stand-up paddle boarding, windsurfing, snorkling eller vannski.
 
Hvis du er interessert i å mestre vindsurfing eller kiteboarding, står surfeskolen på Preskil Island Resort klar til å gi deg instruksjon og veiledning. Enten du er nybegynner eller erfaren, er dette et ideelt sted for å få oppdatert informasjon om bølgeforholdene og forbedre ferdighetene dine. Klubben drives av den verdenskjente kitesurfingmesteren Jérôme Bonieux og hans to erfarne medarbeidere, Max og Dominique. Skolen tilbyr et bredt spekter av vannsportsaktiviteter, inkludert kitesurfing, wakeboarding og stand up-padling.
 
Hvis du trenger en pause fra stranden og havet, kan du ta en dukkert i det flotte evighetsbassenget, som også har et grunt område i den ene enden, perfekt for barn. Feriestedet har også et familieområde med et separat basseng.
 
For barn i alderen 3-12 år finnes det også en internasjonal barneklubb som arrangerer en rekke aktiviteter og gir barna uforglemmelige opplevelser.
 
Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, kan du ta turen til Banyan Spa, som i tillegg til badstue, dampbad og boblebad tilbyr et bredt utvalg av avslappende behandlinger som kombinerer tradisjonell holistisk terapi med velkjente moderne teknikker. Det er også mulig å bestille massasje for gravide, barn og par.
 
For de aktive tilbyr Preskil Island Resort også et treningssenter, tennisbaner, sandvolleyball og bordtennis, og om kvelden er det kveldsunderholdning for både barn og voksne.
 

Restauranter og barer

Start dagen med en overdådig frokostbuffé på Rendez-Vous, som serverer smakfulle lokale og internasjonale retter til lunsj og middag. Hvis du foretrekker à la carte, kan du velge mellom deilige middelhavsinspirerte retter på kveldsrestauranten Mosaïc eller nyfanget sjømat på 1810.
 
På dagtid fungerer 1810 som strandbar, der du kan slappe av i de koselige saccosekkene på stranden og nyte utsikten over Île aux Aigrettes og Lion Mountain mens du nyter en lett lunsj eller en kald drink.
 
Om kvelden åpner Medley Bar med dansegulv, scene og levende musikk. Her serveres øl fra hele verden og lokalt inspirerte cocktailer.
 

Innkvartering

På Preskil Island Resort bor du i koselige, lyse og romslige dobbeltrom med plass til to voksne og ett barn. Alle rommene har balkong eller terrasse - de fleste med fantastisk utsikt over stranden og det asurblå havet.
 
Det finnes også familierom med plass til to voksne og tre større barn. Familierommene har enten havutsikt eller utsikt over den koselige tropiske hagen.
 
Alle romtypene har klimaanlegg, Wi-Fi, safe, minibar, te- og kaffekoker, telefon, TV og et fint bad med dusj, hårføner, badekåper og tøfler.
Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer