Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

La Pirogue (Vestkysten)

Kritthvite sandstrender✓ Krystallklart vann✓ Basseng m. separat område til barna✓ Spa-avdeling✓ Ultimativ bortskjemmelse✓ Se bilder fra La Pirogue og la deg friste her!

La Pirogue (Vestkysten)

Mauritius
La Pirogue, som ligger på vestkysten av Mauritius på en av øyas vakreste strender, er et paradis for livsnytere, adrenalinjunkier og alle andre, og det flotte feriestedet er garantert en fantastisk ramme rundt ferien, enten du drømmer om en romantisk parferie, en aktiv ferie, en familieferie eller noe helt annet.
 

Aktiviteter og omgivelser

Feriestedets vakre bassengområde med utsikt over det asurblå havet byr på velvære for både barn og voksne med evighetsbasseng, boblebad (kun for voksne), en liten vannsklie og en grunn barneavdeling.
 
Den lange, finkornede sandstranden er som tatt ut av et postkort og byr på mange muligheter for både lek og avslapning. Nyt utsikten fra solsengen med en cocktail i hånden, les en bok i skyggen under en palme eller ta en dukkert i det krystallklare vannet.
 
Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, er Cinq Mondes Spa det perfekte stedet for deg. Her kan du nyte en avslappende behandling, benytte deg av stedets hamam eller bare nyte de fredelige omgivelsene.
 
For de yngste gjestene tilbyr feriestedet en barneklubb med engelsktalende personale, lekeplass, innendørs lekerom og gratis aktiviteter på dagtid og kveldstid. Du er selvfølgelig også velkommen til å bruke klubbens fasiliteter sammen med barna dine.
 
Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter for alle aldre - mange av dem er inkludert i prisen, mens andre er mot betaling. Du kan prøve deg på snorkling, dykking, kajakker, sykkelbåter, stand up paddle boards og minigolf, seile med glassbunnbåt, svømme med delfiner eller besøke den nærliggende fornøyelsesparken Casela World of Adventures.
 

Restauranter og barer

Når sulten melder seg, har du et bredt utvalg av restauranter å velge mellom. Hotellets bufférestaurant Wolmar tilbyr en deilig og variert frokostbuffé med alt du måtte ønske, samt en kveldsbuffé med ulike temaer som indisk, meksikansk eller mauritisk.
 
I tillegg kan du spise på den elegante Magenta Seafood Restaurant, som serverer alt fra havet, eller på Coconut Cafe, som spesialiserer seg på deilig lokal mat og har en fantastisk beliggenhet bare et steinkast fra både den kritthvite sandstranden og det innbydende evighetsbassenget.
 
I strandbaren Le Morne kan du nyte lette lunsjer og snacks samt en forfriskende cocktail, lokal øl eller ferskpresset juice. Baren ligger rett ved stranden, og er et perfekt sted å nyte solnedgangen eller en kveld ved peisen.
 

Overnatting

På La Pirogue bor du i koselige, autentiske hytter som ligger ved siden av en frodig hage med store kokospalmer. Mot et pristillegg er det mulig å oppgradere til en beliggenhet ved stranden.
 
Alle rommene har egen terrasse, klimaanlegg, elektronisk safe, Wi-Fi, TV, minibar, te- og kaffekoker, hårføner og bad med badekar, dusj og toalett.
 
Familierom kan bestilles mot et pristillegg.
 

Flere fasiliteter

Når du bor på La Pirogue, har du også mulighet til å benytte deg av alle fasilitetene på det femstjerners søsterhotellet Sugar Beach Resort & Spa, som ligger i forlengelsen av La Pirogue. Her finner du blant annet et innbydende bassengområde med et stort, separat barnebasseng, et deilig, rolig basseng rett ved den vakre stranden, en barneklubb, tre restauranter og fire barer.
 
Vær oppmerksom på at den oppgitte oppgraderingsprisen er en startpris, og at prisene kan være betydelig høyere i høysesongen.
Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer